warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

F C B - Real Madryt

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-104] -» Nawigacja po temacie.
LMRS^Pix
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[12:30:44, Monday 24. December 2007]
c9^FrashQ
poziom solo na BN: 14
poziom: 11

GG: 2970548
[12:35:05, Monday 24. December 2007]
Bo Rijkardowi wydawalo sie ze jak wpusci mlodych a ni wygraja/zremisuja mu ten mecz to wyjdzie na swietnego lowce talentow i uber-taktyka -.- omg kupic Henry'ego i trzymac go na lawce to juz jest totalny idiotyzm
c9 for life, homie !
kilster
poziom solo na BN: 11
poziom: 9

GG: 8861610
[12:36:53, Monday 24. December 2007]
Henry niedawno byl kontuzjowany i pewnie nie wrocil jeszcze do formy.
Barcelona_fan
poziom: 4

[12:58:28, Monday 24. December 2007]
Jedzie jedzie kuń mu zdycha a on za nim woz popycha trenuj borszczu
Shark077
max poziom na BN: 6
poziom: 7

GG: 6849279
[13:30:50, Monday 24. December 2007]
Rijkard podobno mial wpuscic mlodziutkich Giovaniego i Motte ale nie wytrzymal presji i wpuscil bez formy deco i ronaldihno . Chyba jego koncepcja sie jzu wyczerpala , ale chce podkreslic ze trener barcy od ''robienia taktyk'' odszedl wraz z wygraniem LM zapomnialem jak tamten yp sie nazywa ale wiem napewno od jego odejscia Barca nic waznego nie wygrala... a szkoda ;/
Lv sie nie liczy ... Skill ponad wszystko ... SKILL 4 EVER
Kulfon94

[14:50:18, Monday 24. December 2007]
BobKe
max poziom na BN: 18

GG: 9161169
[15:05:00, Monday 24. December 2007]
pavvel - sie okaze,nie chwal dnia przed zachodem slonca. i Dwumecz na lini Mediolan-Anglia nie jest jeszcze rozpoczety,a ty juz jestes pewien kto przejdzie dalej,gz.
i malo wiesz o swoim ulubionym arsenaliku,czuje sezonowca "Ja jednak bardziej tepie Barce, cioty zajebaly Henrego i zasluguja na porazke."
wcale go nie zaje*aly,tylko sztab Wengera doszedl do wniosku ze on juz sie nie bedzie rozwijal,dlatego go sprzedali,dzieki temu Arsenal gra teraz dobra pilke a nie to co wczesniej,gdyz zawodnicy wyzbyli sie kompleksu Henry'ego ktoremu zawsze trzeba dograc itp teraz wygrywa druzyna,a wtedy wszystko zalezalo od Thierry'ego.

odnosnie szanownego bramkarza barcelony,ktory badz co badz jest slabiutki i w polskiej reprezentacji bylby bo ja wiem,moze 3cim rezerwowym.Ale gra tylko dlatego ze w Realu stoi wychowanek,to w Barcelonie tez musi w dodatku jest katalonczykiem.

Sam mecz FCB-Real byl nudny,poza akcja ruud-baptista nie dzialo sie duzo przez caly mecz...w porownianiu do meczu INTER-ACM

// zedytowany przez BobKe dnia 2007-12-24 15:06:37
'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
Barcelona_fan

[15:53:40, Monday 24. December 2007]
LostMyMind
poziom: 10

GG: 5000712
[16:03:35, Monday 24. December 2007]
Rybak co ty pierd*** akurat valdes spisywal sie ponad swoje normalne zdolosci bramkarskie ;P a Real jest lepszy i zagral piekny mecz fakt z kontry gral ale na wyjezdzie zazwyczaj tak sie gra :D a barca sry jak sie nie strzela z 8 metrow bramki to mozna miec pretensje tylko do siebie...
Desecration is the smile on my face
BobKe

[23:41:56, Monday 24. December 2007]
Barcelona_fan - to ze jestes ich fanem nie pozwala ci spojrzec na to obiektywnie,Boruc,Fabianski,Kuszczak,moze by mial szanse z Kowalewskim.Ale Borucowi by mogl recznik podawac.W tamtym sezonie nic nie ugrali przez "wcale nie slabego" bramkarza.
Ronni

