warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

Problem z rozdzielczoscia w Starcrafcie

[1-4] -» Nawigacja po temacie.
tapcZan
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 11417904
[18:33:38, Friday 11. July 2008]
Po odpaleniu starcrafta, na monitorze pokazuje mi sie okienko "Automatyczne dopasowanie", po czym gra uruchamia mi sie w dziwnej rozdzielczosci (tak jakby pod minotor panoramiczny, ucina mi boki). Niestety w opcjach monitora nie mam mozliwosci zwezenia ekranu. Ma ktos jakis pomysl co z tym fantem zrobic?
Monitor 17'
Karta grafiki geforce 8600gt
GryZon
poziom solo na BN: 8
max poziom na BN: 18
poziom: 5

GG: 7527441
[20:10:39, Friday 11. July 2008]
starcraft chyba nie ma opcji ustawiania
najlepiej w monitorze dopasuj, poszukaj napewno powinno byc
Narvany
poziom solo na BN: 7
max poziom na BN: 18
poziom: 7

GG: 5366704
[20:26:11, Friday 11. July 2008]
Zakaz to najlepsza propaganda.
tapcZan
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 11417904
[20:37:40, Friday 11. July 2008]
zmiana rozdzielczosci ekranu na pulpicie nic nie daje

w menu monitora (mam monitor "noname") nie mam opcji "recznej" zmiany szerokosci i wysokoscji ekranu, jest tylko auto dopasowanie ktore przewaznie rozciaga mi obraz do najkorzystniejszej wielkosci
[1-4] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.006727933883667 sekund