|
|
[01:07:50, Sunday 03. February 2008]
Nie ma 3/4 adminow. To nic nie znaczy. Nie chce mi sie z Wami uzerac. Koniec ze spamem i glupimi postami. Dwie osoby juz maja bana. Kazdy glupi bezsensowny post=90% a nastepny wiadomo ;] Ja oceniam co jest dobre a co nie.
HF |
|
|
[01:12:52, Sunday 03. February 2008]
rzady absolutne ? :D |
|
|
[01:14:16, Sunday 03. February 2008]
ofc ;] koniec z fajnym newsmanem bmh :) Zostalem tutaj sam wiec zaprowadze porzadek. |
|
|
[01:15:04, Sunday 03. February 2008]
proponuje dawac od razu 100% + ipban dla kazdego, kto zalozy topic w stylu "ogien!!! odliczamy do 100" or podobne prowokacje.
A za inne "przewinienia" to standard 50% - next i tak = ban ;]
Btw. drobna pomylka - nie ma 60% adminow, czyli 3/5 ;) (jestes ty i makao) primum non nocere
|
|
|
[01:17:55, Sunday 03. February 2008]
Totalitaryzm... |
|
|
[01:21:09, Sunday 03. February 2008]
|
|
|
[01:22:11, Sunday 03. February 2008]
Zrobimy od razu jak mowi Zab. Ipban i po klopocie. Zostana tylko normalni userzy. |
|
|
[01:24:13, Sunday 03. February 2008]
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
|
|
|
[01:25:09, Sunday 03. February 2008]
|
|
|
[01:25:29, Sunday 03. February 2008]
a dlaczego nie ma 3/4 adminow? |
|
|
[01:27:18, Sunday 03. February 2008]
Bo cyklop olewa strone to i oni postawnoili ze nie beda za niego zapieprzac ;] |
|
|
[01:27:49, Sunday 03. February 2008]
|
|
|
[01:35:57, Sunday 03. February 2008]
cyklop nie ogarnia niczego co sie dzieje na stronie od ponad pol roku. W swieta nadrobil moze ze dwa miesiace, ale teraz znow zniknal i olewa calkowicie repl. Online zdarza mu sie byc, ale tylko we wlasnych sprawach. Chyba juz mu nie zalezy na stronie w ktora wlozyl tyle wysilku i po prostu zajmie sie czyms innym pozostawiajac repl na pastwe trolli primum non nocere
|
|
|
[01:45:05, Sunday 03. February 2008]
|
|
|
[01:49:53, Sunday 03. February 2008]
Rysiek jak juz pisalem. Koniec z fajnym newsmanem. Fakt bede dalej pisal. Teraz jednak bede rowniez strzegl porzadku na forum. Ten temat ma tylko Was o tym poinformowac. Zauwazyles pewnie ze wszyscy admini odeszli i zostalem sam. Cyklop ma wszystko w dupie. Dlatego nie bedzie zabawy w upomnienia itp. Glupie posty=ban i koniec. Teraz spojrz na to ze swojej pespiektywy, czy nie fajniej jest wejsc na forum i poczytac madre wypowiedzi? Czy wolisz czytac ze czyjas stara pierze w rzecze? Ja sie nie bede z nikim tutaj uzeral. Nie podoba sie to nikt nie kaze Ci tutaj wchodzic. Moge pisac dla 10 osob byle by to byly madre osoby, |
|
|
[01:53:34, Sunday 03. February 2008]
Odpowiem za niego. Nie jest ponad jego sily dlatego postanowil banowac wszystkich debili, ktorzy probuja mu utrudnic jego prace.
Regulamin mozna uznac za tymczasowo zmieniony do czasu uzupelnienia kadry. teraz zadowolony ? :)
Ja tez bym sie wkurwil gdybym zostal jedynym adminem, ktory jeszcze chce zrobic cos dobrego, a banda idiotow chce byc smieszna i nie pozwala spokojnie pracowac bo zaklada jakies zj*ne tematy.
