warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

dziwny problem

[1-6] -» Nawigacja po temacie.
patricao
poziom: 1

GG: 5952907
[23:12:40, Thursday 23. April 2009]
ehh wiec zacznijmy od poczatku.. ostatnio zepsul mi sie modem i nie mialem neta. kupilem se wiec nowy router. zainstalowalem go i wszystko smiga jak ta lala. z jednym malym wyjtkiem. klikam na ikonke tft i jak zwykle wyskakuje mi na poczatku czarny ekran i jak juz mysle przeniesie mnie do menu poczatkowego wyrzuca mnie do windowsa... tak samo jest jak probuje wejsc w folder z warcraftem. po podwojnym kliknieciu zamiast wejsc w folder zamyka mi okienko. probowalem juz reinstalki wc3 i nadal nie wiem co to moze byc... czy moze to miec zwiazek z nowym routerem?
Narvany
poziom solo na BN: 7
max poziom na BN: 18
poziom: 7

GG: 5366704
[08:20:53, Friday 24. April 2009]
Zakaz to najlepsza propaganda.
pyton
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[09:31:53, Friday 24. April 2009]
patricao
poziom: 1

GG: 5952907
[11:23:14, Friday 24. April 2009]
ehh spobowalem go przeinstalowac na D i nadal nic. na dodatek nie ma tam folderu errors:/ chyba pozostaje mi tylko format kompa.
Mu_ler
poziom solo na BN: 6
poziom: 10

[11:38:05, Friday 24. April 2009]
Tez tak mialem i zgadnij co? Formacik zawsze Ci pomoze.
pyton
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

[13:14:10, Friday 24. April 2009]
[1-6] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0083057880401611 sekund