warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Angielski i niemiecki

[1-25] [26-39] -» Nawigacja po temacie.
IamNuuB
poziom solo na BN: 16
max poziom na BN: 22
poziom: 7

[09:41:22, Tuesday 11. March 2008]
niemiecki to do dupy jezyk .Niby mozna sie wykuc tych regulek ale ile ich jest? rodzajniki okreslone, nieokreslone kazdy sie odmienia , rekcja czasownikow , szyk zadania po wiel dass i duzo innych trudniejszych bzdet xd
ić jórz z tont!
LMRS^Pix
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[10:07:21, Tuesday 11. March 2008]
pyton

[12:34:37, Tuesday 11. March 2008]
CSG]Spirit
poziom: 10

GG: 3016009
[12:54:28, Tuesday 11. March 2008]
joko-
poziom solo na BN: 8
poziom: 5

[13:09:35, Tuesday 11. March 2008]
2 jezyk bedziesz mial od podstaw a na maturze wybierasz JEDEN
legiaNet
poziom solo na BN: 3

GG: 4719801
[14:01:45, Tuesday 11. March 2008]
Ty(L)kO Legia Ukochana Legia Dziś Warszawa Czeka Na Zwycięstwo Twe...
SzymonK
poziom: 4

GG: 1942063
[14:30:31, Tuesday 11. March 2008]
Elkh
poziom: 99

[14:44:25, Tuesday 11. March 2008]
Devlet-i Ebed-müddet
pyton

[15:08:47, Tuesday 11. March 2008]
MaxioR_pol

GG: 12879663
[15:28:12, Tuesday 11. March 2008]
Jezyki obce sa jednymi z najwazniejszych przedmiotow w LO, wiec radze sie pouczyc a nie na miernych leciec...
Tower&Tank
max poziom na BN: 10
poziom: 11

GG: 9517263
[16:03:50, Tuesday 11. March 2008]
"Jam jest Krzysztof Kononowicz, który wyprowadzi policje na ulice, bo od tego sa
eL_KewLo
max poziom na BN: 3

GG: 3746608
[16:04:41, Tuesday 11. March 2008]
You're about two seconds from wearing that smile around your ass...
Pwnage

[16:09:58, Tuesday 11. March 2008]
the.WilQ

GG: 6323564
[18:59:22, Tuesday 11. March 2008]
to moze ja cos powiem o mojej sQl i niemieckim.. w gim chodzilem do klasy pseudo-informatycznej :> jeden jezyk obcy ang i 1 godzina wiecej infy w calym 3letnim programie.. poszedlem do LO i tez mialem testy ale TYLKO na jezyk ang :> dostalem sie do grupy rozszerzonej na luzie i ogolnie jest ok bo lubie ang i calkiem latwo mi sie uczy tego jezyka :) no ale musze tez ogarniac niemiecki.. w 1st klasie mialem taka nauczycielke ktorej wiecej nie bylo niz byla :D:D nawet szalona troche byla bo chciala mi stawiac 3 na koniec roku jak cos tam odpowiem (a ja nie wiedzialem jak sie odmienia czasownik byc XD) .. jako ze czesc klasy to glupie germance whinowali ostro i od 2nd klasy (teraz) mam nowa nauczycielke.. ofc bardzo dobrze uczy niemca etc ale z 1st klasy totalnie nic nie umiem, a ona powiedziala na poczatku zdanie "ja nie bede z wami nic nadrabiala, uczymy sie normalnie jakbyscie mieli cala 1 klase przerobina" gg wp.. teraz co druga lekcje powtarza ze cos bylo w 1st klasie i mamy sobie zajrzec i zlukac :O ogolnie zal.. czyli w sumie ucze sie normalnie 1 rok niemca i w sumie nie wiem czy jest sens cokolwiek sie nauczyc.. ang mam 8 rok i nie narzekam, bo podstawy mialem wczesniej no i teraz sobie radze, ale z niemieckim mam w sumie problem :> chcialbym cos powiedziec po niemiecku ofc ale bez slowek to sobie mozna ssac.. gramatyka z niemca jest 10x latwiejsza od ang, czasy to takie sa banalne ze szok.. ale jakies tam rodzajniki, przed kazdym slowem der die das... i skad ja mam wiedziec co gdzie wstawiac? XD albo jakies kropeczki nad literkami :o bez kitu to jest imba.. na spr ostatnio napisalem az 10 potraw, 10 warzyw, 10 owocow i sadzilem ze dostane 2 (byla by moja pierwsza 2 :D ) a okazuje sie ze nie stawialem tego der die das i gg wp xd albo ukladanie zdan w niemcu = masakra.. robie sobie zdanie : podmiot, orzeczenie, reszta zdania.. niby ok ale w pracy powinno sie pisac jakos inaczej ;o wtf? XD Ich bin Michal. Ich komme aus Polen :D kurwa a tam jakies przekladanie wyrazow, przestawianie, szyki po roznych slowach !!! weil + NS, etc etc.. albo co mnie rozpierdala to czasowniki :D mam fahren czasownik a z niego mozna zrobic abfahren i jeszcze + 20 innych :D a jak sie uzywa 3 formy tego czasownika z jakims dodatkiem ap, i takie rozne przedrostki to potem sie jakos zmienia w ogole ze ten przedrostek jest w srodku albo na koncu XD niemiecki > me jednym slowem :D
[1-25] [26-39] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.013101816177368 sekund