|
|
[17:10:48, Monday 05. January 2009]
Życie depcze wyobraźnie...
|
|
|
[17:13:53, Monday 05. January 2009]
az zalozylem nowe acc zeby to napisac ~~ wiec mi go nie banowac ;o
replays.pl - sam adres strony mowi jedno : DUZO REPOW PLZ ... co tydzien powinien byc wybierany best replay z kategorii high lvl + normal (i tu powinno sie wymyslic jakies takie cos, zeby sie liczyla srednia ocen, ale swoja ocene do repa trzeba UZASADNIC a nie tylko "fajny rep, 10" czy inne tego typu gadanie, + ilosc pobran ( ze nie wiem np od 20 ocen dopiero rep bedzie brany pod uwage, badz od np 300 sciagniec? zeby dostal sie do BEST REP OF WEEK (pamietajmy 2 kategorie - high (i tu tez limit lvlu wyzszy ;o z 35 na 40) + normal - dla all userow ) i z tych repow ktore sie dostana np w niedziele o godzinie 20 skrypt wybierze najlepszy i to on pojawi sie na gorze strony, a forma w jakiej bedzie widnial to tabela
1 tydzien 2 tydzien 3 tydzien 4 tydzien
high rep high rep high rep high rep
normal normal normal normal
i na koniec miecha wybiera sie z tych 4 high i 4 normal po jednym repie MIESIACA :> (tu by wypadalo zrobic jakas nowa zakladke BEST REPLAYS, w ktorej bedzie high i normal rep z kazdego miecha czyli 12 x 2)
ikonki, gwiazdeczki, cipeczki etc tylko zrobia z tego forum wiekszy spam - wyscig tych neo-kidow o ilosc postow za ktore dostanie ikoneczke czy tam jakis znaczek... marny pomysl.. lepiej dac opcje avataru, ze kazdy moze wrzucic co chce o okreslonej wielkosci
poradniki, wywiady - pisane przez graczy dla graczy - to najlepsza opcja, ale zawsze jakis newsman moze poprawic stylistyke, dodac ladne screeny etc chodzi o wykonczenie
zrobic zakladki o roznych tematykach a mianowicie 3 glownych - swiat, polska, dota ! dlaczego? stosunek newsow bedzie 3 : 2 : 1 :> ze swiata jest najwiecej, z polski mniej, a doty to chyba bardzo malo z tego co mi wiadomo
turnieje na rep.pl, wyzwania za pol-team, koth - to trzeba wznowic - i nie dla wszystkich imo - lepiej invite tur z kazdego klanu po pare osob czy przedstawiciela kazdej z ras :> albo jakis ladder graczy poszczegolnych ras, zeby byla jakas rywalizacja, a slabszy gracz bedzie wiedzial kto aktualnie gra w pol najlepiej, zeby np sciagnac jego repy etc
robienie reppackow co jakis czas - tym tez moga sie zajac gracze, ktorzy nalogowo ogladaja jakies moony, lucifery etc
no i wyszukiwarka - to tez trzeba usprawnic - dodanie jakis opcji np zagraniczny/polski/ladder/liga/turniej itp
ogolnie powiem tak - replays powinien opierac sie na repach glownie, a takze na jakis rankingach graczy etc i na to wydaje mi sie trzeba klasc najwiekszy nacisk.. newsy - nie oszukujmy sie, wole zajrzec na mymym, CO NIE ZNACZY ze jak tu beda good newsmani i czesto ukaza sie jakies ciekawe publikacje, to nie bedzie wiecej odwiedzic, a i strona nie stanie sie atrakcyjniejsza, bo aktualnie bieeeeeeeeedaaaaaaaa
last kwestia moja to chyba forum :> przydaloby sie jakies proste, przejrzyste, ogarniete!!! zeby latwo mozna bylo znalezc topic etc
a no i AUDIO KOMENTARZE! takie dla poczatkujacych od graczy, dla graczy :> jak to zrobil Jagrowy i Almo - opisuja co gracz robi i dlaczego, a nie jakies bzdury aka "oj idzie bm, bedzie sieka ~~"
// zedytowany przez VVilQ dnia 2009-01-05 17:50:58 http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
|
|
|
[19:02:39, Monday 05. January 2009]
|
|
|
[19:14:30, Monday 05. January 2009]
Wow juz myslalem ze strona upadla i jest tylko forum a na dodatek taki stan rzeczy nikogo nie dziwi, ba nawet pasuje. Mi zbytnio nie przeszkadza bo mam przerwe z w3 (alkoholikiem tez sie jest cale zycie), ale ze wzgledu na zainteresowanie e-sportem i wizja krolowania sc2 chcialbym by stronka ozyla. Ozyla wlasnie gotowa na sc2.
Forum
- jezeli pozostana %-ty za przewinienie powinna byc rozwniez jakas odwrotna opcja dostania 'plusa' w momencie pomocy na forum.
- powinna zostac dodana opcja cytowania urzytkownika
- oczekiwanie na pelny dostep do konta - czasowy, rejestrujesz sie i czekasz 2 tygodnie by moc sie wypowiedziec
- zmiana avatarow, co chyba oczywiste, jezeli dodane zostanie sc2 sc:bw czy dota
- bany czasowe
- inny podzial kategorii na forum
Strona
- podzial strony na w3 dota sc2 sc br albo na ALL, w tym sensie ze w osobnej zakladce osobne newsy na dany temat osobne repleye wyskakuja etc.
- zaawansowana wyszukiwarka, typu - wpisujesz grubby, zaznaczasz czy ma szukac newsa, repa, wywiadow
- reklamy tu sa ale jakiegos sponsora pewnie bedziecie potrzebowac ('wy' - bo nie mam pojecie kto podola takiemu zadaniu, imo naprawde sporo roboty)
- powinien byc podzial turniejowy repow, tj. np jest wcg 2008 i po wpisaniu w wyszukiwarce wyskakuja repy z wcg 2008, jezeli nie osobna kategoria to obowiazkowe otagowywanie
- ? nie wiem czy na wszystkich przegladarkach/rozdzielczosciach stronka jest jakas taka waska. Mi to osobiscie bardzo przeszkadza, dodatkowo czcionka za duza jakas.
|
|
|
[19:41:05, Monday 05. January 2009]
gieromaniak.pl
|
|
|
[20:20:27, Monday 05. January 2009]
|
|
|
[21:19:23, Monday 05. January 2009]
Moderator repków i newsów
|
|
|
[22:00:51, Monday 05. January 2009]
zrobie pozniej podsumowanie w jednym poscie, albo w newsie czy artykule. obojetne :P primum non nocere
|
|
|
[22:04:07, Monday 05. January 2009]
gieromaniak.pl
|
|
|
[10:28:07, Tuesday 06. January 2009]
Jeszcze imo bardzo wazne. Musi byc opcja przyklejania topicow. W sytuacji jak obecna, zeby np ten topic byl przez jakis czas na pierwszym miejscu. |
|
|
[07:40:30, Wednesday 07. January 2009]
ZAKTUALIZUJCIE REP PACKI..!!!!PLS
Vanitas Vanitatum Et Omnia Vanitas
|
|
|
[11:40:38, Wednesday 07. January 2009]
|
|
|