warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Hydepark
Temat:

Homofobia

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-160] -» Nawigacja po temacie.
Remki
poziom solo na BN: 0
poziom: 9

GG: 8490883
[00:02:15, Monday 21. January 2008]
LMRS^Pix
poziom: 12

[00:03:53, Monday 21. January 2008]
VundeR
poziom solo na BN: 1
poziom: 8

GG: 5754166
[00:06:23, Monday 21. January 2008]
Nie ma większej radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie - A.Fredro
MakaO
max poziom na BN: 18

[00:06:32, Monday 21. January 2008]
I po makale
ptasi
poziom: 4

[00:08:44, Monday 21. January 2008]
Blahhh
poziom solo na BN: 2
poziom: 10

GG: 5968562
[00:11:59, Monday 21. January 2008]
LyCaN

[00:12:44, Monday 21. January 2008]
homo nie nadaje sie do nauczania wiekszosci przedmiotow :

- swoim zyciem przeczy biologii i zeologii
-uczac spiewu preferuje falsety
-na wfie pozera uczniow wzrokiem
-na plastyce sam jest najbardziej nieestetyczny
-na j.polskim scena z mrowkami w "Panu Tadeuszu" go zniesmacza, a nie smieszy
-na fizyce gotow jest pakowac tlko do rury wydechowej
MakaO

[00:17:16, Monday 21. January 2008]
I po makale
Podróżnik
poziom: 8

[00:18:43, Monday 21. January 2008]
dla mnie jest to zboczenie psychiczne nie akceptuje tego
Koshaolin
poziom: 11

GG: 8883257
[00:18:52, Monday 21. January 2008]
Sram na twoje procenty!
Blahhh
poziom solo na BN: 2

GG: 5968562
[00:25:30, Monday 21. January 2008]
Ja tez ich nie akceptuje ... Jesli sa to ok ale niech sie z tym nie panosza ...
Niedballo
poziom solo na BN: 3

GG: 8604445
[00:36:06, Monday 21. January 2008]
Hi ;)
Tomashev
poziom solo na BN: 5

GG: 1005645
[00:36:46, Monday 21. January 2008]
Crys1s
poziom: 7

[00:37:05, Monday 21. January 2008]
Wedlug mnie geje i lesbijki wiekszej szkody mi nie robia.Moga robic co chca ale niech to robia w domu i niech nie paraduja na ulicach o.O
P.S Zal mi ludzi ktorzy wszystkie sprawy przekladaja na wiare.Juz pare osob w topicu napisalo ze bog stworzyl czlowieka ITP albo ktos napisal cos o Adamie i Ewie.Rozumiem ze jestescie katolikami ale ile mozna...
http://replays.pl/ 16ba
Niedballo
poziom solo na BN: 3

GG: 8604445
[01:08:05, Monday 21. January 2008]
Hi ;)
FistaH

[01:08:55, Monday 21. January 2008]
lubię owoce, także kandyzowane.
ToyBoy

GG: 1492846
[01:10:02, Monday 21. January 2008]
cos co nie jest normalne, nie jest do zaakceptowania, niedlugo dojdzie do tego, ze pedofila bedzie sie szanowac, bo przeciez trzeba szanowac drugiego czlowieka, BZDURA, dla takich rzeczy nie moze byc zezwolenia i akceptacji, trzeba to wytepic, a nie starac sie zrozumiec, i do tego jeszcze szanowac.
Jak juz wspomnieliscie, byl Adam i Ewa, a nie AA lub EE.

// zedytowany przez ToTwojProblem dnia 2008-01-21 01:12:04
FranCesc

GG: 8089384
[01:18:48, Monday 21. January 2008]
Trzeba umiec odroznic pojecia nietolerancji i homofobii. Homofobia to strach przed homoseksualizmem i proby jego zwalczania, badz ukrycia. Tolerancja to obojetnosc, a moim zdaniem zaden hetero nie moze byc w pelni obojetny wobec homosow. Dosc prosta jest sprawa z osobami, ktorych nie znamy badz poznalismy w pozniejszym czasie. Jednak raczej nikt kto uwaza sie za osobe w pelni tolerancyjna nie bedzie obojetny na wiesc ze jego stary przyjaciel jest homo. Reakcje moga byc rozne, jednak napewno nie przejdziemy obok tego obojetnie, zdajac sobie sprawe ze niektore przyjacielskie gesty mogly znaczyc cos wiecej. Ja mam nadzieje ze mnie taka sytuacja nie spotka.
Homoseksualiscie czesto chca obnosic z tym jacy sa, a i to jest ciezko tolerowac.
Jestem za uregulowaniem stosunku prawnego takich par, jednak nie powinno sie tego nazywac malzenstwem, a jedynie jakims zwiazkiem partnerskim czy czyms w tym rodzaju.
Nie uwazam sie ani za homofoba, ani za osobe w 100% tolerancyjna, bo takimi moga byc jedynie homoseksualisci.

