|
|
[16:38:59, Tuesday 19. September 2006]
1 lo srednia 4.6 w 3 gim |
|
|
[17:37:39, Tuesday 19. September 2006]
|
|
|
[18:00:29, Tuesday 19. September 2006]
Sup?
|
|
|
[18:05:31, Tuesday 19. September 2006]
zalezy, ile nauki jest na nastepny dizen ~~ ale kolo 30-60minut ;p i to i tak max jaki moze byc ;d Koordynator współpracy między serwisami.
|
|
|
[18:16:34, Tuesday 19. September 2006]
|
|
|
[18:35:47, Tuesday 19. September 2006]
Mtobola, to ze ty siedzisz na replays i na bnet caly twoj czas po szkole to nie oznacza ze kazdy jest taki jak ty oO.. ucze sie z 30 min - 1h dziennie , starcza c9 for life, homie !
|
|
|
[18:54:10, Tuesday 19. September 2006]
|
|
|
[19:00:48, Tuesday 19. September 2006]
moja srednia z poprzedniego roku 5.0 i tak slabo 4 w klasie a najlepszy uczen w klasie mial 5.6 |
|
|
[19:23:17, Tuesday 19. September 2006]
Tak ogolnie to smiac mi sie z Was chce ,jesli to prawda co Wy tu piszecie(w co szczerze watpie) to jestescie glupi.
Na cholere uczycie sie przedmiotow ,ktore nie beda Wam potrzebne(nie bedziecie ich zdawac na maturze).
Lepiej byc z 3-4 przedmiotow najlepszy,niz z wszystkiego dobry... |
|
|
[19:28:24, Tuesday 19. September 2006]
haha tomo_daro
jeszcze pozostaje kwestia zdania i dopuszczenia do matury :] primum non nocere
|
|
|
[20:18:03, Tuesday 19. September 2006]
tamo_daro: skoro prawo to taki bezwartosciowy kierunek to co?
konserwator zieleni? xD
rozumiem ze juz pokonczyles kilka kierunkow + oczywiscie doktoraty habilitowane ^^
ale z przyjemnoscia poslucham co ty bedziesz czy moze juz studiujesz ... odi et amo
|
|
|
[20:33:38, Tuesday 19. September 2006]
|
|
|
[21:18:19, Tuesday 19. September 2006]
I po makale
|
|
|
[21:18:54, Tuesday 19. September 2006]
jasne wszystkie cepy z pol-1 srednia 5,0 - wogole stypendium etc, a poprawnie nie potrafia sie wyslowic. Mega lachen. 0 nauki srednia 5,5 wogole super pro mega inteligenci z 10IQ. Do jakich szkol chodzicie ?? o tak niskim poziomie ?? OHP mode one ?? LOL.PL from pol-1 i wszystko jasne.
// zedytowany przez Bo.X.eR dnia 2006-09-19 21:21:27 |
|
|
[21:44:13, Tuesday 19. September 2006]
nic sie nie ucze, teraz 3 kl. LO w 1i 2 mialem srednia 4.5 a w gim 5.43 pzdr |
|
|
[21:48:44, Tuesday 19. September 2006]
HAHAHAHA jak widze wasze posty to sie niewie czy smiac czy plakac z waszego idiotyzmu 5.9 srednia o0 Takich to ja w gimznazjum to mialem dokladnie 1 osobe i to w dodatku kujonkaaa co tylko sie uczyla moja dziewczyna co miala 5.7 musiala sie ostro brac do pracy teraz siedzi w najlepszyej szkole tzw marcinek i juz odpada a wy 0 nauki i 5.9 boshee zalamywac rece poprostu to wy chyba macie zulte papiery a szkola uczy na pozimie zlobka lol |
|
|
[21:50:55, Tuesday 19. September 2006]
<mniam>
|
|
|
[22:30:20, Tuesday 19. September 2006]
koncze studia , a ucze sie tyle zeby zdawac :A prace i tak juz jest :] pozniej tylko uprawniena projektanta i koniec mojej edukacji :D nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
|
|
|
[18:47:36, Wednesday 20. September 2006]
|
|
|
[19:19:06, Wednesday 20. September 2006]
jeju ... tomo, czy uwazasz ze bez aplikacji nic sie nie da zrobic ze studiami?
bez aplikacji moge zostac adwokatem, sedzia, radca etc.
