|
|
[09:54:08, Friday 13. June 2008]
jebana kur** z tego sedziego -,- jak tamten austriak zaczepial baka to oczywiscie gowno widzial.. szkoda ze boruc nie obronil tego, by byl bohaterem meczu ;p tzn i tak jest ale bylby jeszcze wiekszym ;]
i zajrzyjcie tutaj- howard.rlz.pl/ |
|
|
[09:57:51, Friday 13. June 2008]
Polska w tym meczu nie zasluzyla na zwyciestwo i remis jest sprawiedliwym wynikiem.
Ciekaw jestem tylko czy po Euro na ktorych zdobylismy 1 punkt tak samo wszyscy beda chcieli zeby Leo pozostal trenerem reprezentacji. Imo Janas badz Engel tez mogliby poprowadzic nas do awansu na Euro o ile by dostali taka szanse. So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
|
|
|
[10:06:06, Friday 13. June 2008]
no austria miazdzyla polakow biegali 10x wiecej grali lepiej mieli 10 bramek gdyby nie boruc wszystko mieli lepiej ale to my strzelilismy gola ;/ taka jest pilka nie zawsze lepszy wygrywa |
|
|
[10:19:23, Friday 13. June 2008]
Stzelilismy gola ze spalonego... wiec takie same pretensje powinni miec do sedziego Austriacy, a ze rzuta karny byl w 2giej minucie doliczonego czasu to prowokuje do takich ostrych wypowiedzi na temat sedziego.
Gdyby podobna sytuacja miala miejsce w 20 minunucie wszyscy pewnie by uznali ze sedzia mogl to gwizdnac i machneli na to reka. So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
|
|
|
[10:46:39, Friday 13. June 2008]
wez sie ogarnij ze spalonym .... w tych mistrzostwach polowa bramek to spalone a wy jak mozecie czepiacie sie wczorajszej bramki... polska grala zle przez 30 minut bo Jop nie dawal rady i robil luke w srodku pola po zmianie Austria nie miala zadnej przewagi bo nasi grali madrze :/ a ze to gospodarz to sedzia dal dupy w szatni i jest jak jest :/ Kato feat Jon - Turn The Lights Off (Dany Coast Remix)
|
|
|
[10:48:45, Friday 13. June 2008]
|
|
|
[10:52:05, Friday 13. June 2008]
|
|
|
[10:59:32, Friday 13. June 2008]
jak mozesz pisac ze krzynowek podjal egoistyczna gre ? siegnij pamiecia do meczu polska vs portugali 2:2 krzynowek zagral slabe spotkanie ciagle strzelal z dystansu az w koncu mu wyszlo i jebnal taka brame ze az podziw...
lewandowski musial grac za jopa czyli ciagnal prawie dwie pozycje wejdz na boisko i daj z siebie wszystko jak masz tyle mocy
dudka ciekawie zagral nie powiem ze na maxa ale nie gral zle
zawiodl Jop i Smolarek to sa jedyne osoby do ktorych mam zastrzezenia:/
a o te spalone to wy sobie jaja robicie zadna telewizja nie robi takiego Hallo nawet jak holandia strzelila mistrzom swiata bramy ze spalonego :/ Kato feat Jon - Turn The Lights Off (Dany Coast Remix)
|
|
|
[11:21:53, Friday 13. June 2008]
|
|
|
[11:25:24, Friday 13. June 2008]
Krzynowka bede bronic bo strzal ktory oddal z 32 metrow wpadl by do bramki gdyby nie musniecie palcem przez bramkarza... Kato feat Jon - Turn The Lights Off (Dany Coast Remix)
|
|
|
[11:26:34, Friday 13. June 2008]
omg nie porownujcie gola ze spalonego, ktory jest przypadkowym bledem sedziego do celowego podyktowania karnego -,- gole ze spalonych sie zdarzaja, tak to juz jest ale to co ten *** wczoraj zrobil to nigdy nie powinno miec miejsca... |
|
|
[11:28:10, Friday 13. June 2008]
Zazala i wlasnie o to mi chodzi ze wszyscy pisza ze brama byla spalona jakpolowa meczy na tym euro padlo ze spalonego
a rasowym skurwysynstwem jest dyktowanie karnego za nic w ostatnich sekundach meczu ...
