warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe -> Podkategoria: Internet
Temat:

Przerabianie repow na video

[1-3] -» Nawigacja po temacie.
Merlinn
poziom: 4

[23:29:02, Sunday 28. September 2008]
Mam pytanie jak przerobic repa danego ogolnie jednego repa polaczyc z inymi i zroibc z tego filmik zeby dzialal normalnie na kazydm kompie znacie moze jakies takie programy jesli tak to prosze bardzo o podanie linka
a komentaze typu idz na google albo cos zostawcie dla siebie napewno nie tylko mi sie to przyda Wielki dzieks za pomoc
Grymek/Gnom
poziom: 11

GG: 2205468
[06:37:08, Monday 29. September 2008]
sciagasz fraps/gamecam ( do tego drugiego nie jestem pewien ale podobno lepszy), puszczasz repa w w3 i odpalasz frapsa i nagrywasz. Film z frapsa przerabiasz w windows movie makerze czy innych do obrabiania filmu
cu
Merlinn
poziom: 4

[15:02:44, Monday 29. September 2008]
Ok spoko wielkie dzieki

---- Poprawiono: 2008-09-29 15:03:05 ----

Ok spoko wielkie dzieki

---- Poprawiono: 2008-09-30 21:24:43 ----

Mam jescze takie male pytanie sciafnolem ten program i podczas nagrywania jest ok ale potem podczas ogladania sa pasy na filmiku jak by na telewizorze niedostrojonym oco moze chodzic?
[1-3] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0086908340454102 sekund