|
|
[21:31:53, Tuesday 26. February 2008]
|
|
|
[21:44:07, Tuesday 26. February 2008]
Fan:(muzyka)LP Fan!SlipKnoT Fan!SOAD Fan!Rise Against Fan!Papa Roach Fan!Bless t
|
|
|
[22:19:51, Tuesday 26. February 2008]
|
|
|
[20:38:42, Tuesday 23. September 2008]
Przeszłość jest jasna, przeszłość to warcraft.
|
|
|
[22:14:34, Tuesday 23. September 2008]
|
|
|
[22:36:47, Tuesday 23. September 2008]
Ja nie banuje, ja zabijam xd
|
|
|
[22:58:18, Tuesday 23. September 2008]
|
|
|
[06:53:10, Wednesday 24. September 2008]
życie to choroba która w 100% przypadków kończy się śmiercią
|
|
|
[11:02:43, Wednesday 24. September 2008]
(>'-.-)> ^(o.o)^ <(-.-'<)
|
|
|
[12:27:35, Wednesday 24. September 2008]
Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[14:11:16, Wednesday 24. September 2008]
(>'-.-)> ^(o.o)^ <(-.-'<)
|
|
|
[14:39:24, Wednesday 24. September 2008]
Nie wiem czy ktos juz o tym pisal, bo nie chce mi sie czytac calego tematu ale jesli chodzi o mu ud vs elf to wszystko zalezy od przebiegu rozgrywki. DH jest silny jezeli jest dlugotrwala walka z mala iloscia jednostek lub sa bitwy z bardzo krotkimi odstepami czasu, bo wtedy moze skutecznie ssac mane dk i liszowi pozbawiajac ich mozliwosci nuka. Jezeli jest to gra gdzie obaj gracze przed bitwa dlugo czekaja, to undead dzieki statuom naladuje mane na maxa, do tego kupi pota many u dk i wtedy moze ponukowac dosc duzo zanim dh wszystko wyssie. Nie rozumiem plakania elfow na nuke. Jezeli sie nie chce spamu coilow i novy trzeba grac agresywnie korzystajac z braku mozliwosci szybkiej regeneracji many u undeada (poza drogimi potami many).
Co do ulti dh, to sytuacja jest identyczna czyli jesli sa duze bitwy to ten dh zamieniony w demona nie robi az takiej roznicy, ale jezeli jest to koncowka walki albo jakas dlugotrwala bitwa i zostaje malo wojska to ten dh daje naprawde mnostwo, czesto wrog po prostu ucieka jak widzi dh w metamorfozie :P |
|
|
[14:51:54, Wednesday 24. September 2008]
|
|
|
[15:09:33, Wednesday 24. September 2008]
lubię owoce, także kandyzowane.
|
|
|
[15:32:43, Wednesday 24. September 2008]
Guns n roses i wszystko jasne
|
|
|
[15:54:26, Wednesday 24. September 2008]
|
|
|
[16:06:11, Wednesday 24. September 2008]
dh > bm
dh > mk
bm >mk
mk > reszta
taka jest kolejnosc best herow w grze miski |
|
|
[18:30:57, Wednesday 24. September 2008]
|
|
|
[19:09:20, Wednesday 24. September 2008]
bm > mk na kazdym poziomie :) |
|
|
[19:45:41, Wednesday 24. September 2008]
|
|
|
[21:31:12, Wednesday 24. September 2008]
... w skrocie napisze dlaczego dh / bm sa lepsi od mk (i od calej reszty herow wc3), bo widze wy tylko lvl podajecie jako wyznacznik aka ten heros na tym lvlu > ten ...
podstawowy atrybut - agi - co to daje? najwiekszy pancerz / dmg / speed ataku
ms - najszybsi herosi w grze kazdemu spierdoli
umiejetnosci bierne - dh posiada uniki (dzieki temu trzyma sie dluzej w walce i to sprawia ze nawet gdy posiada mniej HP od innych herow to i tak ten skill wyrownuje ta roznice a z kazdym lvl dziala na korzysc) / bm aka 250 krytyk - to samo co z dh - ma mniej zycia od str herow ALE wiekszy DMG zadawany wrogiemu herosowi DAJE MU PRZEWAGE (pamietajmy ze dh i bm atakuja 1,5 raza szybciej od reszty ;])
no i wreszcie spelle... (ktore kazdy lubi przytaczac jesli chodzi o herow i to ktory z nich jest best) dh - mana burn - spala mane + zadaje dmg :) co to daje? niby malo ale jednak W CHUJ DUZO! jak nie moge sobie np zajebac z bolta czy coila to wiadomo ze dmg jaki zadam w dh jest mniejszy, a wiec pozostaje walka wrecz... a kto ja wygra? heros ktory ma wiekszy dmg + pancerz + atak speed.. czyli? AGI HEROS :) a jak to sie ma do bma? windwalk dziala za takiego mana burna tylko troche inaczej.. jak mamy dobre wyczucie to ZANIM bolt / coil uderzy w bm'a uzyjemy WW co daje nam: unikniecie dmg - aka heros enemy traci mane (dh wysysa mane) i atak z WINDWALKA daje dodatkowy dmg (mana burn dh zadaje dmg) proste? dlatego kurwa tych 2 herow jest best w grze i nie ma na nich mocnego :)
co do ulti - tez sa o dziwo podobne ;] bm robi ta swoja burze ostrzy - zadaje dmg all unitom na obszarze (tylko naziemne jednostki, ale za to duzy dmg + atakuje budynki z dobrym skutkiem) trzeba pamietac ze wtedy raczej kazdy spierdala kiedy ten swir z kosa kreci sie i rozjebuje wszystko! a jak to sie ma u dh ? jego ulti daje mu 500hp.. ale tylko dlatego ze raczej nie jest na tyle potezny zeby w chwilke zmiesc wszystko.. potrzebuje wiecej czasu dlatego dostaje ten hp bonus, a ze w 7 sekund nie zrobi takich szkod co blade no to ma ten atak na unity latajace dodatkowo + sredni atak na obszar.. co nie zmienia faktu ze te ULTI sa najpotezniejsze w grze :)
aha no i chyba nie musze dodawac ze jak sie kupi te jebane 2 circlety (nie wiem co za kurwa pros to wymyslil ale przez to hum ma przejebane na tego orka i teraz role sie odwrocily :/ aka ork > hum.......) ale to +4 do all stats daje herosowi wiecej hp o 100 (roznice w hp sa jeszcze mniejsze jesli chodzi o hero agi vs str) dmg +4, speed ataku + 4%, mana +50 (hi dh jeszcze jeden mana burn, hi jeden fajny item do bma i kolejny windwalk) no i daje + 1 arma
TAK WIEC BM / DH > RESZTA :) gg wp |
|
|
[21:47:49, Wednesday 24. September 2008]
hehe :) oczywiste jest ze mk > dh tylko ze ludzie boiora go na 2 hera wiec nie ma takiego dobrego lvla, a gadanie ze dh niszczy cala armie to bajka dobra do poczytaniu dziecku na dobranoc. |
|
|
[00:12:57, Thursday 25. September 2008]
fajny screen, nie ma to jak whinowac na dh w solo podpierajac sie statami dh z 3v3 ;)
dh jest najsilniejszym herosem w w3, ale tak naprawde bez niego caly elf bylby huja wart |
|
|
[00:29:38, Thursday 25. September 2008]
|
|
|
[01:03:54, Thursday 25. September 2008]
everlasting czemu masz odslonieta cala mape na tym screenie skoro nie jest to powtorka ? :D |