|
|
[21:32:18, Friday 30. December 2005]
ostatnio popadam w coraz wieksza irytacje...
w zaden sposob nie potrafie wygrac z NElfem, ktory massuje talony +3 hero combo lub 2 hero i dryady + tallony, obstawia przod summonami i ztylu pyka mnie swoim rangem albo eliminuje pojedyncze jednostki podczas gdy reszta buja w oblokach, jesli nie wygram z elfem zanim zbierze armie ok 50 supply to porazka murowana, prosze pro orcow lub NElfow o porady, ciekawe hero combo, zaskakujace straty i triki
TIA ( thanx in advance)
ps. jesli jush byl taki topic to przepraszam, ale nie znalazlem ahoj!
|
|
|
[21:35:18, Friday 30. December 2005]
zwykle najlepsze jest grunt shamy spiryt walki wilki katy :) United Forces
|
|
|
[21:37:49, Friday 30. December 2005]
In war there is but one commandment : Thou shalt kill
|
|
|
[21:45:00, Friday 30. December 2005]
1 porzadny hs bm tymczasem creep gruntami jak ci hs dobrze idzie to mozesz screepowac expa z tecekiem i potem juz masz bajke roisz ridery kodosy grunty katy i nie ma szans sie obronic + zwoje
2 mass air jesli umiesz grac w stylu casina, mam na mysli zwoje spida z shiftem zajebanie 3 talonow co sa na mniej niz serie i strzala sh z healem moze zapobiec ewentualnym glupim strato wiwki :D
3 bm 5-6 gruntow i tr jako 2nd hero mozna dobrac tinka/sh nage jak ju wieze stoja dorzucasz katapki i ma przejebane
mozesz dac w standardowym stracie nacisk na mane dla fs i teceka i nawet nie wiesz co blyska + fala robi z taka miafia talonow ofc dobrze wymierzona
i jdna wazna sprawa jesli ork mysli i pushuje i nie jest totalnie slabszym playerem po prostu ma 80% szans skonczyc gre przed elfowym tier3
immo moja opinia teraz mnei zbluzgajcie ze ne imba :DD ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[21:45:21, Friday 30. December 2005]
INACTIVE real life >>> warcraft 3 :) KanaBystrzy
|
|
|
[22:02:56, Friday 30. December 2005]
sproboj mass katy... zawsze mnie to dobijalo jak gralem elfem:P Mówcie mi Legion, bo jest nas wielu...
|
|
|
[22:19:12, Friday 30. December 2005]
|
|
|
[22:26:53, Friday 30. December 2005]
powiem tak ze vivy tu nic nie dadza... przynajmniej ja to pokonuje bez problemu... zamieniam w kruki talonow i gg najbardziej co wkuza to sa katy grunty i shamany za chiny z tym nie moge wygrac... ;/ |
|
|
[22:32:52, Friday 30. December 2005]
imo niektorzy nawet dobrze prawia :P
jesli moglbym jeszcze troszke was wykorzystac i poprosic o linki do repkow, ktore coz pokazuja; )
btw. w cale nie mysle ze nelf imba, tylko ze ja mam problem ;P ahoj!
|
|
|
[22:39:44, Friday 30. December 2005]
|
|
|
[22:48:33, Friday 30. December 2005]
jak zwykle masa spamow... admini do roboty
wg. mnie talony to hmmm jedynie unity z 300 hp
trzeba kontrowac to catasami i spiritami fala + lighting.
gralem na niezbyt silnego orca i jednym taurenkiem wykosil mi pol armi
falka na 3 lvl, fs poprawil salwa z 3 catas=i nie mialem polowy armi
wiwerny na to to najglupsza metoda... on zamieni to w mass krukow i na
kilka hitow armia wywern padnie wiec nie warto w to inwestowac
trzeba myslec na boisku jak sie gra, nie na przypadl.
