|
|
[18:19:10, Tuesday 27. November 2007]
Ostatnio ogladalem sporo repow (swoich i pro humanow) i wnioskuje ze human bez towerow istniec nie moze ;O podam tutaj moje argumenty odnoszac sie do kazdej rasy ^^
vs ork
Niby wszystko elo fajnie ale vs bm trzeba miec towera w mainie, a jak dobrze ork potrafi pushowac i robi fast wivy (np Casin) to w mainie trzeba dorobic ze 3-4 towerki strzelnicze bo inaczej chlopi od wooda padaja, herosi przeciwnika dostaja expa a my sami jestesmy strasznie zdekoncentrowani i bardzo ciezko jest "wyjsc na prosta" humowi ktory ciezko oberwal. Poza tym 1/4 pojedynkow vs ork to szybki tr na tier 2 a wiec i tutaj potrzebujemy wiez.
vs ne
elf.. dla mnie to jest straszna meczarnia :( dh ktory ci wbija do maina/expa z kosturem moze w szybki sposob wyciac pare chlopkow a potem uciec (ofc w tym czasie elf robi lvl panda ;]) Kazdy moze mowic, ze elfy na poczatku maja najgorzej a to wcale nie jest prawda! Oczywiscie ne na close spocie ma w bazie meksyk XD ale gdy pozycje sa oddalone human wpadnie wybije kilka ognikow (chociaz teraz elfy sa cwane i rozkladaja ogniki w 109318923 miejscach na mapie a 2-3 zostawiaja w mainie do budowy budynkow/reperowania etc) a tak nic poza tym nie zrobi! A gdy wbija elf? Hum nie moze creepowac a Am bez wysokiego lvlu jest do niczego, a pozbawienie humana drewna = gg. Druga sprawa to fast push na tier 2 ;] naga + dh + 4-5 arszerek ownuje humana niesamowicie ;O moze to sie wydac smieszne ale superman + focusowanie Ama a potem footow > all. Trzeba miec jedna wieze jak nie wiecej zeby to wybronic i doczekac wyjscia supereloprohera MK :) Rzecz kolejna to FE. Human gdy robie fast expa wiemy ze jest bardzo opozniony a kazdy chlop jest niesamowicie wazny bo trzeba szybko techowac (inaczej gg) dlatego znowu potrzebujemy towerow do obrony! 5 ? 10 ? czasami widac ich wiecej (Hi Champ :D! ) ale tak czy inaczej nie da sie tego wybronic samymi footami i amem. (pamietajmy ze elfy potrafia na raz robic expa + techowac a hum tak nie ma :(. )
vs ud
mozna cala gre vs ud wygrywac a wpada ci ghulami, 4-5 desis na full manie + dk + lisz + panda/cl/pit (jak kto lubi) i ci wybija all gyro / rifle ! bez towerow nie da sie wybronic mass desis! ! ! ! i nikt mi nie powie ze sie da! niech sam zagra humem i nie zrobi towera! zobaczymy jaki bedzie cwany!
fe vs ud wyglada podobnie. dk meczy chlopow, dosylane sa ghule a tech ud juz jest w polowie ;) potem to juz ud freestyle! czyli albo dr/panda/lisz i desis (tak najlatwiej) albo sie bawi z abo/nekro/gargi
mirror
tu nie ma co gadac.. kazdy hum robi towera na samym poczatku, a potem jak ktos idzie w ama z blizzem dostawia jeszcze ze 2-3. Przy expie tez nawala mass bo im wiecej tym lepiej :)
Chcialbym zebyscie i wy wypowiedzieli sie na temat huma i jego towerow. Kazdy pisze ze tylko nooby robia mass towers a bez tego b. ciezko jest wygrac, a wygrac z jakims pro po prostu niemozliwe! Zachecam do dyskusji! |
|
|
[18:25:04, Tuesday 27. November 2007]
skate or die
|
|
|
[18:31:09, Tuesday 27. November 2007]
Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[18:32:03, Tuesday 27. November 2007]
|
|
|
[18:33:28, Tuesday 27. November 2007]
|
|
|
[18:33:55, Tuesday 27. November 2007]
a i jeszcze jedno sam ostatnio gram humem, wczesniej gralem orkiem i ud i jakos mi te towery u huma az tak bardzo nie przeszkadzaly, w koncu i na te towery tez da sie wygrac. Uwazam jednak ze nie mozna tak tlumaczyc ras ze jednej one sa potrzebne a innej nie Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[18:35:28, Tuesday 27. November 2007]
|
|
|
[18:41:23, Tuesday 27. November 2007]
Przeczytalem temat,, wpadlem w smiech(to nie jest opowiesc sf).
Zaczalem czytac posta. W pierwszym akapicie pisze: "trzeba dorobic 3-4 towerki"(przecierz 26 przy expie to za malo) wpadlem w wiekszy smiech.
Dalej nie czytam, bo umre ze smiechu :-)
// zedytowany przez woDzu dnia 2007-11-27 18:42:17 pozdro & poćwicz
|
|
|
[18:45:24, Tuesday 27. November 2007]
mati kosa jak juz mowilem mi to osobiscie obojetne jak mam wygrac to wygram i tyle a jak mam przegrac przegram i obojetne mi czy z towerami tankami czy piechurami i castami ;p Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[18:56:22, Tuesday 27. November 2007]
300% agree z ciwil.
na poczatku prawei spadlem z krzesla jak zobaczylem nazwe topicu. potem argumenty. moze i sa ale zalosne:
Cytat: bo inaczej chlopi od wooda padaja, herosi przeciwnika dostaja expa a my sami jestesmy strasznie zdekoncentrowani i bardzo ciezko jest "wyjsc na prosta" humowi ktory ciezko oberwal
taki elf ma tak samo. prawie wszystkie mu z ud wygladaja wlasnie tak. z orkiem rzadziej bo mass viv ladnie pada od mass talonow.
a czy elf stawia "ze 3-4 towerki" ?
ud: widze ze twoim jedynym stratem jest fe tak? a skoro twierdzisz ze tak latwo elf expuje to pokaz gre elf vs ud z fe.
