warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

BOTY do gg/era gg/ = FREE SMS??

[1-6] -» Nawigacja po temacie.
polonista
poziom: 5

[12:41:53, Tuesday 17. June 2008]
witam
szukam po necie wlasnie botow do era gg
najlepszy to infobot ktory potrafi nawet dzielic wiadomosci (jak wiemy era gg moze na wiadomosc miec tylko 200 znakow)

ale zainteresowal mnie inny bot alice (choc nie wiem czemu chyba narzie nie dziala )
mozna dziki niemu wysylac sms
zna ktos moze jakies najnowsze dzialajace takie boty ??

dla kogos kto ma era gg takie FREE SMS to JUZ COS
www.zarobic.cba.pl >4 grosze za jedno wyszukanie
frag
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

[17:35:22, Tuesday 17. June 2008]
dziwny problem masz, troche go niekumam, ale przecierz mozesz przez 3g,umts,gprs polaczyc sie z witrynami z ktorych mzesz pisac darmowe sms a placisz tylko za przesyl dnych , zalozmy ze wykupiles pakiet za 5zl tam np 20mb na net w komie i piszesz do woli...
musiałem to napisac....:>
polonista

[13:40:09, Wednesday 18. June 2008]
no tak ale mimo wszystko musisz zaplacic te 5 zl
a mi sie nie chce tyle bulic a po rdrugie mam MOBILKING w ktorym nie ma takich pakietow
i nie oplacalo by mi sie wchodzic na neta za 50 gr /100kb
to sms by mi wyszedl pewnie jakies 1,5zl..........
a tak na era gg 5zl za miesaic za sybsrykpcje i dowoli sms
frag

[16:19:07, Wednesday 18. June 2008]
tzn wiesz np moj roczny log z gg ma nie cale 700kb :D... wiec pakiet za 5mb net starczyl by ci na kilka lat jezeli bys tylko sms chcial wyslac..
NO ale patrze to rly zwala u ciebie w tym mobilkingu bo niema pakietow na net....naprawde niezla siec nie ma co TT
polonista

[16:54:04, Thursday 26. June 2008]
up szkoda tylko ze nie przewidzilales moze ze pakiety co najwyzej to na 30 dni sa WAZNE ..............
frag

[17:26:21, Thursday 26. June 2008]
strasznie drogo jak na internet w telefonie xD,
ale nie denerwoj sie za bardzo tylko zmien siec, chyba cie stac na 5zl za takie nic....
edited: dobra ,teraz widze ze ty tylko chcesz sie ograniczyc do darmowego sms... ale ogolnie netem wiecej zdzialasz wiec czytaj wyzej, chyba z cie nie stac to, to pomin ;asd albo wogole nie komentuj postow ktore uwazasz ze nie sa na temat ;d

// zedytowany przez frag dnia 2008-06-26 18:19:33
[1-6] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0074238777160645 sekund