---- Poprawiono: 2008-06-13 11:30:50 ----
Juz mamy po euro zobaczymy czy za cztery lata nam sedziowie beda pomagac ;/ najpierd MS za 2 lata...Oby Polska podziekowala kibicom pokonujac Chorwatow... Ja i tak bede teraz kibicowac Szwedom i Holendrom i prosze Pana Boga zeby Rumuni dzisiaj pogrzebali Wlochow ! Kato feat Jon - Turn The Lights Off (Dany Coast Remix)
|
|
|
[12:48:58, Friday 13. June 2008]
http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.
|
|
|
[12:59:22, Friday 13. June 2008]
A czy pilka jest kurwa sprawiedliwa ? Co z tego ze byli lepsi przez pierwsze 30 min. Mecz trwa 90 min i sedzia nie jest od wyrownywania szans pff.. http://replays.pl/ 16ba
|
|
|
[13:04:57, Friday 13. June 2008]
|
|
|
[13:05:48, Friday 13. June 2008]
To zła inwestycja!
|
|
|
[13:11:36, Friday 13. June 2008]
|
|
|
[13:16:37, Friday 13. June 2008]
Jebne to ja ciebie na lanie, oxy. Zapisuj sie do GFO DD na esl i nie gadaj :< Kill All Thieves
|
|
|
[13:59:09, Friday 13. June 2008]
Sram na twoje procenty!
|
|
|
[14:00:22, Friday 13. June 2008]
wiadomosci.onet.pl/1768723,69,item.html
no ladnie xD obsral sie xD
nie wiem czy ktos z was ogladal pozniej na polsacie ale zacytuje naszego prezydenta :<
MOZE nie pameitam troche bylem po piwie;
dziennikarz zapytal sie kto najlepiej gra prezydenta:
prezydent:" Borus i roger puareiro !!?"
No nic nie poradzicie ze sprzedali mecz niemcy i jeszcze sedzia sprzedal ;<
ale to co nasz wielki prezydent wyprawia to zal szkoda mowic niech sie nauczy mowic i nauczy sie imienia jego PUAREIRO !!
N/c jeszcze ta flaga to juz zal ;< Życie to nie bajka wiec drapie sie po jajkach.
|
|
|
[14:22:01, Friday 13. June 2008]
skate or die
|
|
|
[17:03:09, Friday 13. June 2008]
Sopel nie przesadzasz co do prezydenta? pomylil sie i tyle.
A sedziego to k.rwa bym sam zabil!
polecam ten filmik: pl.yo(...)qiysjhAo
Wg mnie nie bylo spalonego przy naszym golu- pilka zostala musnieta noga przez austriackiego obronce, pozatym inny obronca podczas podania cofnal sie znacznie i roger nie byl na spalonym. Co do karnego w 93ciej minucie to n/c. jeszcze jak uslyszalem ze wg UEFA zostal on podyktowany slusznie to poprostu szkoda slow.
nuke rlz ;)
|
|
|
[17:26:49, Friday 13. June 2008]
|
|
|
[17:50:35, Friday 13. June 2008]
ten mecz to zenada. sedzie sie nie popisal, ale pilkarze rowniez. uznal gol rogera ze spalonego i podyktowal nie sluszny karny. moim zdaniem webb nie powinien juz sedziowac meczy na takim szczeblu. i dlaczego wszyscy mowia, ze byl kupiony? skad to wiecie? najlatwiej kogos objechac. a pogrozki w stylu "spalimy Ci dom", "zabijemy Ciebie i Twoja rodzine" to przesada. potem sie dziwic, ze Polakow nie lubia.
---- Poprawiono: 2008-06-13 17:51:57 ----
a jeszcze o kaczynskim: widac, ze patrzy na szalik, wiec pewnie dopiero co go rozpostarl i zastanawia sie jak go wlasciwie trzymac, a ze akurat w tym momencie jakis reporter zrobil zdjecie... ahoj!
|
|
|
[18:46:57, Friday 13. June 2008]
|