warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

Prosze o pomoc!!!

[1-5] -» Nawigacja po temacie.
ArTuRrO
poziom solo na BN: 0
poziom: 5

GG: 3684881
[15:47:18, Wednesday 01. October 2008]
Mam taki problem. wracam do gry, wszystko ladnie pieknie. Chcialem sobie wgrac keye z Warkeysa, ale cos mi sie zjebalo, i zamienilem plik CustomKeys z takiego jaki byl na taki z Warkeysa, tylko ze WC3 mi go nie otwiera. Wiec mam prosbe, czy mogl by mi ktos przeslac normalne Keye wo wc3?? Najlepiej te podstawowe z WarKeysa qwer itp Prosze o pomoc!! JAK BY CO MOJ email TO : 6454816g_(at)_wp.pl
Plssss
Elkh
poziom: 99

[15:59:48, Wednesday 01. October 2008]
Devlet-i Ebed-müddet
TimeToChoose
poziom: 10

GG: 2429727
[16:25:02, Wednesday 01. October 2008]
Zawisza Bydgoszcz 4ever
ArTuRrO
poziom: 5

GG: 3684881
[18:27:01, Wednesday 01. October 2008]
Dagins
poziom: 10

[20:51:50, Wednesday 01. October 2008]
KUPIĘ PIRACKIE FILMY I MUZYKĘ, TELEFON KONTAKTOWY: 997
[1-5] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.013211965560913 sekund