warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe -> Podkategoria: Windows
Temat:

2x Windows ;O

[1-10] -» Nawigacja po temacie.
MeaningOfLife
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

[18:29:35, Sunday 16. March 2008]
potrzebna mi wasza pomoc panowie :P zebym wiedzial co wpisac do google to bym pewnie nie pytal ale ze bladego pojecia nie mam to pytam ;( potrzebna mi sa 2 windowsy nie pytajta dla czemu ;] tyle ze do gry (a czego innego sie spodziewaliscie ? xD) potrzebuje koreanskiego ;O i wlasnie problem polega na tym ze nie mam najmniejszej ochoty ganiac po 2 windowsach ;( istnieje jakas mozliwosc zeby odpalic program z 2 windowsa tego z koreanskim bedac na 1 ? wiem ze instalowalo sie linuxa i windowsa i to co nie chodzilo w linuxie emulowalo sie windowsem ;/ help ?
Bruno
poziom: 9

[18:37:14, Sunday 16. March 2008]
emdece
poziom: 11

GG: 5711579
[18:45:01, Sunday 16. March 2008]
mozna wiedziec po co Ci koreanski windows? O_o
care&whine :D
pyton
poziom: 12

[19:15:34, Sunday 16. March 2008]
Dla windows jest darmowy VMWare Server.
energetic.vex

GG: 4510222
[19:18:57, Sunday 16. March 2008]
MeaningOfLife

[19:51:04, Sunday 16. March 2008]
game guard z koreanskiej bardzo popularnej i bogatej firmy zwanej nexon wymaga koreanskiego a wersja windowsa ktora posiadam to shaxowana i duzo lepsza od zwyklego windowsa z sp2 ktory oferuje nam microsoft :P ma jedna wade tworca wywalil jezyki... hmm to moze inaczej zapytam da jakos sie przeskakiwac pomiedzy windowsami bez potrzeby restartowania kompa ? :P
Bruno
poziom: 9

[20:08:31, Sunday 16. March 2008]
MeaningOfLife

[20:14:22, Sunday 16. March 2008]
no ok thx tylko ze lubie zapas miec jak by cos okazalo sie ze nie dziala albo inny motyw :P
pyton
poziom: 12

[07:38:16, Monday 17. March 2008]
LongTimeAgo

[15:12:39, Monday 17. March 2008]
polecam wirtualne maszyny nigdy z tego nie korzystalem ale czytalem kilka interesujacych tekstow na ten temat ;]
[1-10] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0071630477905273 sekund