fakt faktem ze tr na elfa bajecznie prosto zrobic, lecz
elf moze pomyslec i dobrze obudowac bazke i on nie wyjdzie, dlatego ja
odradzam robic tr
// zedytowany przez Elusives dnia 2005-12-30 22:50:11 |
|
|
[22:49:43, Friday 30. December 2005]
tak hbr mass air na mass talon z upem (crow form) gl hf . |
|
|
[22:55:52, Friday 30. December 2005]
|
|
|
[23:03:43, Friday 30. December 2005]
|
|
|
[23:03:53, Friday 30. December 2005]
to chyba tylko ciebie
jak on ma ze 20 takich talonow to naprawde duzo zdzialasz dodatkowo 3
hero -_-
// zedytowany przez Elusives dnia 2005-12-30 23:06:49 |
|
|
[23:41:09, Friday 30. December 2005]
|
|
|
[23:58:14, Friday 30. December 2005]
kiedys widzialem jak gruby gral fajnym stratem
mass hh i tc i zeus nie wiedzial jak to skontrowac; ] doloz jakies castery i cacy ; ]
nie gram ani elfem ani orciem, ale cos takiego z odp. upami lub jak dodasz jeszcze ciut meele powinno byc niezle, patrzac na armor talonow;-) ^^
|
|
|
[00:12:09, Saturday 31. December 2005]
ja ci radze wziasc Tc i robic hhs z 2 raxow :< nie dosyc ze elf bedzie zaskoczony to jeszcze ty tak zmassujesz hhs, ze nie starczy talonow by cyklonowac XDDDD
Jak mowil przedmowca :) sprobuj tego :D |
|
|
[00:28:09, Saturday 31. December 2005]
Wlasnie pare razy zagralem na mass hh z tcem tylko jest problem jesli NE zrobi wpierw mass archerek a ty nie masz many tcem przez dh, a potem sa misie itp... a grunty ridery cata dostaja bo biora mi all grunty ridery do gory, i podchadza jak najblizej cat i ich nie ma w sekundke do tego te 3 hery NE mnie potem dobijaja bo zalozmy ze mi zostaja ridery + hero to ridery tylko lapia w siatke bo dmg to zaden z nich jest ;o Życie upływa w strugach gówna ...
|
|
|
[00:32:46, Saturday 31. December 2005]
eee tam tc+hhs dh+archers imo , bardzo dobry strat gralem for fun orkiem kiedys to na elfa tylko tak ;-)) pare gierek i wiekszosc tak wygranych;] ^^
|
|
|
[09:06:14, Saturday 31. December 2005]
Troche gram Elfem, z mojego doswiadczenie najleprza taktyka na elfa orciem, czego ja bynajmniej nie lubie i jest trudne do defent, jest kluczowy mooment, gdy mam 2 hero okolo 6arch DH, BM oraz z 5 talonow, wtedy to orc wpada i robi tra ( jest to naprawde trudne do skontrowania w tym momencie. Musze jednak podkreslic, ze aby sie za to zabrac trzeba zrobic naprawde good harras , tak jak wczesniej napisal Remik ( good harras i w trym czasie grunty crepuja). Pozdro |
|
|
[09:12:42, Saturday 31. December 2005]
na orka taktyka to mass arch i talon |
|
|
[09:21:26, Saturday 31. December 2005]
no co wy a gdzie ten the gratest tower rush :P przeciez orkowie "przewaznie" staraja sie z tr-owac ne
// zedytowany przez Davius dnia 2005-12-31 09:21:53 4w5 bardzej sie nie da :)
|
|
|
[09:42:50, Saturday 31. December 2005]
lol jak slysze ze orc ma problem z ne i jeszcze do tego gada ze ne imba to placze ze smiechu i mam z goscia polewke bo fs+tc grunty ridery spiritwalkery i te cata chlopie a jesli masz problem z talonami to staraj sie mu postawic towery zanim bedzie mial t3 a jak ne niema t3 a dobrze ci wyjdzie tr to masz wina
Czyli mozesz grac tym stratem bm+mass grunty ze 2/3 cata i toweryu ale pamietaj ze to trzeba szybko zrobic:) |
|
|
[10:36:52, Saturday 31. December 2005]
4w5 bardzej sie nie da :)
|