warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Admini -> Podkategoria: Pomoc
Temat:

Rejestr

[1-6] -» Nawigacja po temacie.
Winc
poziom: 99

[23:48:17, Tuesday 27. May 2008]
Wiec tak... Kilka h temu robilem formata. Formatowalem tylko dysk na ktorym byl windows. Teraz po wszystkim mam all programy/gry ktore mialem na tym drugim dysku, ale nie wiem jak to wszystko znowu dodac do rejestru ;p
Wiem, jestem newb a nie chce mi sie znowu wszystkiego instalowac od nowa etc. ;p
Wiec prosze o pomoc ^_^
Aktualnie najbardziej mi zalezy jednak nad w3 :D
MightyJah
poziom: 5

[00:11:53, Wednesday 28. May 2008]
W3 przeciez dziala bez problemu nawet po formacie z tego co wiem, a co do innych programow to sadze ze w wiekszosci przypadkow bedziesz zmuszony do ponownej ich instalacji.
DoDo
poziom solo na BN: 0
poziom: 8

GG: 1789724
[00:33:04, Wednesday 28. May 2008]
Wincu poczytaj o programach typu ghost, acronis

I can be better :)
Winc

[15:06:27, Wednesday 28. May 2008]
Jakos mnie nie przekonaly do siebie ;/ Nie ma tam nic o dodawaniu programow do rejestru :D chyba ze zle szukalem ;p
(o ile tak mozna :P)
pyton
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[15:14:18, Wednesday 28. May 2008]
Winc

[17:27:33, Wednesday 28. May 2008]
[1-6] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0089900493621826 sekund