|
|
[20:25:50, Thursday 06. November 2008]
Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[21:18:01, Thursday 06. November 2008]
hi ja kupilem sobie 3 miesiace temu buty sprowadzone z ameryki / przesylka nie jest wcale taka droga okolo 30 $ wystarczy miec konto n apaypalu (wtedy nie placi sie prowizji za wyslanie pieniedzy do ameryki:D) |
|
|
[21:22:52, Thursday 06. November 2008]
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
|
|
|
[21:24:22, Thursday 06. November 2008]
mam tez konto na ebay.pl moge zrobic tez na ebay.com w kazdej chwili tylko czy mi sie to oplaca? |
|
|
[21:25:51, Thursday 06. November 2008]
Czyli jesli moje buty kosztuja 100 dolcow to koszt wynosi $130 (130x2,8306=368zl).
Warunki sa takie, czy koles wysyla paczke do Polski ?? Mozesz troche dokladniej opowiedziec otym procesie??
P.S. Nie mam konta ani na ebay, ani nie bawilem sie nigdy w paypal.
Jak wygladaja zakupy na stronie typu www.footlocker.com ??
EDIT: A jaka jest roznica pomiedzy ebay.pl a ebay.com ?? Nigdy nie robilem zakupow na ebay. To jest ta sama strona, tyle ze przetlumaczona na polski czy jak ??
forioku: mysle ze sie dogadamy ;)
// zedytowany przez Sanschain dnia 2008-11-06 21:57:34 Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[21:28:00, Thursday 06. November 2008]
ni ewiem jak wygldaja zakupy przez posrednikow bo ja sobie kupilem sam / jak to o procesie ? wyglada to tak ja kupno czegokolweik przez neta czyli placisz im na konto oni wysylaja ci do domu i tyle
---- Poprawiono: 2008-11-06 21:31:04 ----
musisz mi podac www skelpu w ameryce w ktorym kupujesz ja sie z nimi kontaktuje dostaje nr konta ich na paypalu place kasiorke za buty + za wysylke 30 $ tyle ja placilem a u nich mzoe byc inaczej to zalezy od tego z jakim kurierem sklep wspolpracuje + 4 $ za ubezpieczenei przesylki ( chyba ze nei chcesz to nie musisz) potem ja podaje im towj adres domowy i oni ci wysylaja buty tak to wyglada
---- Poprawiono: 2008-11-06 21:32:20 ----
tak to jest ta sama strona |
|
|
[21:34:33, Thursday 06. November 2008]
No wiec jest www sklepu:
www.footlocker.com
dokladniej link do butow:
www.footl(...)pid--~0/
Jesli chcialbym, zeby za razem w paczce z butami znalazly sie jeszcze np.: spodenki i skarpety to cena przesylki nadal pozostaje 30$ ??
P.S. To jest w 100% bezpieczne??
Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[21:40:05, Thursday 06. November 2008]
jesli te skarpetki i spodenk beda z tego samego sklepu to taka sama cena przesylki tak jest bezpieczne bo posredniczy temu ebay ktory wlasnnie od tego jest pozatym paypal ma duzo zabezpieczen i nie sadze aby sklep ktoremu zelezy na sprzedazy przez neta nie wyslal towaru do tego dochodzi jeszcze ubezpieczneie przesylki czyli jesli by cos sie stalo sklep lub kurier zwraca kase ( zalezy jak slep z kurierem sa dogadani )
---- Poprawiono: 2008-11-06 21:40:31 ----
tylko to moze sie zejsc poniewaz przesylko z usa leca conajmniej 2 tygodnie |
|
|
[21:45:28, Thursday 06. November 2008]
Ale sklep footlocker nie wystawia zadnych aukcji na ebay (przynajmniej taich nie znalazlem), to w jakim sensie ebay temu posredniczy?? Mowie o samym sprowadzeniu ze stanow. A linka podalem do sklepu, z ktorego najlepiej bylo by sprowadzic, bo wiedomo jak to na ebayu od "zwyklych uzytkownikow", nie od sklepow. W zakupach na footlockerze nie posredniczy nic.. (chyba). Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[21:49:20, Thursday 06. November 2008]
"Czy ktorys z urzytkownikow tego forum posiada konto na ebay.com i sprowadzilby mi buciki? Oczywiscie pokrywam koszt butow i przesylki + jakas prowizja za przysluge.
