warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Ma ktos PLAYSTATION3 :)?

[1-25] [26-50] [51-75] [76-99] -» Nawigacja po temacie.
EgzalTacja
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

[16:11:50, Friday 18. January 2008]
#UP
LOL ,mozna patchowac.

// zedytowany przez EgzalTacja dnia 2008-01-18 16:16:28
Tower&Tank
max poziom na BN: 10

GG: 9517263
[16:25:28, Friday 18. January 2008]
"Jam jest Krzysztof Kononowicz, który wyprowadzi policje na ulice, bo od tego sa
Zmień Nick
poziom: 12

GG: 7878400
[16:25:28, Friday 18. January 2008]
#egzaltacja - mam ps2 od dawna i w pyte gier :)
EgzalTacja

[17:50:12, Friday 18. January 2008]
Sadze ,ze maja mniej bugow,projektuje sie gre pod konkretna paltoforme i ustawienia,poza tym maja wieksza grupe odbiorcow niz gry na pc,to tez wymusza wieksza dbalosc ,szkoda byloby zmarnowac x $ .
Lamers]misiek mimo wszystko nie musze sie z Toba zgadzac;p
Mogles sie bardziej ustosunkowac do tego co napisalem o grach,a nie o posiadaniu ps2 i masy gier:)

// zedytowany przez EgzalTacja dnia 2008-01-18 17:54:10
Zmień Nick

[19:51:37, Friday 18. January 2008]
bojka
poziom: 3

[20:39:54, Friday 18. January 2008]
up.
lol czemu akurat mario czy pokemony akurat te oba tytuly sa na wii...
pograj se jak masz na czym w Halo 3 czy Gears of War i wtedy wypowiadaj sie... czy nawet na ps3 w Resistance, MotorStorm ( w te gry na sieci )

EgzalTacja

[21:28:23, Friday 18. January 2008]
LAMERS]misiek
Hahahahahah:D:D
Nie, na konsole jest wiecej hitow. Wychodzi znacznie wiecej gier,sa bardziej dopracowane ,poza tym jak juz Ci wspominalem gry na konsole sa wyzej oceniane:) W 10 najwyzej ocenianych gier w historii byla tylko 1 na pc i byl to chyba half-life ,czy half -life 2 :)
Tutaj tez Cie zaskocze mario i pokemony to nie jedyne gry na konsole.
Skupiajac sie jednak na mario ,to ktoras czesc ,neistety nie pamietam ktora sprzedala sie w 30 milionach egzeplarzy :) Co do Twojej ps2 ,to takie GT3 sprzedalo sie chyba w ponad 11 milionach sztuk.Wow zbiera kaske z abonamentu,ale to inna sprawa. Jednak gry na konsole lepiej sie sprzedaja i lepiej sa oceniane:) Nie znaczy to ,ze na pc nie ma hitow ;p
Zastanawiam sie serio czy Ty masz to ps2,czy sobie wymysliles,by miec argument:"Tak ja mam konsole,wiem co mowie".Nawet jesli masz,to Twoje pojecie o konsolach jest mizerne,a wlasciwie ZADNE:):)
Pozdrawiam:)

// zedytowany przez EgzalTacja dnia 2008-01-18 21:30:48
Zmień Nick

[22:58:04, Friday 18. January 2008]
#boka - sry ale nie wiem o czym do mnie mowisz wez poczytaj all posty moze zrozumiesz co chcialem przekazac ^_^

#egzaltacja - dobrze ze na konsole wychodzi wiecej gier ale mi to wisi ;p mowie ciagle tu o bestsellerach co znaczy najwiecej sprzedanych egzemplarzy , zobatrz ile sprzedano produktow blizza czy sierry nie mowiac o EA :)

dobrze .. raz piszesz ze z konsola nei mailem stycznosci albo ze mialem ja przez 5 min ,a gdy juz ci pisze ze mam ja dlugo to nei mam o niej pojecia xD lol

