Forum -> Kategoria: Problemy techniczne, kwestie sprzętowe
-> Podkategoria:
Sprzęt
| Temat: | PSP wersja JAP na wersje PAL |
|
[1-9] -» Nawigacja po temacie. |
|
|
[15:42:31, Wednesday 26. November 2008]
Czy jest mozliwosc jaka kolwiek uruchomienia gry w wersji JAP konsoli PSP na takiej konsolce tyle ze w PAL ? Bo wychodzi wiele swietnych gier w Japonii na owa konsolke a nie mam pojecia czy da sie jakos ominac te wersje... Wie moze ktos ? |
|
|
[17:25:20, Wednesday 26. November 2008]
W3 = Quantum Physic
|
|
|
[17:50:12, Wednesday 26. November 2008]
#up to forum nie jest tylko o wc3 -.- Zawisza Bydgoszcz 4ever
|
|
|
[18:35:53, Wednesday 26. November 2008]
ales ty wymowny nie masz nic konkretnego do wniesienia to zamknij ta morde boze czy zamiast pomoc musisz pisac i spamowac durne posty lapiac innych uzytkownikow za jezyk? zalosne |
|
|
[18:50:34, Wednesday 26. November 2008]
odsylam na pspoland.pl tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie na pewno. Sam mam PSP, i wydaje mi sie ze nie ma zadnych ograniczen jesli chodzi o gierki ISO. Jesli chcesz kupowac plytki UMD to nie wiem. Na PS3 nie ma ograniczenia w grach jasli chodzi o wersje NTSC PAL czy jeszze jakas tam. Jesli chcesz sciagac japonskie gierki to na 95% pojda, tyle ze beda one w wersji "krzaczkowej" (nie bedzie angielskiego pewnie). Z plytkami UMD to nie wiem jak jest, powinno rowniez pojsc, tyle ze bedzie ten sam problem co wyzej :P
P.S. na 100% sprawdz na pspoland.pl. Jesli zle mowie to mnie popraw i zrugaj ;P Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[19:04:09, Wednesday 26. November 2008]
hmm jezeli tak jest to swietnie, bo nie moge znalesc bleach'a na PAL tylko jap jest ale mi tam te znaczki nie przeszkadzaja chodzi o sama rozgrywke... Czyli wersja Jap gry pojdzie na PAL bez problemowo? jeszcze sprawdze to www;) dzieki za pomoc |
|
|
[21:03:29, Wednesday 26. November 2008]
ale Ty sciagasz te gry nie?? ja mam PSP z softem takim, co dzialaja gry ISO i gram w ISO. (www.pspiso.com <-- tu sciagniesz najrozniejsze gry na PSP). O przerobieniu mozesz sobie poczytac na www.pspoland.pl. Ja nigdy chyba nie sciagalem japonskich gierek, reszta chodzi jak marzenie. Na dodatek calkowinie dormowo ;) Jedyny kosz to karta 4gb
EDIT: mam jedna gre krzaczkowa (takie jakies mini-gowno, zeby pograc na 2 PSP) i idze na mojej konsoli PAL. IMO bedzie wszystko OK
// zedytowany przez Sanschain dnia 2008-11-26 21:34:59 Prosze mnie nie mylic z Sunshine i innym tego typu plugastwem xD
|
|
|
[21:08:14, Wednesday 26. November 2008]
wiesz duzo czytalem przez ten czas i po prostu doszedlem do wniosku ze nie warto kupowac ze sklepu orginalnej konsoli z orginalnym softem bo na niego nei wgrasz pirackich gier do karty ( co jest raczej logiczne ) , lepej kupic konsole na allegro z pirackim softem juz zainstalowanym + karta + dodatki zeby dzialalo wszystko jak powinno mozna juz eot . dzieki zap omoc |
|
|
[21:53:19, Wednesday 26. November 2008]
Po pierwsze zaraz zamkna topic gdyz nawijasz o piracstwie
Po drugie len jestes i taka prawda wchodzisz w google i tam szukasz forum/portalow o PSP, tam zakladasz topic i na pewno ktos Ci pomoze bo w koncu w tym sie specjalizuja, a tutaj glownym tematem jest wc3 elo i troche kultury wiecej a nie od razu "zamknij morde/zalosne" |
|
|
[1-9] -» Nawigacja po temacie. |
Dodawanie posta
Ten wątek jest już zamknięty. Nie możesz dodawać wiadomości.
Więcej?
Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości!
WC3L,
TURNIEJ,
WCG,
NETWARS,
LCW,
WORLD CYBER GAMES,
TERROR,
DOTA,
GRUBBY,
MYM,
PALADYN,
WYWIAD,
REPPACK,
WARCRAFT,
BLIZZARD,
MOON,
PORADNIK,
POL-TEAM,
BIOT,
POLSKA,
ESL,
KONKURS,
LIGA,
WORLD ELITE,
FUZJA,
NGL-ONE,
ENC,
NGL,
TOD,
TDEL,
SPQR,
SLH,
MOUZ,
PGS,
TOUR,
GFO,
WILQ,
BRONZE,
KODE5,
WILDA,
PATCH,
TEAM FIGHTING,
LADDER,
REPREZENTACJA,
SILVER,
HEADSHOT,
EXTREME MASTERS,
HEYAH,
FLY100%,
VOODOO,
LYN,
KUJA,
BIOHAZARD-TEAM,
BVG,
WICKED,
ESWC,
ALMOST,
TH000,
ACIS,
KWAKI,
CYKLOP,
SHOW,
KLIMO,
REPLAYPACK,
INCUP,
CLAN BASE,
HOORAI,
SASE,
ELIMINACJE,
FINAłY,
FNATIC,
POLTEAM,
SHOWMATCH,
WCG 2006,
IEST,
SRS,
FINAł,
CYBERSPORT,
WE.EU,
PLD,
SKY,
PRAE,
REMIND,
JAGR,
CASIN,
LAN,
REPLAYS.PL,
CHALLENGE,
ANIMATOR,
2007,
BATTLENET,
CARMAC,
HAPPY,
NATIONS,
STARCRAFT,
PEDAL,
KONKURSIWO,
W3ARENA
Copyright ©
Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444
Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0079388618469238 sekund