GG: 3409728
[12:59:19, Tuesday 25. December 2007]
Nie obchodzi mnie co o tym myslisz...
Barcelona_fan

[15:03:58, Tuesday 25. December 2007]
BobKe

[17:45:26, Tuesday 25. December 2007]
Barcelona_fan - chyba telewizji nie masz,ogladales mundial? Ogladales Lige Mistrzow rok temu? Gdybys ogladal bys wiedzial iz Boruc jest jednym z najlepszych bramkarzy na starym kontynencie a valdes hmm gdyby nie byl katalonczykiem to by grac w segunda division jak nie nizej.Na ta chwile lepszy od Boruca jest Cech oraz Buffon.Oraz smieszy mnie twoje zdanie iz to liga jest wyznacznikiem umiejetnosci bramkarskich,bo Boruc malo puszcza i blyszczy w kazdym meczu w Lidze Mistrzow a Valdes? Valdes jest powodem wiekszosci porazek Barcelony,by mogl walczyc o tytul najgorszego bramkarza roku z Dida.

// zedytowany przez BobKe dnia 2007-12-25 17:51:52
PioTReeK_PoL

GG: 823626
[18:00:45, Tuesday 25. December 2007]
Barcelona_fan

[18:49:33, Tuesday 25. December 2007]
BobKe

[20:50:25, Tuesday 25. December 2007]
Oczywiscie kazdemu sie zdarza,nawet Kuszczakowi xD,ale Valdes bledow popelnia za duzo jak na tak wielki klub.
Barcelona_fan

[19:26:05, Wednesday 26. December 2007]
Ladzior_pl
poziom solo na BN: 14
poziom: 8

GG: 665570
[19:57:01, Wednesday 26. December 2007]
Valdes... w kazdym meczu poprelnia mase bledow i jednym slowem jest cienki<casillasowi moze buty czyscic>. jestem zaskoczony ze barca jeszcze nie znalazla kogos sensowniejszego.
nuke rlz ;)
FranCesc

GG: 8089384
[20:26:08, Wednesday 26. December 2007]
@bobke jesli uwazasz mnie za jednosezonowca to grubo sie mylisz.
Kibicuje The Gunners bodajze od sezonu 99/2000 i wiem o nim duzo wiecej niz ty o swoim Interze. Odejscie Henrego z Arsenalu to byla jego osobista decyzja, a Wenger dal mu wolna reke i gdyby mogl chetnie by go zostawil. Teraz widac ze ta zmiana wyszla zespolowi na dobre, poniewaz gra Arsenalu jest teraz bardziej zespolowa, zas w poprzednich sezonach grali pod Henrego. No i oczywiscie na odejsciu Thieriego skorzystal Francesc ktory jest liderem i gwiazda zespolu. Niech Barca teraz zaluje ze oddala za bezcen taki talent i wypcha sie tym swoim Krkiciem.
So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
Millo

[20:39:55, Wednesday 26. December 2007]
Tylko ja kibicuje Milanowi ?O.o
http://www.iq-test.pl/?d=2409
BobKe

[21:24:10, Wednesday 26. December 2007]
pavvel - z calym szacunkeim ale to ty sie mylisz jezeli twierdzisz iz ja wiem mniej o Interze niz ty o Arsenalu.A Wenger mu dal wolna reke ze wzgledu na to iz Henry juz sie nie bedzie rozwijal i w Arsenalu osiagnal szczyt swoich mozliwosci i mogl stawac sie juz tylko gorszy (oczywiscie w barcelonie moze odnosic sukcesy ale juz lepszy nie bedzie,przynajmniej zdaniem sztabu Wengera). I tam gdzie cie cytowalem nie brzmisz jakbys kibicowal Arsenalowi od 99 i wiedzial o nim wszystko,a bynajmniej wiecej niz ja o Interze,bo kwintesencja twojej wiedzy o Arsenalu jest zdanie ze gdzie mowisz iz "barcelona zajebala" Henry'ego teraz zas mowisz ze to jego osobista decyzja.To ze w pare dni poczytales troche to nie znaczy ze wszystkie rozumy pilkarskie pozzerales :) generalnie ile masz lat ze im od 99 kibicujesz.Tak sie skalda ze ja majac lat 17,juz od 10 interesuje sie interem i sympatyzuje temu zespolwi.Bylem na 3 meczach.Nie wiem na jakim zrodle twoja wiedza sie opiera,ale na forum innej gry mam zagorzalego kibica Arsenalu,ktory w swoim czasie pisaly niemalze news'y w postach oraz linki do zrodel na podstawie ktorych opieral swe wypowiedzi o arsenalu,stad wiem ze ten transfer to nie bylo a)"zajebanie przez barcelone b) "osobista decyzja" tylko c) ogolna zgoda zarzadu,sztabu,Wengera i sama chec Henry'ego na odejscie do klubu gdzie bedzie mial wieksze szanse na tytuly.Zas Wenger wiedzial swoje ze Bez Henry'ego jest w stanie osiagnac wiecej opierajac gre na kolektywie,co pisalem w poprzednim poscie.