-zajmuje to troche dluzej ( wymagany staz na stanowiskach prawniczych ok. 3 lat - obojetne czy pracujesz u kogos, czy to twoja tzw. firma - ma byc zarejestrowana :P) i skadasz o egazmin prokuratorski, sadowniczy, adwokacki [staz moze byc wiekszy w zaleznosci od wymaganego stanowiska]
-zajmuje troche mniej -> jest kilka sposobow bez aplikacji, egzaminu, stazu
pozatym mgr prawniczy jest uznawany w innych krajach gdzie dostajesz duzo wicej - prokurator w niemczech, sedzia karny ...
czy naprawde uwazasz ze studia prawnicze BEZ aplikacji mozna uznac za stracone? nie pchalbym sie za kierunek nie sprawdziwszy wszelkich mozliwych ewentualnosci -> geez, az tak glupi nie jestem -> rabac kilka lat by miec kwitek i nic z tego :P odi et amo
|
|
|
[20:01:02, Wednesday 20. September 2006]
Co do nauki - niech kazdy robi to co lubi. Ja nauke szczerze mowiac olewam kompletnie, jestem teraz w II klasie LO (najlepszego w miescie), ostatnio uczylem sie jakos na poczatku pierwszej klasy... I jakos daje rade. Mam 5 z przedmiotow kierunkowych (matma, informatyka), do tego 5 z angielskiego - a z reszty dzieki sciemnianiu i sciaganiu mam 3 albo 4. Nie wiem z czym mialbym wiazac swoje zycie w przyszlosci, ale raczej nie z kariera naukowa. Ze studiow mnie nie wywala, bo jesli musze, to sie mobilizuje. Tylko po co mam ryc taka np biologie, ktora calkowicie mi zwisa a bez nauki mam z niej 3? A matematyka i informatyka to przedmioty na zrozumienie a nie kucie, nie kupilem nawet ksiazek do tych przedmiotow, ale na lekcjach jestem sie w stanie na tyle skupic, ze bez problemu opanowuje material i starcza na bdb. I to u naprawde niezlych nauczycieli.
Co do IQ to sie nie bede chwalil cyferkami (xD), ale w kazdym razie mam wysokie i to mi niewatpliwie pomaga - do tego jestem bardzo elokwentny, wiec nie mam problemow z przegadaniem nauczycieli. No a uczyc sie przeciez nie bede ;) ...
|
|
|
[20:05:39, Wednesday 20. September 2006]
|
|
|
[20:21:21, Wednesday 20. September 2006]
"jeju ... tomo, czy uwazasz ze bez aplikacji nic sie nie da zrobic ze studiami?"
Tak uwazam...
"bez aplikacji moge zostac adwokatem, sedzia, radca etc.
-zajmuje to troche dluzej ( wymagany staz na stanowiskach prawniczych ok. 3 lat - obojetne czy pracujesz u kogos, czy to twoja tzw. firma - ma byc zarejestrowana :P) i skadasz o egazmin prokuratorski, sadowniczy, adwokacki [staz moze byc wiekszy w zaleznosci od wymaganego stanowiska]"
co to da skoro i tak egzaminu nie zdasz nawet po 10 latach ?
"-zajmuje troche mniej -> jest kilka sposobow bez aplikacji, egzaminu,
stazu "
jakie sposoby oswiec mnie
"pozatym mgr prawniczy jest uznawany w innych krajach gdzie dostajesz duzo wicej - prokurator w niemczech, sedzia karny ..."
:O
"czy naprawde uwazasz ze studia prawnicze BEZ aplikacji mozna uznac za stracone? nie pchalbym sie za kierunek nie sprawdziwszy wszelkich mozliwych ewentualnosci -> geez, az tak glupi nie jestem -> rabac kilka lat by miec kwitek i nic z tego :P "
caly czas to mowie, ze sa bezwartosciowe(w porownaniu do kierunkow scislych).
Mam nadzieje,ze Ci sie uda i ,ze to ja sie myle.
|
|
|
[20:31:16, Wednesday 20. September 2006]
0-0 Me too from Marcinek xD
pierwsza klasa jak narazie :D ^^
|
|
|
[21:07:37, Wednesday 20. September 2006]
|