warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Ciekawostki, wydarzenia, gracze
Temat:

Czy to jest fake ?

[1-5] -» Nawigacja po temacie.
Kris
poziom: 11

[22:53:34, Saturday 21. January 2006]
Mam pytanie i prosze zebyscie mnie niewyzywali ani nic z tych rzeczy po prostu sie pytam, oczywiscie nie wykluczam sadzac po apm ze to mogl grac ktos inny na jego acc albo wogole inna bajka.
A mianowicie czy to jest fake ? replays.pl/replay/16706 ? zanim sie wypowiecie zobaczccie to club.(...)aft/326/ oraz wypowiedz tego pana- club.(...)otterDaM [ na tym forum ofc ]
poziom: 1

[23:03:22, Saturday 21. January 2006]
Kris

[23:08:06, Saturday 21. January 2006]
w zasadzie to niewiem bo mogl dopiero zaczynac i miec 2:0 a mi sie poprostu fartem moglo udac bo postawilem wszystko na jedna karte tzn uda sie fe albo nie :) chociaz sam mysle ze to niebyl real :P ale badzmy dobrej mysli xD
Ki11Me
poziom: 10

GG: 4568795
[23:32:26, Saturday 21. January 2006]
bba
poziom: 1

[23:39:18, Saturday 21. January 2006]
NudE.OkO
poziom solo na BN: 0

GG: 5604646
[03:35:14, Sunday 22. January 2006]
btw 140 ponad apm dla madfroga sam sobie przemysl to cieszysz sie z tego wina jak nie wiem co a to jakis noob madfrog 200<<< apm a tutaj tak btw micro zalosne
Vasyl
poziom solo na BN: 0
poziom: 6

[09:24:52, Sunday 22. January 2006]
Lol spojrz na aka tego kolesia WE.IGE.MadQFroG a nie WE.IGE.MadFroG. To jest tak samo zalosne jak aka w stylu gruby czy sunshire- .... ^^
[1-5] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0097990036010742 sekund