---- Poprawiono: 01:55:30, niedziela 03. luty 2008 ----
aha
bylbym zapomnial. neokidow wytepic sie nie da. Jesli kogos zbanujesz, to zalozy kolejne konto. ale mozna im to o tyle utrudnic, ze nowe konto + glupi post = autoban bez zabawy w 50% primum non nocere
|
|
|
[01:58:32, Sunday 03. February 2008]
jestem za, ale i tak nie powstrzymacie userow neostrady, bo najwieksi debile jednak posiadaja neostrade ;/
powodzenia, bo bedzie Ci potrzebne |
|
|
[02:04:25, Sunday 03. February 2008]
|
|
|
[02:20:09, Sunday 03. February 2008]
Kazdy ustroj totalitarny byl czyms poparty,usprawiedliwiony;) Powodzenia mimo wszystko:D
Swoja droga ZaB. To ma byc cos calkiem ostentacyjnego? Chodzi mi o to ,ze porzuciles admina.
Wchodzisz tutaj,udzielasz sie,to nie moglbys miec admina ?
Nawet po to by dac tego bana itd.
Juz nie mowie o jakiejs wielkiej atywnosci,ale chocby po to by pilnowac ladu;)?
Tak by Ci ciazyl ten admin?
Pozdrawiam.
// zedytowany przez EgzalTacja dnia 2008-02-03 02:22:42 |
|
|
[04:08:52, Sunday 03. February 2008]
szczerze ?
Tak. Ciazyl mi jak cholera. Mialem juz dosc uzerania sie z ludzmi, ktorzy po zbanowaniu wysylaja mi maile w stylu "dlaczego mnie kur&a zbanowales? to juz nie mozna miec dwoch kont ?".
Zreszta to odejscie jest glownie pewnego rodzaju symbolem ktory mial trafic do jednej osoby. Poczekam, az on sobie przyswoi ta informacje i wyciagnie wnioski. Potem moge sie zastanawiac nad zaprowadzeniem porzadku. Zreszta juz nieraz od mojego "odejscia" proponowalem paru osobom wykorzystanie mojego konta do zabawy w admina, ale nikt nie mial jakos ani checi ani czasu by sie tym zajmowac. primum non nocere
|
|
|
[04:11:29, Sunday 03. February 2008]
|
|
|
[04:19:48, Sunday 03. February 2008]
zreszta moze troche czasu mi to zajelo, ale doszedlem w koncu do wniosku, ze nie mam mozliwosci wypelniania wlasciwie swoich "obowiazkow" tylko i wylacznie dzieki jednej osobie, ktora nie pomyslala, ze bedzie inactive przez dluzszy czas i przydaloby sie zadbac o prawidlowe dzialanie dosc sporego sajtu w ciagu tej nieobecnosci.
Zreszta nie pomyslales o tym, ze najwidoczniej nie sprawdzilem sie w roli admina skoro zrezygnowalem z tej funkcji ?
Mialem juz wiele przypadkow w ktorych porzadni uzytkownicy prosili o pewne rzeczy, badz informowali o innych, a ja moglem tylko odpowiedziec: "Nie jestem w stanie nic zrobic bez cyklopa". Czulem sie z tym strasznie zle, ze moge polegac na jednej osobie ktora w dodatku jak sie okazalo - juz w pelnej krasie - nie potrafi/nie chce dotrzymywac danego slowa nawet w bardzo przyziemnych sprawach. Kiedys wierzylem w te wszystkie zapewnienia i obiecanki, ale widac cos zrozumialem (jakis przeblysk inteligencji, ktorej wg wielu zbanowanych jestem pozbawiony) i przestalem w koncu usilnie starac sie jakos go usprawiedliwiac i chciec wierzyc w to co mowi.
---- Poprawiono: 04:20:21, niedziela 03. luty 2008 ----
Plec ty idz spac lepiej. Zobacz ktora jest godzina !!
---- Poprawiono: 04:24:46, niedziela 03. luty 2008 ----
sry za whine primum non nocere
|
|
|
[08:31:36, Sunday 03. February 2008]
i tak sam sobie nie poradzisz ale pomysl dobry old pro gamer :P
|
|
|
[08:47:57, Sunday 03. February 2008]
kazdy user moze pomoc bmh,wysylajac mu na pw link z tematem gdzie ktos sie zachowuje nieprawidlowo~ wiadomo ze to tylko czlowiek i sam calego forum nie zmoderuje.
bmh- powodzenia~ 'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
|
|
|
[08:57:17, Sunday 03. February 2008]
|