warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Zbalansowanie gry / Nowe patche
Temat:

elf vs ork

[1-25] [26-31] -» Nawigacja po temacie.
MeaningOfLife
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

[01:10:47, Tuesday 08. April 2008]
loool burrow rushem mowicie ? o_O ta a co zrobic jak elf zacznie budowac aowy zaraz obok burrowa i kiedy ty bedziesz probowal je zniszczyc on spokojnie wyssie ci mane potlucze jednostki a jak bedziesz z nim walczyl to jezeli jest w miare dobry to many bmem zabraknie ci bardzo szybko studnie z 3 arch zrobia 4/5 a w tym czasie 2 aowy beda na tyle juz zbudowane ze kupe zrobisz zanim je zniszczysz (fs w ogole do tego mu sie nie nadaje elo detonacja/wyssysanie many) a vs hum ? z gorki ? O_O chyba z k2 w zime czym ja mam kontrowac mass hawkow ? baty ? o_O jak hum dojdzie do expa i sobie zrobi ogrod z wiezyczek (od czego humy ostatnio zaczynaja) to nie wyrobie z produkcja batow szczegolnie ze dmg ridera jest marny a spowolnienie + am + bm 2x summony a ze poszedlem w air na ktory on kotrowal hawkami to sw nie mam ... a jak nie zrobie wiv a pojde w ridy+grunty+sw to czym ja mam zabic sb? o_O chcecie balansu ? dajcie riderom normalny dmg destro wiecej hp i dla fiendow :O a i pomysl z reporowaniem sie burrowow nie jest zly ale naprawde orc musi miec cos zeby poradzic sobie z sb ale tak zeby ud na tym nie ucierpial a ze ud ma przesrane teraz vs orc i hum pomysl z hp destro imo nie jest zly :O
Phelot
poziom: 11

[02:31:29, Tuesday 08. April 2008]
Balans jest tylko trzeba myslec podczas gry i miec szybkie paluszki...
IN TECHNO VIKING WE BELIVE!!!!
Prezesozord
poziom: 12

[13:05:32, Tuesday 08. April 2008]
Ja nie banuje, ja zabijam xd
the.WilQ
poziom: 11

GG: 6323564
[14:12:37, Tuesday 08. April 2008]
/profile prezes
i wszystko jasne
NoD
poziom: 10

GG: 7086710
[15:00:22, Tuesday 08. April 2008]
To zła inwestycja!
ichabot
poziom solo na BN: 10
max poziom na BN: 22
poziom: 6

[21:18:59, Tuesday 08. April 2008]
[1-25] [26-31] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0080029964447021 sekund