warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

problem z dolaczaniem do gier

[1-16] -» Nawigacja po temacie.
honey
poziom: 8

[20:46:15, Monday 01. December 2008]
nie moge dolaczyc do zadnej gry ladderowej (RoC i TFT) oprocz custom game. obojetne na jakim koncie, obojetnie czy zaloze nowe konto i tak nie moge. problem pojawil sie wczoraj. przy czym przeistalowalem w3 na innych nie uzywanych od dawna keyach,restartowalem neta itp (mam stale ip), nie moglem dalej przez kilka razy po czym na drugi dzien znow moglem i teraz od kilku godzin nadal nie moge. czeka w oknie w ktorych sie wczytuje gra i widac nicki graczy jakas minute, po czym dostaje free losa i wyrzuca mnie na kanal rozmow. obojetne czy solo czy at czy rt.
PYTANIE. czym to jest spowodowane, czy ktos mial podobnie i wie jak to rozwiazac? czy moze to jakis ban na ip (za co? )
nie uzywalem mh ani zadnego shitu, mojego konta nie zostaly wyzerowane.

Probowalem na innych bramkach, to samo O_o

PODKRESLAM, ZE przed momentem normalnie dolaczylem do gier a za jakis czas znow pewnie nie bede mogl, wnioskuje iz nie jest to jakis ban na ip, wiec o co chodzi? nie zrobilem nic nowego od momentu kiedy nie moglem dolacz i nagle normalnie dolaczylem.

// zedytowany przez neverkulka dnia 2008-12-01 23:21:12
lemek1
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

GG: 2572983
[06:46:47, Tuesday 02. December 2008]
życie to choroba która w 100% przypadków kończy się śmiercią
honey

[12:36:33, Tuesday 02. December 2008]
mam firewalla microsoftu tego normalnego. gram w w3 od dawna i zawsze mialem tego firewalla i nic nie zmienialem w ustawienia i zawsze moglem grac normalnie, ten problem teraz pojawil sie po raz pierwszy. W TYM MOMENCIE gram i normalnie dolaczylem do gry a za kilka godzin pewnie znow w ogole nie bede mogl, czyli nie jest to zaden ban na ip albo cd keya...
never
poziom: 7

GG: 5372904
[13:23:02, Tuesday 02. December 2008]
szczerze to ja mialem tosamo wczoraj ale dzis jest dobrze xd
Dester

[14:07:46, Tuesday 02. December 2008]
W3 = Quantum Physic
honey

[16:09:49, Tuesday 02. December 2008]
never miales to samo na wszystkich acc? na swoim glownym tez? ta pewnie to bug, ale gdyby nie to ze trace free fraga bo liczy mi loss to bym jeszcze to przezyl...
Narvany
poziom solo na BN: 7
max poziom na BN: 18

GG: 5366704
[16:43:25, Tuesday 02. December 2008]
A to nie jest ban, albo przekroczenie limitu gier.. ?
Zakaz to najlepsza propaganda.
honey

[20:05:23, Tuesday 02. December 2008]
to nie moze byc ban... skoro raz moge a raz nie moge... teraz moge caly dzien lajtowo dolaczac a w ogole nic nie zmienialem w ustawieniach neta,firewalla itp.
hmm jakiego niby limitu gier xD?

// zedytowany przez neverkulka dnia 2008-12-02 20:36:39
ripper
poziom: 5

[20:39:57, Tuesday 02. December 2008]
Mam to samo 6-7 free losow dzis ;/
Gne

GG: 8610545
[21:04:40, Tuesday 02. December 2008]
Pingwin
poziom solo na BN: 7
poziom: 10

GG: 9816151
[21:19:37, Tuesday 02. December 2008]
DoDo

GG: 1789724
[21:59:24, Tuesday 02. December 2008]
mam to samo od 2 tyg ... nie chcialo mi sie zakladac topica. Nie uzywalem MH i innych tego typu programow. Konto mi pozostalo. Czasem mi sie uda dojsc, ale to tak 1 gra na 20 i tak wyrzuca ... Nie wiem co jest. Nie uzywam fw od m$ tylko kasperskiego 2009
I can be better :)
honey

[15:39:55, Thursday 04. December 2008]
dobra juz wiadomo mniej wiecej ocb, blizz wyjasnil:

Thank you for emailing the Blizzard technical support department in regards to your issue. We are currently investigating reports from Warcraft III players who have received a loss without ever getting into a Ladder game.

Some of the reported symptoms include:
- After the "eyeball" searches for a game, the player is sent back to the chat channel with no error message, but they receive a loss on their record.
- While the "eyeball" searches for an opponent, the player receives an error message that says "failed to locate opponent" or "error handling request", and they receive a loss on their record.
- After the game locates an opponent and loads the map, the player is sent directly to the score board screen receiving a loss on their record.
- Any error where the player attempts to start a Ladder game and receives a loss without ever having played the game.

There are a few different reasons these errors could occur. Please follow the steps below to troubleshoot the problem.

1. Firewall, Router, Proxy Issues:
If you are using a firewall, router, or any internet connection sharing, your system may need to be set up to route the game data correctly and prevent any data loss. Check (us.blizzard.com/support/article/20687) for information on setting up your system or network for Warcraft III Battle.net.

2. Basic Connection Problems:
If you are having connection problems or you have a very slow connection speed, then you may be prevented from starting the game, thus receiving a loss on your record. You can test your connection speeds by running a trace route to the Battle.net server you are connecting to. Check (us.blizzard.com/support/article/21140) for instructions on running a trace route. If you are having overall connection problemswithBattle.net, please follow the steps at (us.blizzard.com/support/article/20792).
Izkur
poziom: 11

GG: 10267255
[16:07:23, Thursday 04. December 2008]
pokombinuj aka reinstalle.... az wrescie cos zadziala rly..
mowie szczerze, dlatego nie krytykujcie mnie... =)
honey

[20:12:37, Thursday 04. December 2008]
ja juz moge dolaczac normalnie od 2dni mimo ze nic nie zrobilem xD takze dziwne to jest... a wczesniej moglem raz na jakis czas.
never

GG: 5372904
[20:23:05, Thursday 04. December 2008]
no ja mialem tak przez jeden dzien
[1-16] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0090420246124268 sekund