// zedytowany przez BobKe dnia 2007-12-26 21:29:27
FranCesc

GG: 8089384
[02:32:07, Thursday 27. December 2007]
@Bobke Moze nie rozumiesz, ale istnieje cos takiego jak wyolbrzymienie, ktore ma na celu ubarwienie wypowiedzi. A takze stosownie niedopowiedzenNie mozna wszystkiego rozumiec doslownie, a raczej skupiac sie na tym co rozmowca ma do przekazania.(taka mala instrukcja dla ciebie)
Gdyby Barca nie byla zainteresowana Henrym to by siedzial dalej w Arsenalu. Rowniez gdyby Henry nie chcial zmienic klubu dalej bylby gwiazda The Gunners i to rozumiem jako osobista decyzje. Takich rzeczy jak to ze to byla wspolna decyzja zarzadu, sztabu szkoleniowego i Henrego nie trzeba dopowiadac poniewaz w dzisiejszych czasach w inny sposob trudno dokonac transferu zawodnika z waznym kontraktem.
A jesli chodzi o twoje pytania to mam 19 lat i pamietam finalowe mecze Euro 96 i LM 96 (oczywiscie dosc slabo bo mialem wtedy 8 lat, ale jednak), czego ty nie masz prawa pamietac i powatpiewam czy znasz ich wyniki. O moja wiedze pilkarska wiec sie nie martw. Swoja wiedze opieram glownie na prasie (czy tytul "Pilka Nozna" ci cos mowi?) i meczach w TV. Ty zapewne przeczytales pare artykulow na necie, kupujesz Bravo Sport i przechwalasz sie swoja wiedza i tym ze byles na paru meczach Interu ia na lewo i prawo.

// zedytowany przez pavvel dnia 2007-12-27 02:38:49
So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
MeaningOfLife

[04:11:06, Thursday 27. December 2007]
hmm jestem kibicem Arsenalu i prawde mowiac zwisa mi to czy odszedl bo sam tak chcial czy pozwolil mu na to Wenger, wyszlo to na dobre Arsenalowi i to mnie cieszy po co sie sprzeczac z jakiego powodu Henry zmienil klub ? a co do skill Valdesa mecz Valencia vs Barca z poprzedniego sezonu mowi mi wszystko... chyba najsmieszniejsza bramka w dziejach Barcy :D no i wreszcie Milan vs Inter nie mam zielonego pojecia kto pisze newsy dla wp.pl ale zaczynam miec wrazenie ze tam pisza ludzie co pojecia zielonego nie maja o czym pisza O_o bardzo dobrze ze Milan przegral moze zaczna zmieniac zawodnikow bo jeszcze troszke a bedzie trzeba wprowadzic specjalnie dla Milanu (byly premier zalatwi jak bedzie trzeba ;) ) pozwolenie na jazde na wozkach inwalidzkich ;D sry za bledy mam nadzieje ze w miare czytelnie pozno to pisalem :P
GraL

GG: 6439925
[13:20:21, Thursday 27. December 2007]
2-1 2-0 dla BARCY !
Coddyi

GG: 6555840
[23:40:47, Wednesday 07. May 2008]
4:1 :)
HALA MADRID!
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-104] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.011707067489624 sekund