piszesz ze gry na konsole sa lepiej oceniane xD chyba te znane gry takie jak gow, gt czy tekken ,czesto sprawdzm z ciekawosci co wychodzi na inne platformy i uwiez mi ze oceny sa zajebsicie kiepske bo gry sa robione w pospiechu i jak juz wspominalem czesto sa to crapy i mozesz sobie pisac co chcesz ^_^ ale zobaczysz ile ludzi kupi takeigo sc2 gdzie pracuja nad nim juz ponad rok a co dopiero jak swiatlo dzienne ujrzy diablo3 bo tez robia ;p

albo wejdz sobie do ET , tam jest napsiane welome to ET player 120,000,000
nie jest to bestleller bo darmowa gra ale popatrz ile w ten syf gra osob , konsole wysiadaja ^^

// zedytowany przez LAMERS]misiek dnia 2008-01-18 23:05:15
Elkh
poziom: 99

[23:04:37, Friday 18. January 2008]
Devlet-i Ebed-müddet
Zmień Nick

[23:23:08, Friday 18. January 2008]
"bijatyki" tak zwane i zrecznosciowki :)
EgzalTacja

[23:59:32, Friday 18. January 2008]
Elkh

[00:22:48, Saturday 19. January 2008]
Devlet-i Ebed-müddet
Zmień Nick

[01:00:04, Saturday 19. January 2008]
egzaltacja od tego sie zaczelo ze napisales ze wychodzi wiecej gier na konsole zgadzam sie z tym wychodza pewnie codziennie mam to w dupie ale w wiekszosci sa to gnioty niedopracowane wynikajace z pospiechu, w pc tez sie znajda , juz rozumiesz? nie chce sie juz sprzeczac z wszechwiedzacym od konsol ... ogolnie mam konsolke , ale uwazam ze to chlam, gram na niej tylko z kolezanka w nfs xd ,a w strategie typu sc czy w3 nie pogram se na konsoli, a fps i strategie na konsole to dno. dziekuje :)

"niektore gry na klawie to meczarnia,badz zwykla niewygoda" to mnie urzeklo , widac ze i tak bardziej wolisz konsole od pc wiec po co sie klucic jak katolik z prawoslawnym? :) masz swoje zdanie a ja swoje, "ale co to za zdanie" xD

"Jestem takze wirtuozem w grze na nerwach ;)" chyba na forum xd
EgzalTacja

[01:13:40, Saturday 19. January 2008]
#LAMERS]misiek amen :)
#Elkh
Nie chce mi sie tu litanii jakiejs robic.
Co do rpg to wiadomo,glownie jrpg.
Co do symulatorow,sa to gry samochodwe ,ale tez samolotow ,statkow itd.Obok masy gier zrecznosciowych sa take symulatory.Nawet symulatory pociagow,gdzie jedziesz od jednego miasta japonii do drugiego itd. Czy tez symulatory owadow,te bardziej i mniej realistyczne xD xD Rozne symulatory golfa,wedkarstwa itd
Co do gier logicznych to glownie te gry w japonii wychodza,choc nie tylko.
Poza tym jak mam tytuly wymienic skoro nie gram,a zetkniecie z tym mialem kiedys,badz czytalem i to mnie jakos nie pociagalo? Nie badz smieszny,bym szukal tytulow. Moze teraz sie usmiechniesz triumfujaco ,ale takich gier jest mnostwo.
Wiele z nich wychodzi tylko w japonii,ze wzgledu na specyficzny rynek.
Co do pc i konsol to nie bronei zadnej platformy,bo po co?
Rzadko i tak gram,mam wazniejsze sprawy,wiec po co mam cos bronic,mzoe tylko spojrzcie obiektywnie jak to wyglada.
Elkh jestes ciekaw? Nie. Nie jestes,jakbys byl ciekaw to sam bys sie tym zainteresowal i mial wiedze jak wyglada sytuacja:)
Co do konsol jak juz mowilem gry tam lepiej sie sprzedaja i na pc hit przypada na ogol wiecej konsolowych,sprzedaz tez jest wyzsza.Powtarzam to?
Mozliwe,po prostu wiekszosc cywilizowanego swiata wybrala konsole:)

