|
|
[20:35:49, Thursday 05. June 2008]
Ehhh kraje zachodu juz 5- lat w kapitalizmie jest wiec sie nie dziwie tego ale najbardziej mnie denerwuje to .... Niemcy kraj ktory rozpoczal 2 wojne swiatowa maja lepiej niz kraj ktory ucierpial najwiecej ze wszystkich [oprocz zydow] sa to polacy ;/ . To my teraz powinismy wytykac wszelkie nie dogodnosci ehh . Ale podobno scigamy juz europe ... xD Lv sie nie liczy ... Skill ponad wszystko ... SKILL 4 EVER
|
|
|
[21:19:37, Thursday 05. June 2008]
życie to choroba która w 100% przypadków kończy się śmiercią
|
|
|
[22:34:19, Thursday 05. June 2008]
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
|
|
|
[22:53:28, Thursday 05. June 2008]
Najlepiej zrzucac na spoleczenstwo a zauwazcie ze przez komunizm jakby polacy ''nauczyli'' sie cwaniarstwa jak tu zarobic jak to i tamto ... Mam poczucie ze Polska to bagno ale przedewszystkim moje bagno wiem co w nim zle i dobre . A co do Hitlera to sami go wybrali wtedy go i ten chory czlowiek przez naiwnosc i glupote niemcow zostal wybrany. Zalowali ale to napewno jak przegrali wojne ;) Lv sie nie liczy ... Skill ponad wszystko ... SKILL 4 EVER
|
|
|
[05:29:20, Friday 06. June 2008]
Lemek e no fajnie wypas i wogule ale gdybys tak troche poczytal jak wygladala historia Polski to mozna by sie przez puzniejsze lata WKURW... Moze zaczne od Kzyrzakow co niezle namotali i chcieli orobic nasz kraj z ziemi spoko dostali wjeb potem rozbiory Polski, nastepne 1 ww po kilku latach 2ww z czego w 2 ww ruski zamiast oczywiscie pomagac Polsce woleli dolaczyc do tych idiotow nazistow z czego i tak potem dostali oklep.Wiec nie dziw sie ze ehm jak dlamnie prawdziwy polak cos ma we krwi chodz troche ze nie lubi niemcow i ruskich Bo prawie przez wszystkie lata naszej ojczyzny probowali na wszelkie sposoby nam dokopac
Ps.Pojedz do Oswiecimia moze zrozumiesz |
|
|
[10:40:38, Friday 06. June 2008]
Zgadzam sie z tym panem Lv sie nie liczy ... Skill ponad wszystko ... SKILL 4 EVER
|
|
|
[13:53:54, Friday 06. June 2008]
|
|
|
[14:46:22, Friday 06. June 2008]
Nie podoba sie ? to wyjedz a co do reklam to smieszne sa :P |
|
|
[15:05:50, Friday 06. June 2008]
Lemek A myslisz ze ludzie po 1 WW Czytaj pokolenie miedzy 1 ww a 2 ww , tez mysleli ze koniec wojny zbudujemy nowa przyszlosc i ze to co bylo nas juz nie dotyczy no sor jak by napadli dajmy na to chinczycy na rosje wybili ci cala rodzine zostal bys sam to tez bys tak myslal ?(to tylko przyklad) Wiec nie da sie zapomiec starych ran chodz sami w tym nie uczestniczylismy gdyby rozbiory polski sie udaly i po ilus tam pokoleniach polacy by pomysleli ze nic sienie stalo to by bylo ok ?Tak samo jak niemcy maja we krwi wojaczke i samo zachwyt tak my mamy nieustepliwosc i walke do konca czyt z nimi... A nie dopisalem tego poszanowanie do pracy no hmm nie chce ci nic mowic ale Polacy widziani jako jeden z najbardziej przykladajacych sie ludzi do pracy w Eu wiec nie ma tutaj o czy m dyskutowac widziales jak ludzie w Angli pracuja ? Tam to sa same obiboki ,a no i slyszlaes cos takie jak godna placa ? Chyba nie bo kto ci bedzie zapierdalal przez 8h albo wiecej godzin na budowie za 1000zl ?Oczywiscie sa takie stawki ale za takie pieniadze daleko nie pozyjesz bedzie to egzystencja a nie zycie i zal mi ludzi ktorzy musza zarabiac tyle by muc co do garka wlozyc a tak sie sklada ze gospodarke sobie sami tez nie rozjebalismy...
