warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

Problemy w WTV

[1-5] -» Nawigacja po temacie.
DayNight
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 6109951
[20:12:57, Tuesday 03. March 2009]
Od kilku dni mam problemy z ogladaniem meczy na wtv... jak wlaczam jakas gre to po paru minutach mi sie wyswietla "polaczenie zostalo zerwane" ... ma ktos jakas sensowna rade?

mozna zamknac topic zainstalowalem starsza wersje i juz dobrze jest

// zedytowany przez BadBoy8912 dnia 2009-03-03 21:00:20
reterete
poziom: 8

[21:15:41, Tuesday 03. March 2009]
Mam troszke inny problem. Zazwyczaj po kilku minutach gra zaczyna "wariowac"... np. jednemu z graczy ginie hero na creepie, drugi ucieka przed niczym..etc. Wie ktos co to moze byc?
coil nova ud POVA!
Niedballo
poziom solo na BN: 3
poziom: 10

GG: 8604445
[22:44:14, Tuesday 03. March 2009]
Ja ogarnalem ta , i wedlug mnie to wina tej nowej wersji - zainstalowalem ta stara i wszystko pieknie smiga, na nowej mi bugowalo kazda gre. =]
Hi ;)
Kay
poziom: 9

[22:48:12, Tuesday 03. March 2009]
WC3.pl-ikzzZ
poziom: 7

GG: 8640508
[04:22:42, Wednesday 04. March 2009]
Jezeli chodzi o problem opisany przez Airona, ktory dotyczy zbugowanych gier to przyczyna czesto sa mapy! Podczas gier rozgrywanych na mapach NGL lub doodads (czy jakos tak) streamer nie moze ani razu alt+tab, poniewaz zbaguje gre na WTV. Malo osob streamujacych o tym wie i dlatego czesto dzieje sie jak dzieje (zrodlo admini NGL)

Latwo przeciez mozna zauwazyc, ze DOTA (ktora ma podobnie jak mapy NGL ten caly info bar, czy jak to sie tam nazywa) juz praktycznie zniknela z WTV i jest streamowana jedynie za pomoca GGTV :/
mega_uber_polish_newsman_k?
[1-5] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0073938369750977 sekund