warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Matura Ustna - Polski

[1-25] [26-30] -» Nawigacja po temacie.
aisu
poziom solo na BN: 1
poziom: 10

[07:43:14, Friday 27. March 2009]
that sucks
BLIZZARD
poziom solo na BN: 0
poziom: 99

GG: 4701731
[10:17:58, Friday 27. March 2009]
@wayd
no ja nie powiem ze moj temat byl trudny, bo "jezyk internetu na przykladach z list dyskusyjnych" to jak dla mnie to maly pikus, ale rzeczywiscie tematy zwiazane z jezykiem, zwlaszcza inne niz oklepane schematy sa przyjmowane z wiekszym zaangazowaniem komisji ;p
a jak sie nie zatniesz to masz potem te 2 pytania zamiast 10 ktore by zadali czasem z czystej zlosliwosci :D
primum non nocere
Romo
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 8
poziom: 7

GG: 3488335
[10:56:22, Saturday 28. March 2009]
zrob tak jak moj kumpel ... zaplac 100 zl niech ktos Ci napisze prace (jest mnostwo takich ogloszen) a potem sie tego ucz ... Moj kumpel dostal pprace na 5 dni przed matura wychaczyl 90% .. wiec wszystko mozna ..

---- Poprawiono: 2009-03-28 10:58:58 ----

tT
WilliaM
poziom: 10

[16:30:01, Sunday 05. April 2009]
yo pomoze ktos ?
mam do napisania konspekt na poniedzialek ( jutro ! ) ostateczny termin, tylko ja jeszcze nie wybralem jakie ksiazki bede brac :D

moj temat to :
,, Obrzedy i obyczaje w literaturze polskiej. Omow temat na podstawie wybranych utworow ''

jakie ksiazki by najlepiej do tego pasowaly ?

ps. jesli nie potraficie / nie chcecie pomoc to moze wskazecie mi stronke / kierunek gdzie powinienem szukac pomocy

prosilbym o fast odpowiedzi bo do jutra mam miec konspekt gotowy :D

to tyle thx z gory za pomoc i pozdrawiam wszystkich bluzgatorow
ichabot
poziom solo na BN: 10
max poziom na BN: 22
poziom: 6

[17:25:42, Monday 06. April 2009]
[1-25] [26-30] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0072469711303711 sekund