warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Problem z zasiegiem:(

[1-8] -» Nawigacja po temacie.
Ladzior_pl
poziom solo na BN: 14
max poziom na BN: 18
poziom: 8

GG: 665570
[00:13:29, Monday 11. February 2008]
Witam! mam nietypowy problem... posiadam telefon marki samsung L760 w sieci Play juz przeszlo od 3 miesiecy. wszystko dotychczas bylo ok zarowno z telefonem jak i z samym operatorem..... do wczoraj. siedzac przy komputerze chcialem napisac smsa do dziewczyny- lecz zdziwilem sie kiedy po nacisnieciu 'wyslij' po kilku sekundach zobaczylem napis 'odrzucony przez operatora'. chcialem puscic sygnal- nie moge... najgorsze jest to ze do mnie tez nikt nie moze zadzwonic:/ tak jakbym wogole nie mial zasiegu a na wyswietlaczy mam 4 kreski zasiegu czyli teoretycznie nie powinno byc problemu. ale to nie wszystko... po wyjsciu z domu...zasieg nagle wraca- dzis bylo identycznie... potem jak wracam do domu zasieg przez chwile jest.. a potem znow pada:/ mieszkam w centrum miasta i wczesniej nie mialem takich sytuacji, ale nie ukrywam ze to bardzo denerwujace:( prosze o pomoc i rade i z gory thx
nuke rlz ;)
Degolla
poziom: 7

GG: 9938536
[00:34:38, Monday 11. February 2008]
wyjdz na pole i zobacz czy twoj dom nie jest obtoczony Kablami przewodowymi / mzoe za duze pole magnetyczne ... lub sprubuj z wlozyc karte z heyah i popaczec :) moze pleY cos pOPSul :) .
yoo Skill mada faka men ! :D
DuZyG
poziom solo na BN: 18
poziom: 9

[00:39:55, Monday 11. February 2008]
a ktos z Twojej rodzinki ma telefon ? i innego operatora ? sprawdz czy u nich jest zasieg. jak jest to idz do serwisu play i powiedz jaki jest problem, prawdopodobnie dadza Ci nowy telefon
Szwagier
poziom solo na BN: 0

GG: 3539858
[01:28:37, Monday 11. February 2008]
Wg mnie pole magnetyczne mam tak identycznie jak jestem u babci... choc moge sie mylic
Xyriusz

[11:24:03, Monday 11. February 2008]
GooD StuFF
poziom solo na BN: 0
poziom: 5

GG: 11250935
[12:02:13, Monday 11. February 2008]
orc > all?
Ladzior_pl
poziom solo na BN: 14
max poziom na BN: 18
poziom: 8

GG: 665570
[12:07:06, Monday 11. February 2008]
mieszkam w domku na osiedlu przy centrum miasta. tak jak mowilem to stalo sie dopiero 2 dni temu-wczesniej nie bylo problemow... dzis sie przejde do tych pajacow i zapytam co oni sobie mysla, bo juz mnie to niezle denerwuje ;) dzieki za pomoc
nuke rlz ;)
fox
poziom solo na BN: 8
max poziom na BN: 29
poziom: 11

GG: 2641130
[19:46:29, Monday 11. February 2008]
najpredzej jakis duzy nadajnik telewizyjny lub cos w tym stylu zamontowali i akurat przez twoj dom przechodzi fala ;p
old pro gamer :P
[1-8] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0078330039978027 sekund