" to twoje slowa
jesli sklep nie wystawia itemow na ebay to najlepiej napisac maila i sie dowiedziecz czy wogule sprzedaje cos poza usa lub poszukac takich butow w innym sklepie |
|
|
[21:55:10, Thursday 06. November 2008]
Ja wiem, ze powiedzialem na poczatku o ebayu. Na ebayu tez takie sa. Takie, i jordany XIX tez sa. Tylko padlo pytanie, czy da sie z tego sklepu, bo wtedy to od razu bym jakies inne rzeczy za jednym zapachem wzial. Poza tym wiadomo, ze sklepu to nie od kogos na ebayu (pewnosc ze oryginal, gwarancja i te sprawy)
Wiem, ze ten sklep wysyla do Polski. Kolega, ktorego poznalem na obozie kupowal z tamtad. Tyle ze ja z nim nie mam jak sie dogadac.
Jesli jestes w stanie tylko kupowac na ebayu to tam na pewno tez cos znajde :) Tyle ze bede musial zapomniec o "dodatkach" Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[21:55:43, Thursday 06. November 2008]
dobra z tego co sie dowiedziale swysylaja na poza usa wiec mozna kupic |
|
|
[21:59:43, Thursday 06. November 2008]
No tak, tylko jak koszty. takie same jak na ebayu ?? Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[21:59:58, Thursday 06. November 2008]
ja jastem w stanie kupywac wszedzie :D wkoncu po cos jest ta cala globalizacja:D
---- Poprawiono: 2008-11-06 22:04:43 ----
napisz do mnie na gg bo nie chce mi sei tlumaczyc tu 1436745 |
|
|
[06:26:07, Friday 07. November 2008]
co wy w nba gracie? |
|
|
[13:34:42, Friday 07. November 2008]
marzenia o byciu koszykarzami albo super fajnymi ziomami z spodniami w butach XD |
|
|
[21:47:40, Friday 07. November 2008]
Gram w kosza od czwartej klasy podstawowki. Nie zamierzam tego rzucic.
Buty trzeba miec porzadne, te co teraz nich gram mam juz 2 lata, zmiana potrzebna Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[09:11:17, Saturday 08. November 2008]
You're about two seconds from wearing that smile around your ass...
|
|
|
[09:16:07, Saturday 08. November 2008]
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
|
|
|
[10:17:03, Saturday 08. November 2008]
Co to skrecania kostek. Ja mam jakis nawy do tego xD 3 razy skrecilem kostke lewa (skokowa) i 2 razy prawa.... Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[08:45:34, Sunday 09. November 2008]
|
|
|
[09:47:19, Sunday 09. November 2008]
Zeby nie zakladac juz nowego tematu.
Doradzcie mi plz jakies zajebiste buty do pilki noznej halowej, cena nie gra rol, ale musza byc bardzo wytrzymale, dobrze pasujace do stopy , itd. z gory thx |
|
|
[14:50:38, Sunday 09. November 2008]
|
|
|
[12:13:06, Tuesday 11. November 2008]
To ja chcialem powiedziec ze kupilem Jordany XIX czarno-czerwone. Sa zajebiscie lekkie i niesamowicie wygodne. Zadowolony jestem.
Buty to halowej. Nike Total90 mysle ze sa najlepsze. Zajdz to jakiegos firmowego sklepu Nike, popytaj, pomierz i zamow na allegro ;p Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|