warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

Xero "kolesiostwo''

[1-3] -» Nawigacja po temacie.
Baker
poziom: 9

[16:30:39, Tuesday 31. March 2009]
Pisze(ValeR) z acc Bakera bo ja mam opa a ze dawno nigdzie mnie nie bylo i nie mam sie do czego przyjebac to o ;>

Dosc niedawno NoV dodal repa vs Gosc (replays.pl/replay/57752) ktory uzyl dusta na eteryczne sw(beka w huj:) jednak moj kolega Jagr dal za te gre ocene 2 na 10 (przypominam link do gry : replays.pl/replay/57752) moze i gosc zrobil cos smiesznego ale czy ta gra zasluguje na wiecej? cos w niej bylo nadzwyczajnego(poza glupota przeciwnika ktory jest chujowy jak kebab kolo mnie) czy naprawde BVG.Misq powinien mu dac 20% ZA ZANIZANIE REPA?

Jezeli chcesz wypierdolic uklad, to nie zdziw sie jak to on Ciebie wydyma :(
p.s spadam nudzilo mi sie ;) ale zastanow sie 2x nad soba i jezeli Ciebie wkurwil/zdziwil ten topic to juz wiesz jakie to uczucie jak za nic dostales 20%
p.s2 mam wyjebane czy zbanujesz moje acc czy nie, nawet sie nie przejme takze :VaaaleR moje acc - hf

--------------------------------------------
ja tam bym pobanowal was wszystkich i bylby spokoj :)

// zedytowany przez ZubZa! dnia 2009-03-31 18:15:31
energetic.vex
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 4510222
[16:33:05, Tuesday 31. March 2009]
rE
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 1200776
[16:34:12, Tuesday 31. March 2009]
zalosne t.t oceny sa od tego jak gra wygladala caloksztaltem a ta gra byla do dupy totalnie. Misq napraw blad -.-
xO
[1-3] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Ten wątek jest już zamknięty. Nie możesz dodawać wiadomości.

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0071671009063721 sekund