|
|
[20:56:04, Wednesday 28. January 2009]
LOLIPOP XD
|
|
|
[21:06:45, Wednesday 28. January 2009]
Lan dostal 10% od admina i placze Zawisza Bydgoszcz 4ever
|
|
|
[21:07:26, Wednesday 28. January 2009]
Devlet-i Ebed-müddet
|
|
|
[21:09:59, Wednesday 28. January 2009]
#2 zrozum stary ze to nie o to chodzi ze dostalem % to chodzi ze admin lamers]misq robi to co uwaza on za sluszne a nie to co jest w regulaminie czyli go nadmiernie lamie a nikt nie egzekwuje od niego tego. Pamietasz temat gdzie admin Makao napisal w sprawie tej osoby czy juz nie? LOLIPOP XD
|
|
|
[21:13:54, Wednesday 28. January 2009]
|
|
|
[21:17:41, Wednesday 28. January 2009]
przciez byl konkretny argument tylko go skasowales A ZROZUM ZE NIE MA CZEHGOS TAKIERGO W REGULAMINIE ZE DOSTAJE SIE %. REGULAMIN TO PODSTAWA A NAJWAZNIEJSZA JEST KONSTYTUCJA TAM JEST NAPISANE JAK BYS NIE WIEDZIAL ZE CZLOWIEK MOZE WYRAZAC SWOJA OPINIE NA DOWOLNY TEMAT W ODPOWIEDNI I KULTURALNY SPOSOB, NIE OBRAZAJAC CZY PONIZAJAC DRUGIEGO CZLOWIEKU. CO Z TEGO ZE CYKLOP CZY ZAB O TYM WIEDZA JAK TEGO NIE MA W REGULAMINIE, DOPOKI TEGO NIE MA- MAM PRAWO DAWAC JAKA CHCE OCENE NIE KONIECZNIE UZASADNIAJAC BO I TAK NIE LAMIE REGULAMINU, KTORY MUSIALEM ZAAKCEPTOWAC PRZY ZAKLADANIU KONTA.
// zedytowany przez LaN dnia 2009-01-28 21:56:38 LOLIPOP XD
|
|
|
[21:18:09, Wednesday 28. January 2009]
Moge to napisac po raz kolejny.
Odpowiedniego punktu w regulaminie, ktory mowi, ze jesli czegos nie ma opisanego w regulaminie, to admin moze wymierzyc kare stosowna do "wykroczenia" ktore jego zdaniem dany uzytkownik popelnil, nie bedzie poki cyklop nie zalatwi wszystkich spraw, a to potrwa jak nie rok to ze 3 lata. primum non nocere
|
|
|
[21:18:17, Wednesday 28. January 2009]
|
|
|
[21:21:42, Wednesday 28. January 2009]
druga sprawa, ze ten regulamin jest zbyt poblazliwy. Jest w fazie produkcji nowy, ale to i tak jest bez sensu rozpatrujac to pod wzgledem upomnien procentowych, ktore mam nadzieje znikna i zastapi je warn/ban primum non nocere
|
|
|
[21:23:22, Wednesday 28. January 2009]
Zab napisales w poprzednich tematach ze mozna dac ocene jaka sie chce uzasadniajac, takie uzasadnienie bylo jednak admin lamers]misq skasowal ten komentarz dawajac swoje 10% mozesz mi to wytlumaczyc? i co powiesz na to ze 10 glosow do tego repa bylo w skali 2-3 to znaczy ze wszyscy robia na zlosc osobie tej?? CZY NAPRAWDE NIE MOZE TEN ADMIN WSPOLPRACOWAC Z NAMI UZYTKOWNIKAMI W RACJONALNY SPOSOB? PROSZE WYTLMAUCZCIE MI TO LOLIPOP XD
|
|
|
[21:24:14, Wednesday 28. January 2009]
:)
|
|
|
[21:24:15, Wednesday 28. January 2009]
kasowanie postow przez miska mam nadzieje, ze zostalo troche ukrocone, to samo z edycja, chociaz czasem nuki sa potrzebne i sam je stosuje primum non nocere
|
|
|
[21:25:26, Wednesday 28. January 2009]
Zab w takim razie prosze o usuniecie moich 10% jak i wszystkim uzytkownikom z replaya Firestorm a Izkur, wiekszosc komentarzy zostala przez ta osobe skasowane. LOLIPOP XD
|
|
|
[21:27:37, Wednesday 28. January 2009]
|
|
|
[21:30:01, Wednesday 28. January 2009]
Eat.Me pozarta przez trolle idz sobie zobacz forum Netwars jak jest wymagana dyskusja na poziomie to jest prawo w ktorym dodaje sie KKD i wtedy admin nie bawi sie i banuje odrazu jezeli osoba napisze komentarz ktory nie wnosi nic do tematu, natomiast jezeli jest temat o wszystkim to kazdy wypowiada sie na swoj sposob i NIKOMU to nie przeszkadza, nie mow tylko to idz sobie na NW bo rzeczywiscie od momentu wladzy lamers]misq juz na rep.pl nie zagladam ale co kolwiek napisze na tym serwisie zaraz zostaje usuniete chociaz prawo w wiekszosci przypadkach sprzyja uzytkonikomu tylko wy nie mozecie ogarnac tego admina. LOLIPOP XD
|
|
|
[21:30:55, Wednesday 28. January 2009]
.