// zedytowany przez Darkon dnia 2008-06-06 15:49:02 |
|
|
[15:37:58, Friday 06. June 2008]
|
|
|
[22:04:15, Friday 06. June 2008]
|
|
|
[22:23:28, Friday 06. June 2008]
Ej nie udowadniaj mi czegos bo mi tutaj wyskakujesz i ciagle na negatyw napier*** o polsce ... Czlowieku wiem ze ROSJA jest potega i USA musi sie z nimi liczyc ale rozmowa jest o niemcach ehhh co ty mozesz wiedziec jak roscy pracuja bo zobacz polscy naukowcy maja osiagniecia [tak samo rosyjscy] a rzad to tam maja takie cos niby demokracja a dla mnei to komunizm nowoczesny elo Lv sie nie liczy ... Skill ponad wszystko ... SKILL 4 EVER
|
|
|
[23:12:50, Friday 06. June 2008]
fajnie masz
|
|
|
[09:08:06, Saturday 07. June 2008]
|
|
|
[11:06:23, Saturday 07. June 2008]
Polska nie jest zlym krajem, jest wspanialym o bogatej histori i nigdy nie nalezy sie odwrocic od mateczki polski a zarazem byc dumnym z tego ze jestesmy polakami
zli sa ludzie, zaden kraj nie ejst "zly", tylko to ludzie tworza zlo, poszczegolneje dnostki, aparaty, ale nie caly narod
polska jako kraj ktory przysluzyl sie swiatu bardzo dobrze, kraj ktory wniosl wiele nowin technologicznych, walczyl o wolnosc wielu krajow zostal teraz tak wyhujany ze zal dup* sciska, nie mozemy sie dziwic ze nie mamy wlasnej reklamy, wina rzadu, ale imo powinnismy wywalczyc teraz o swoje,
a wejscie do Uni przez polske = epic fail, najwiekszy blad >_> tak za 10-15 lat i byloby ok..... ale sie pospieszylismy
czy kiedykolwiek moze byc dobrze w polsce? narazie jestesmy w okresie przejsciowym i zawsze w czasie demokracji jest jeden durny burdel a nie normalny rzad ktory walczy tylko o wladze i pracuje dla ludu jak np w USA,
imo powrot do systemow autokratywnych i wszystko jest ok
Pilsudcki FTW!
a cwaniastwa i zlodziejstwa uczymy sie zawodowo od 1772, od I zaborow, wkoncu jakos ludzie musieli zyc
a co do wiekszej neinawisci do rosjan niz niemcow? a to proste...... niemcy zawsze byly przedszkolem Rosjan, ktorzy mieli duzo gorsze i bardziej wyrafinowane metody tortur, represji, prowadzenia wojny, brak patrzenia na ludzkie zycie, etc etc
|
|
|
[00:50:27, Sunday 08. June 2008]
ja pier*ole ;o i wy ku*wa jestescie polakami? to jak wam nie pasuje to wypier*dalac do niemiec a nie pier*olicie ze polska to gowno ! omg
// zedytowany przez JestemEmo dnia 2008-06-08 01:03:58 złoooo ;D
|
|
|
[09:11:03, Sunday 08. June 2008]
|
|
|
[12:36:15, Sunday 08. June 2008]
Gosciu najlepiej pograzaj i pier*** zle i prawdziwe rzeczy o Polsce ja wiem ze nie jest wesolo ale nie musisz napinac bo jestes jakims typem z rosji i zostales zniszczony w szkole w polsce [podobno z twoich opowiadan] wiec prosze cie ... Lv sie nie liczy ... Skill ponad wszystko ... SKILL 4 EVER
|