Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe
-> Podkategoria:
Sprzęt
| Temat: | logitech wave czy g11?? |
|
[1-12] -» Nawigacja po temacie. |
|
|
[20:19:22, Friday 21. March 2008]
Mam pytanie poniewaz mosze kupic sobie nowa klawiature i zastanawiam sie nad 2 logitech wave i logitech g11. Czy ktos z was wie ktora klawka bedzie lepsza do wc3?? |
|
|
[20:21:11, Friday 21. March 2008]
steelkeys cs 1.6 high
|
|
|
[20:24:56, Friday 21. March 2008]
Mysle, ze g11 bylaby lepsza. Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[20:25:32, Friday 21. March 2008]
WHY!?!?!?!
|
|
|
[20:30:50, Friday 21. March 2008]
myszke mam juz logitecha g5 i w tym momencie klawke w ktorej od 2 dni nieodbija enter Oo pewnie jak bym ja wyczyscil to by pomoglo ale niechce mi sie rozbierac klawki wartej 5 zl bo i tak wole nowa |
|
|
[20:40:17, Friday 21. March 2008]
g11 imo lepsza |
|
|
[00:00:40, Saturday 22. March 2008]
g11 zdecydowanie sam mam :) , po lewo od taba masz 19x3 prziciskow i kazdy moze po odpowiednim zaprogramowaniu wykonywac po 100akcji naraz w w3 :) klawa kozak
Sama robi tp , buduje, micruje XD czego chciec wiecej ;] musiałem to napisac....:>
|
|
|
[08:49:50, Saturday 22. March 2008]
|
|
|
[12:49:10, Saturday 22. March 2008]
|
|
|
[14:08:13, Saturday 22. March 2008]
w g11 macro keys masz po lewej stronie od taba...
Mozna robic fajne rzeczy dzieki temu macro...
np akcja 5+e+f1 bindujesz sobie bataki pod 5 i zakladamy ze grunta robisz prziciskiem E potem f1
Cala kombinacje przypisujesz do jednego przycisku i wychodzi taki czar ze podczas walki nawet ekran nie mignie na 1setna sek a juz grunty sie trenuja, a ty spokojnie dalej sobie mozesz microwac nie zawracac sobie dupy budowaniem :D
Tak samo TP dajmy przyklad micrujesz pojedynczym gruntem i nagle twoj her sie zle czuje to zanim wcisniesz f1+tp to troche reakcji stracisz a takto masz zbindowane f1+num8 zaraz pod palcem i tp robisz z poziomu sterowania gruntem na ekranie...:ASD
Praktycznie kazda akcje da sie zbindowac z podzialem np , programowana sekwencja akcji moze byc wykonywana odrazu ponizej 1setne sek a mozesz ja nagrac z odstepami czasowymi(real time klik, a reczej przerwy pomiedzy nimi) ale to wtedy wyglada tak ze kazde nacisniecie przycisku na klawie to jest powyej 60ms , kombo z 4-5kacji gdzie klawisze za daleko rozmieszczone potrafi ci zajac nawet ponad sekunde na zwyklej klawie, a g11 robi to w 1setna ;D musiałem to napisac....:>
|
|
|
[14:50:21, Saturday 22. March 2008]
|
|
|
[18:49:15, Saturday 22. March 2008]
dzieki chlopaki za informacje wlasnie pisze do was z nowej g11 jeszcze sie neiprzyzwyczilem 1 gra wygladala tak ze 3 x wyszedlem do wisndowsa bo nacisnolem ten klawisz obok alta :/ ale juz zaczynam sie przyzwyczajac jeszcze tlyko mosze poustawiac jakies fajne makra |
|
|
[1-12] -» Nawigacja po temacie. |
Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!
Więcej?
Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości!
WC3L,
TURNIEJ,
WCG,
NETWARS,
LCW,
WORLD CYBER GAMES,
TERROR,
DOTA,
GRUBBY,
MYM,
PALADYN,
WYWIAD,
REPPACK,
WARCRAFT,
BLIZZARD,
MOON,
PORADNIK,
POL-TEAM,
BIOT,
POLSKA,
ESL,
KONKURS,
LIGA,
WORLD ELITE,
FUZJA,
NGL-ONE,
ENC,
NGL,
TOD,
TDEL,
SPQR,
SLH,
MOUZ,
PGS,
TOUR,
GFO,
WILQ,
BRONZE,
KODE5,
WILDA,
PATCH,
TEAM FIGHTING,
LADDER,
REPREZENTACJA,
SILVER,
HEADSHOT,
EXTREME MASTERS,
HEYAH,
FLY100%,
VOODOO,
LYN,
KUJA,
BIOHAZARD-TEAM,
BVG,
WICKED,
ESWC,
ALMOST,
TH000,
ACIS,
KWAKI,
CYKLOP,
SHOW,
KLIMO,
REPLAYPACK,
INCUP,
CLAN BASE,
HOORAI,
SASE,
ELIMINACJE,
FINAłY,
FNATIC,
POLTEAM,
SHOWMATCH,
WCG 2006,
IEST,
SRS,
FINAł,
CYBERSPORT,
WE.EU,
PLD,
SKY,
PRAE,
REMIND,
JAGR,
CASIN,
LAN,
REPLAYS.PL,
CHALLENGE,
ANIMATOR,
2007,
BATTLENET,
CARMAC,
HAPPY,
NATIONS,
STARCRAFT,
PEDAL,
KONKURSIWO,
W3ARENA
Copyright ©
Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444
Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0093851089477539 sekund