|
|
|
[21:31:47, Wednesday 28. January 2009]
|
|
|
[21:31:49, Wednesday 28. January 2009]
no LOL dosralem 20% za napisanie z capslockiem? Vex gdzie jest w regulaminie ze nie moge napisac slow z wielkich liter?
_____
a przestrzeganie netykiety to pies?
// zedytowany przez energetic.vex dnia 2009-01-28 22:11:20 LOLIPOP XD
|
|
|
[21:34:32, Wednesday 28. January 2009]
@lan
No niestety, ale bylo wiele takich przypadkow, gdy ktos nie lubi danego czlowieka i zwoluje ziomkow by dali 2 repkowi ktory jest na w miare dobrym poziomie. Ofc nie pro, ale daje rade na przyklad.
Wiec pod tym wzgledem rozumiem czemu misiek dal wam %
Nie wiem jakie bylo uzasadnienie oceny 2 przez ciebie, bo sie nie wglebialem juz (zmeczony jestem sry) jesli masz cos do zarzucenia miskowi czy jakiemukolwiek innemu adminowi, wal smialo do mnie na gg, czy pmka, a postaram sie zajac dana sprawa. chyba ze chodzi o mnie xd
Anyway jesli uzasadnienie bylo dobre (moze jutro sprawdze o co chodzi dokladniej, o ile nie zapomne) to sadze ze % moga zniknac ;)
Uzasadnienie to podstawa. Dajac 2 to czasem trzeba sie rozpisac imo, bo napisanie, ze "gra slaba", to troche za malo czasem ;p
Nie cofam poprzednich wypowiedzi, odnosnie tych uzasadnien przy "zanizaniu" oceny, bo taka mam droge ninja ;<<<<<<<
( www.acape(...)9419cc3d )
Jak troche sie ogarne (za jakies 2 tygodnie jak juz bede mial wyniki egzaminow) to postaram sie zajac na serio wszystkim na repl. Poczawszy od podsumowania tych pomyslow na replv2 a skonczywszy na selekcji adminow ktorzy sie opierdalaja, albo naduzywaja przywilejow. primum non nocere
|
|
|
[21:34:49, Wednesday 28. January 2009]
lamers]misq jest napisane ze dk z 4 ghulami i towera ktory spowalnia- gracz izkur pomimo takiego ulatwienia wciaz nie poradzil sobie z serround-em, do tego zostal zamieszczony do hight repleyow gdzie od graczy wymaga sie umiejetenych gier a nie jakis akcji na poziomi osoby poczatkujacej LOLIPOP XD
|
|
|
[21:37:34, Wednesday 28. January 2009]
|
|
|
[21:41:17, Wednesday 28. January 2009]
|
|
|
[21:44:43, Wednesday 28. January 2009]
a moze sa uzytkownicy bardziej ambitni i inaczej postrzegaja sumiejetenosci graczy??? dla was rto jest top dla mnie to jest dno ? nie moze tak byc, musze sie dostosowac do was? LOLIPOP XD
|
|
|
[21:47:40, Wednesday 28. January 2009]
.
|
|
|
[21:49:04, Wednesday 28. January 2009]
|