Cytat: naga + dh + 4-5 arszerek ownuje humana niesamowicie ;O moze to sie wydac smieszne ale superman + focusowanie Ama a potem footow > all. Trzeba miec jedna wieze jak nie wiecej zeby to wybronic i doczekac wyjscia supereloprohera MK :)
przeciez ty bierzesz mk na 1st hero -.- a bolt i surround footami (& ew. militia) jest rly hard ;<
co do mirrora to juz nie gadam o humowym trze. i to przed t2 ;O |
|
|
[18:59:16, Tuesday 27. November 2007]
"Jam jest Krzysztof Kononowicz, który wyprowadzi policje na ulice, bo od tego sa
|
|
|
[19:03:14, Tuesday 27. November 2007]
Dobra moze i hum ma ciezej bez towerow ale to co gram human to jest lamerstwo i nie potrzeba zbytniego skilla conajwyzej kilkudziesieciu godzin praktyki i dojscia do perfekcji w t&t. Dla mnie to jest lamerstwo ot co dla kogos moze to byc skill ;P |
|
|
[19:26:47, Tuesday 27. November 2007]
|
|
|
[19:35:55, Tuesday 27. November 2007]
iNaCtiVe~~
|
|
|
[19:44:54, Tuesday 27. November 2007]
"Oczywiscie ne na close spocie ma w bazie meksyk XD " no ma i to straszny ;D |
|
|
[19:45:03, Tuesday 27. November 2007]
tylko ze elf ma zawsze szybciej nage niz ty ;< |
|
|
[19:45:21, Tuesday 27. November 2007]
@Civil ok tylko nigdy UD grajacy na hu nie ma problemu z woodem, ork ktory potrafi pushowac tez nie ma tego problemu a elf ? jezeli ty latasz i zabijasz kazdego ognika to gl ;] wniosek? human potrzebuje najwiecej drewna a najlatwiej jest mu przeszkodzic w wydobywaniu go... gralem rnd z 300 gier i wiem ze human tracacy chlopow i nie mogacy zebrac dostatecznej ilosci wooda ssie ;] btw ork w burrowy chowa peonki i ich nie mozna ubic :<
@Dox mowie tylko o humanie vs reszta a nie ud vs ne ~~ i nie kazdy gra mk na 1st jak ja ;O dlatego jako podstawe biore am..
@Biniek ok dla ciebie to nic trudnego ale bierzesz mili => nie budujesz sanktow => nie masz unitow tier 2 => elf cie rozpierdala ;o driady dochodza i masz gg? nawet def nie pomaga bo sie wtedy rzuca na ama a jak am ma red hp to wtedy dh i naga wybijaja ci footy / mili ~~ |
|
|
[19:51:35, Tuesday 27. November 2007]
W3 = NO SKILL ! 4 Rasy = NO BALLANCE !
gogo SC 2 ! : X |
|
|
[20:01:02, Tuesday 27. November 2007]
wilq nie mozna ubic to peonkow ale nie burrowow zaczyansz lac jednego burrowa to czesto bywa nawet tak ze nie zdarza do niego wejsc peony ale mniejsza o to. hmm musze szczerze ci przyznac ze takie teorie to sie poprostu do niczego nie nadaja tak wogole, mozna zalozyc milion tez w ktorych sie okaze ze cos jest nie do obronienia tylko a pozatym kto ci broni tez pushowac. Ty odrazu z zalozenia stawiasz ze ciebie pushuje a ty nie mozesz naprzyklad przerwac rozbudowy itp itd, zreszta mowie takie teorie wogole sie do ch nadaja ;p i tak kazdy bedzie gral tak jak lubi i nikt nikomu tu nic nie wytlumaczy i na tym polega piekno tej gry ze kazdy ma swoje taktyki i swoje zalozenia ;pp Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[20:06:29, Tuesday 27. November 2007]
|
|
|
[20:11:50, Tuesday 27. November 2007]
no powiedz mi ze elf ktory gra dh + naga na 2nd hera + 4-5 arszerek na poczatku nie pushuje humana ;O sry czegos takiego nie widzialem..
jak nie chcesz to nie wypowiadaj sie i luuuz ;p ja swoje wnioski oparlem na repach pro :) |
|
|
[20:13:47, Tuesday 27. November 2007]
Wiecie co ten temat jest bez sensu bo do niczego nie prowadzi xD Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[20:14:10, Tuesday 27. November 2007]
|
|
|
[20:20:14, Tuesday 27. November 2007]
no to zaczynasz go gonic footami i milicja to ucieka, zaczynasz wracac to odrazu focus na militie + forst arrow i przynajmniej jeden padnie |
|
|
[20:22:27, Tuesday 27. November 2007]
no to kupujesz humem nage i ma pojechane.
albo czekasz na mk w bazie, w tym czasie elf strzela sobie w, hmmmm maina? albo zazwyczaj w arcane towerek, wyskakuje mk i gogo bic elfa
// zedytowany przez Remki dnia 2007-11-27 20:23:57 |