// zedytowany przez EgzalTacja dnia 2008-01-19 01:18:28
Elkh

[01:15:42, Saturday 19. January 2008]
Devlet-i Ebed-müddet
EgzalTacja

[01:22:45, Saturday 19. January 2008]
#UP
Raczej odebralem to jako ironie.Cos w stylu:"Taak? Sa takie gry,to wymien.Ciekawe co tam jest:)".No dobrze,lecz wiem ,ze moglem zle to odebrac.
Grajcie na czym chcecie mi nic do tego;p
Jednak nie ignorujcie rynku konsolowego,w wiekszosci przypadkow nie mieliscie z nim kontaktu,ewentualnie kontakt ten byl jedynie chwilowym obcowaniem:)
Boje sie,iz utkwilem w tym temacie i bedzie to "niekonczaca sie opowiesc":D
Uroki forum xD
Acha!
LAMERS]misiek
Chcialm zwrocic uwage,w przyplywie takich hitow ,malo kto zwracalby uwage na gnioty,chyba tylko po to by sie przyczepic.
Z tylu tytulow ,mozna wybrac perelki !:D
Ok,dosc:D!
Chociaz to forum,wiec jesli cos napisze,powinienem liczyc sie z ewentualna odpowiedzia:)

// zedytowany przez EgzalTacja dnia 2008-01-19 01:31:31

// zedytowany przez EgzalTacja dnia 2008-01-19 01:35:18
bojka

[07:29:36, Saturday 19. January 2008]
Zmień Nick

[11:43:02, Saturday 19. January 2008]
zobatrz ze halo ma juz wyrobiona opinie? to 3 czesc jakbys nie zauwazyl...

albo piszesz ilosc sprzedanych konsol a pozniej ilosc sprzedazy UT3 xD co ma piernik do wiatraka?.

wiadomo ze konsole sa bardziej sprzedawalne niz PC w to nei watpie , bo wystarczaja na dluzej , gry sa grywalniejsze i sluza wylacznie do zabawy :)

a jak ktos wyda 200 zl na gre to raczej nie powie ze to gowno bo wyszedlby na morona xd ; p

ja tam wole PC chociaz pewnie za pare lat keidy bede chcial pograc w w4 bede musial kupic nowy sprzet xd
JamesPL
poziom: 8

[12:53:52, Saturday 19. January 2008]
kto uważa ze HuM ELF > ORc ?????? no kto nikt sie nie zgłasza . . .. :0
Zmień Nick

[13:23:45, Saturday 19. January 2008]
bojka

[14:45:28, Saturday 19. January 2008]
Informacje o sprzedanych konsolach napisalem tylko dlatego zeby uswiadomic tych co nie wiedza ile ludzi ma konsole i w jakich ilosciach sie rozchodza w 1 miecha... taka ciekawostka... :-)
Unreal Turnament 3 gra ktora zawsze promowala PC (chodzi mi o serie ) ale jednak 3 czesc wypuszczona zostala tez na nextgeny i btw. na ps3 sprzedala sie 3 razy wiecej i nie dosc ze na ps3 jest ta gra drozsza niz na pc
Tower&Tank
max poziom na BN: 10

GG: 9517263
[16:13:22, Saturday 19. January 2008]
"Jam jest Krzysztof Kononowicz, który wyprowadzi policje na ulice, bo od tego sa
EgzalTacja

[16:20:04, Saturday 19. January 2008]
Konsola jest do gier,mowimy o grach.Poza tym konsole tez staja sie multimedialnymi kombajnami.Skupmy sie na grach .
Takie tematy na ogol koncza sie : pc vs konsola , konsola x vs konsola y.
Autor tematu o co innego pytal xD

// zedytowany przez EgzalTacja dnia 2008-01-19 16:46:10
Stan
poziom: 10

GG: 7578630
[16:48:42, Saturday 19. January 2008]
EgzalTacja

[17:03:10, Saturday 19. January 2008]

#UP
No przeciez graja na konsolach na WCG i ESWC .
[1-25] [26-50] [51-75] [76-99] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.017298936843872 sekund