warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

AZS- Atopowe zapalenie skóry

[1-25] [26-30] -» Nawigacja po temacie.
ToyBoy
poziom: 11

GG: 1492846
[00:41:44, Thursday 31. January 2008]
Te masc mozna dostac bez recepty? jaka cena tego lekarstwa, bo ten protopic to drogi jest ; / i za bardzo nie pomaga

l3 prurigo chyba to sie za bardzo nie nadaje na AZS, pomaga Tobie?

// zedytowany przez ToTwojProblem dnia 2008-01-31 00:43:33
antoonio
poziom: 1

[10:47:50, Tuesday 19. February 2008]
Vallgaav
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[12:10:17, Tuesday 19. February 2008]
l0l0l0l
poziom: 4

[12:56:30, Tuesday 19. February 2008]
qrwa Fuj!
usuniete
poziom: 10

[13:10:10, Tuesday 19. February 2008]
stary, szczerze Ci wspolczuje, pamietam jakies polroku temu bylem na wycieczce, dlugo lezalem na lace na 2 dzien wyszlo mi cos na szyi, jakies dwie kropki olalem sprawe pojechalem na wycieczke 5 dniowa, cale 3 dni chodzilem w hustce bo wywalilo mi na calej szyi i boku twarzy

to byly bardziej takie czerwone plamki, bylem w szpitalu dostalem steryd w zyle, zbladlo, na 2 dzien znow bylo, znow dostalem, tak z 3 razy, za 3 razem sam prosilem zeby mi dali, bo mnie za przeproszeniem kurwica lapala i ostro mi to rylo psyche

za 3 razem zaczelo juz schodzic, poszedlem do dermatologa przepisal mi ten zyrtec i zaczelo stopniowo schodzic po tygodniu nie bylo nic, to nie bylo uczulenie, ale dermatolog mowila, ze to wlasnie w trawach sa jakies scierwa

wiec uwazac, na nic uczulony nie jestem

wspolczucie stary, musisz miec zelazna psyche
[1-25] [26-30] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0081229209899902 sekund