warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Sluchawki odwrotnie ?:O

[1-10] -» Nawigacja po temacie.
zjemwasall
poziom solo na BN: 0
poziom: 6

[13:58:18, Sunday 21. September 2008]
Kupilem sobie jakies sluchawki za 5 dyszek manta mm48 i nie wgryawlem zadnych sterow nic ;o po prostu wywalilem stare podpialem te( bez reseta ) i gram w csa i slysze ze cos jest nie tak, nagle sie kaplem ze slysze odwrotnie , wiec odwroiclem sluchawki i teraz jest ok :e tylko ze mikrofon jest zupelnie w innna strone wiec przeszkadza mi to , co moze byc nie tak ze lewa sluchawka jest prawa sluchawka i odwrotnie ? : OO
NoName~
poziom: 10

GG: 7901900
[14:01:12, Sunday 21. September 2008]
Zainstaluj sterowniki ?! Oddaj na gwarancje ?
zjemwasall

[14:10:23, Sunday 21. September 2008]
na gwarancje mi sie nie chce jechac poki co , a sterownikow manta nie ma ? :DDD
rE
poziom: 11

GG: 1200776
[14:27:18, Sunday 21. September 2008]
pewnie jak robili te sluchawki to kabelki zle podpieli :D jak sienie boisz to je rozkrec i poprostu przylutuj sobie samemu -jak sie boisz oddaj na gwarancje ;p
xO
MaTi

GG: 6272556
[14:28:01, Sunday 21. September 2008]
Moderator repków i newsów
Sanschain
poziom solo na BN: 4
max poziom na BN: 15

GG: 4571652
[14:58:41, Sunday 21. September 2008]
Zajebiaszczy sprzet widze kupiles. Pomajsterkuj w ustawieniach, w samych sluchawkach pogrzeb. Jesli sie boisz to gwarancja. IMO jakas wada fabryczna.

Historia moich sluchawek do kompa:

1. 12zl gowno jakich malo, rozwalily mi sie i byly nie wygodne
2. 35zl byly zajebiste, nic "z zewnatrz" nie bylo slychac. Skonczylo sie na tym, ze pies przegryzl mi kabel, a nigdzie w moim nie duzym miasteczku nie chciali mi tego zrobic ;p
3. 50zl Mint. Jakos mi nie pasowaly. ladny dzwiek i wogole, ale byly ciezkie i slabo wytlumialy dzwiek z otoczenia
4. Razer Barracuda AC-1 + HP-1. Kupione za okazyjna cene. Nic ddac, nic ujac. sluchakwki sa pierwsza klasa. zarowno do CSa, muyki, filmow. Polecam
Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
ziomek
poziom solo na BN:

GG: 215317
[15:10:05, Sunday 21. September 2008]
prawdopodobnie przy tworzeniu pomylili i zrobili na odwor to jest wada produktu wiec oddaj na gwarancjie
http://www.wrzuta.pl/audio/rIl6KKgqgA/fraszki-o-pgs
TheGodfather
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 14

GG: 7238026
[16:05:21, Sunday 21. September 2008]
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
logi
poziom: 7

[16:07:56, Sunday 21. September 2008]
idz do laryngologa ...
zjemwasall

[16:17:50, Sunday 21. September 2008]
ok thx all za odp :D
[1-10] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0076401233673096 sekund