// zedytowany przez pavvel dnia 2008-01-21 01:20:47
So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
qba
poziom solo na BN: 20

GG: 3590658
[01:45:40, Monday 21. January 2008]
Slackware user:)
logi
poziom: 7

[01:52:51, Monday 21. January 2008]
przeczytalem troche ale nie wszystko bo ostatnich mi sie nei chcialo moje zdanie :
Homo - Ok moga brac slub np i wszystko
Adopcja przez homo - nie za duzo problemow dla dzieci
Parady sa po to bo chca sie ujawnic, poprzebywac wsrod takich samych ludzi jak oni na srodku ulicy to jest ich potrzeba tak jak my czujemy potrzebe czasem gdzies pojsc ze swoja druga polowka :D
Pulz
poziom: 5

[01:55:00, Monday 21. January 2008]
KuRtt
poziom: 4

[02:18:37, Monday 21. January 2008]
a jak by jakis debil chcial sie z koza ozenic to byscie uznali to za normalne ?
aisu
poziom solo na BN: 1

[03:19:15, Monday 21. January 2008]
that sucks
Nfth

[08:41:19, Monday 21. January 2008]
Pogarda dla lewactwa
Dox

GG: 8962785
[09:04:06, Monday 21. January 2008]
@koshaolin

demonstracje same w sobie nie maja zadnego praktycznego celu. chodzi o to by pokazac ze homo to tez ludzie i nie roznia sie od nas.

co do filmu - parodia przesmieszna ale motyw jest wlasnie homofobiczny bo tak sie geje nie zachowuja.

imo sprawa powinna zaczac sie od tego co jest przyczyna homoseksualizmu.
gleboko wierze ze sprawa stoi na podlozy fizycznym, a dokladnie przeobrazeniach okolic wzgorza i podwzgorza. mozna wiec porownac to do urodzenia sie dziecka bez reki. jednakze na pewno nie jest to choroba.

czemu mielibysmy ich tolerowac? chociazby dlatego ze jak spotka sie czlowieka na ulicy i utnie przyjemna pogawedke to zmienienie do niego stosunku tylko dlatego ze poznalo sie jego orientacje jest szalone!

gej czy lesbijka nie ma przegranych stosunkow spolecznych. tak samo czy wierzycie w przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna? dla mnie jest to oczywiste, nie kocha sie kazdej kobiety. gej w zadnym stopniu nie ma sklonnosci bigamistycznych wiec wyprawa kumpli z woja na piwko, w ktorych jets gej jest jak najbardziej normalna.

mowie to oczywiscie jako czlowiek ktory nie mial wiekszych stosunkow z homoseksualistami, ale nie sadzy zeby to robilo jakas roznice. nie zmienilbym stosunku do kumplu gdyby okazal sie gejem (i tak samo z plcia przeciwna, no chyba ze mialem na nia ochote to lekkie rozczarowanie, nic wiekszego ;p).
gdyby problem dotknal moich dzieci - nie radowalbym sie, jasne. ale nie popadlbym w depresje.
po pierwsze rad bylbym ze maja normalny dom. do pozno nastoletniego wieku stosunki glebsze niz przyjaciel sa raczej obce a potem jesli chcialby znalezc partnera nie bronilbym mu. porozmawial gleboko jak facet z facetem, przedstawilbym mu moje rady/poglady i wypuscil na poszukiwanie milosci.

i ostatni aspekt - adopcja. ciezko by to nazwac aprobacja z mojej strony ale jest za umozliwieniem tego (miedzy wierszami wyczytalem ze niektorzy mysla ze jest to teraz mozliwe).
czemu? przeciez jest to wrazliwa opcja, skazujaca dzieciaka na pewne potepienie, bycie celem przykrych zartow.
dlatego ze druga opcja jest sierociniec. ogladam te programy gdzie dzieci uciekaja z sierocinca by spac w krytycznych warunkach na klatkach czy dworcu. jesli maja tam spedzic zycie do 18 roku to ja im bardziej wspolczuje niz samym gejom czy ich wychowankom.

oczywiscie panstwo hipotetycznie pozwalajac na to musialoby zdac sobie sprawe ze to nie jest normalne i podjac pewne kroki. nie papierek, 2 podpisy i zeganaj jasiu.
imo konkretne zasady:
-kurator. bez tego sie nie obedzie by przypadkiem nie zdazyla sie sytuacja jak w filmiku koshaolina xD
-kolejkowanie. nie ukrywam ze wychowanki rodzin hetero beda mialy latwiej wiec to im przyznaje sie pierwszenstwo do konkretnego dziecka.
-podpunktem do tego byla by opcja by homo mogli adoptowac dzieci powyzej ktoregos roku zycia (ja wiem, siodmy?), te ktore sa juz raczej skazane na sierociniec do pelnoletnosci.

i jeszcze nalezy pamietac ze problem, tak szeroko ostatnio naglasniany dotyczny zaledwie pierwiastka spolecznego, wiec jak ktos nienawidzi gejow lub ich sie boi to ciezej jest o to by jakiegos mial w sasiedztwie niz zeby go nie mial.

ps. nie poruszam homoseksualizmu na podlozu religijnym bo w ogole mnie to nie obchodzi
ps2: znowu sie rozpisalem i nikt tego nie przeczyta ;<
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-150] [151-160] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.016819000244141 sekund