| Temat: | Szukam gry... |
|
[1-7] -» Nawigacja po temacie. |
|
|
[03:32:49, Sunday 25. May 2008]
temat podobny do oldschool cartoons tylko z innym zalozeniem jest dla koneserow starszych gier z dziecinstwa ktorych tytul zapomnielismy a chcielibysmy przypomniec sobie beztroskie lata spedzone przed kompem przy jednej z pierwszych gier na naszym blaszaku sam jestem w takiej sutacji a wiec jakiej gry poszukuje a wlasciwie nazwy ? gra wyscigowa w 2d znalazla sie kiedys na moim kompie kiedy to rodzice oddali do znajomego w celu naprawy (zasyfilem dziada :D) malo to mowi wiem a wiec co pamietam jeszcze ? scigalo sie z kompem (albo z 2 osoba siedzaca obok ;]) gra a wlasciwie tracki zawieraly charakterystyczne elementy pamietam chyba z 5 z dokladnym opisem 2 jedna z pierwszych map byla mapa wiejska w ktorej byl bardzo charakterystyczny cut przy koncu mapy z tym ze trzeba bylo uwarzac na traktor (tak tak !) przejezdzajacy tamtedy (cut znajd praktycznie zaraz przed meta/startem) 2 mapa z koleji byla z cutem na samym poczatku byla zimowa a cut przypominal cos ala malyszowa skocznia trzeba bylo troszke wprawy zeby wyrobic sie w droge bo cut byl w 90 stopni do trasy i do tego sie skakalo z niego poczatek mapy to o ile pamietam byla jazda z gory po kretej drodze kolejne mapy ktore pamietam to w miescie w nocy next mapa w jakims nadmorskim miescie przejezdzalo sie przez most i ostatnia ktora jestem w miare wstanie opisac jest jedna z ostatnich mapa w kampanii (tak tak byla tam kampania ! :D) bardziej terenowa z elementami lasu i calkiem nieoczekiwanem przejsciem w tereny wulkaniczne (o_O) co jeszcze pamietam ? za przechodzenie kampani odblokowywalo sie nowe samochody a najlepszym dostepnym byl zolty przypominajacy troszke auto z knight ridera a i byle bym zapomnial byl boost ktory (chyba) uzywalo sie shiftem a zbieralo sie go gwiazdkami zostawionymi na drodze :P boje sie wiecej napisac bo i tak watpie zeby ktos all przeczytal ^^' no i ta moja ortografia ;/ za ktora przepraszam mam nadzieje ze ktos gral i pamieta tytul ;] bardzo wdzieczny bede ;*
// zedytowany przez MeaningOfLife dnia 2008-05-25 03:16:45 |
|
|
[08:52:57, Sunday 25. May 2008]
elo:)
|
|
|
[09:15:12, Sunday 25. May 2008]
w d2 to nie wiem, ale opis przypomina trackmania złoooo ;D
|
|
|
[10:08:21, Sunday 25. May 2008]
Need for Speed? |
|
|
[10:23:38, Sunday 25. May 2008]
setlersi |
|
|
[10:24:28, Sunday 25. May 2008]
|
|
|
[10:49:10, Sunday 25. May 2008]
nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
|
|
|
[1-7] -» Nawigacja po temacie. |
Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!
Więcej?
Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości!
WC3L,
TURNIEJ,
WCG,
NETWARS,
LCW,
WORLD CYBER GAMES,
TERROR,
DOTA,
GRUBBY,
MYM,
PALADYN,
WYWIAD,
REPPACK,
WARCRAFT,
BLIZZARD,
MOON,
PORADNIK,
POL-TEAM,
BIOT,
POLSKA,
ESL,
KONKURS,
LIGA,
WORLD ELITE,
FUZJA,
NGL-ONE,
ENC,
NGL,
TOD,
TDEL,
SPQR,
SLH,
MOUZ,
PGS,
TOUR,
GFO,
WILQ,
BRONZE,
KODE5,
WILDA,
PATCH,
TEAM FIGHTING,
LADDER,
REPREZENTACJA,
SILVER,
HEADSHOT,
EXTREME MASTERS,
HEYAH,
FLY100%,
VOODOO,
LYN,
KUJA,
BIOHAZARD-TEAM,
BVG,
WICKED,
ESWC,
ALMOST,
TH000,
ACIS,
KWAKI,
CYKLOP,
SHOW,
KLIMO,
REPLAYPACK,
INCUP,
CLAN BASE,
HOORAI,
SASE,
ELIMINACJE,
FINAłY,
FNATIC,
POLTEAM,
SHOWMATCH,
WCG 2006,
IEST,
SRS,
FINAł,
CYBERSPORT,
WE.EU,
PLD,
SKY,
PRAE,
REMIND,
JAGR,
CASIN,
LAN,
REPLAYS.PL,
CHALLENGE,
ANIMATOR,
2007,
BATTLENET,
CARMAC,
HAPPY,
NATIONS,
STARCRAFT,
PEDAL,
KONKURSIWO,
W3ARENA
Copyright ©
Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444
Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0077230930328369 sekund