warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Taktyki, strategie, porady
Temat:

Ud mirror pytanie

[1-25] [26-28] -» Nawigacja po temacie.
Vallgaav
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[16:37:46, Monday 09. March 2009]
honey
poziom: 8

[21:32:57, Monday 09. March 2009]
no hehe kiedys gralem dokladnie tak jak ty z tym fast dk, ale czasami harras sie nie uda i przeciwnik juz szybciej sie wyleweluje. anyway jest to dobry strat i tez czesto tego probuje i wtedy stykaja 3 ghule z racji tego ze robisz je odrazu. a tehujesz wtedy odrazu bez zadnej fiendy czy po 1-2 fiendach ? gorzej jak przeciwnik gra licha z ghulami na ten tact, bo wtedy masz malo units.

NoClaN a powiedz mi jak z zakopywanie i siatka dla fiendow? w jakiej kolejnosci to robisz.
Gieco
poziom: 11

[21:42:09, Monday 09. March 2009]
w tej samej sekundzie co zrobi mi sie t2 naciskam 6 - co odpowiada mojego hotkeyowi maina i upuje na t3, w tym samym czasie robie zakopywanie i dopiero po nim rzeznie, bo naraz nigdy nie mam tyle wooda. A siatka to wtedy, gdy idziesz pod taverne po dr lub jak robisz dla, wtedy siatke najlepiej, bezposrednio po nacisnieciu "kup" na herosa. Mozliwe, ze przed moim wiariantem zbadania siatki szalejacy garg abuser wbije nam w akole, no ale jest ten tower a w takiej fazie gry tych gargow max jest 4.
Plebiarnia z pol-1 do budy proszę.
[1-25] [26-28] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0067379474639893 sekund