warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Hydepark
Temat:

MMA jak zaczac?

[1-25] [26-50] [51-58] -» Nawigacja po temacie.
lemek1
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

GG: 2572983
[15:38:18, Tuesday 19. May 2009]
życie to choroba która w 100% przypadków kończy się śmiercią
the.WilQ
poziom: 11

GG: 6323564
[15:58:41, Tuesday 19. May 2009]
nie czytalem innych postow

trenowanie samemu czegos mija sie z celem (tzn jak np pochodzisz 2 miechy czy 3 na jakas sztuke walki, a potem zaczniesz sam trenowac to mozesz poczynic postepy) ale jesli tak nie jest to bedzie trudno

wnioskuje, ze wiesz co to MMA wiec nie bede rozwijal o c b

na poczatek uloz sobie diete - jesli tego nie zrobisz, twoj trening nie bedzie przynosil efektow, tak wiec jest bezcelowe cwiczenie bez diety - zajrzyj na sfd i tam poczytaj o odzywianiu dla osob trenujacych

drugi krok to na pewno sprzet - rekawice musisz kupic, do tego szczeka na bank (to podstawy w kazdej sztuce walki) + skakanka - bardzo przydatna do rozgrzewek

trzeci krok to trening, ktory podzielony jest na kategorie: wytrzymalosc, sila, szybkosc (dynamika), technika no i jesli trzeba dochodzi problem masy ciala - nie owijajac w bawelne jesli jestes szczuply musisz przytyc (ale rozsadnie) jesli jestes gruby to intensywnym treningiem i dobra dieta zrzucisz zbedne kilo i problem z glowy (budowanie masy jest raczej ogolnie trudniejsze, ale to zalezy od kazdego idywidualnie etc)

wytrzymalosc - bieganie, skakanka etc
sila - tu moze byc silownia gdy brak ci masy, jednak! dobre jest tez cwiczenie bez obciazen czyli pompki, przysiady, podciagania, brzuszki itp
technika - wiadome
szybkosc - musisz poszukac odpowiednich cwiczen

musisz dopasowac sobie dni w jakie co cwiczysz, mozesz laczyc niektore elementy razem etc - to zalezy od ciebie w czym chcesz sie poprawic

na koniec sparingi z kolega i jest git
http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
Pwnage

[16:07:35, Tuesday 19. May 2009]
frag

[16:25:43, Tuesday 19. May 2009]
lemek1 zacznijmy od tego ze kravmaga to nie jest sztuka walki. Moge to smialo powiedziec po ok 3 latach treningu tego gowna. Smialo rowniez mozna powiedziec ze po kravmadze nie bedziesz sie umial bic, zato bedziesz doskonale potrafil zrobic krzywde przeciwnikowi. Tam 80% technik opiera sie uderzeniach w oczy , krtan, splot, korcze itp... jezeli komus sie to podoba to ok. Ale malo wspolnego ma to z biciem, szczegolnie jak kogos chcesz tylko obic a nie zrobic specjalnej krzywdy.

// zedytowany przez frag dnia 2009-05-19 17:15:58
musiałem to napisac....:>
FranCesc

GG: 8089384
[16:35:03, Tuesday 19. May 2009]
ja bym wybral TKW tak jak Ci inni radza , lemek pisze straszne glupoty trenowalem kravmage okolo 3 miesiace i to czego tam sie nauczysz mozesz wyprobowac tylko na ulicy na sparingu nigdy nie sprawdzisz co umiesz bo praktycznie wszystkie ciosy kravmagi bazuja na zadaniu przeciwnikowi jak najwiekszej krzywdy / Candy
So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
Prezesozord
poziom: 12

[17:51:06, Tuesday 19. May 2009]
Ja nie banuje, ja zabijam xd
zuuuuo
max poziom na BN: 13

[17:57:57, Tuesday 19. May 2009]
PREZES TY GANGSTERZE XDDD :D:D:D TKD dobra rzecz ! po 1 kopie misiek z dzielni lezy z wybita szczena :OO

kravmaga - na ulice? chyba jak sie bronisz to chodzi o to zeby jak najszybciej "wylaczyc" goscia.... wiec jest ok ! robienie krzywdy pasuje na ulice.

jesli chchesz porzadnie komus nakopac to kickboxing albo jakies muay thai ;s ostatecznie boks
xd
Prezesozord

[18:19:22, Tuesday 19. May 2009]
Ja nie banuje, ja zabijam xd
sechu

GG: 1380854
[18:36:33, Tuesday 19. May 2009]
nie ma pewnosci na tym swiecie jest tylko szansa UD ACC "ROSEMARY"
zuuuuo

[18:48:10, Tuesday 19. May 2009]
#up na kravmadze ucza obezwaldniac typa z nozem wiec np :D troche duzy ten mix dales :D nie wyrobilbys kondycyjnie cwiczac tyle technik xD
xd
LMRS^Pix

[18:51:48, Tuesday 19. May 2009]
Born to Back
poziom: 1

[20:00:27, Tuesday 19. May 2009]
zuuuuo

[20:25:12, Tuesday 19. May 2009]
xd
FranCesc

GG: 8089384
[21:15:22, Tuesday 19. May 2009]
born to back owned xd skonczyles juz marzyc ? / Candy

// zedytowany przez FranCesc dnia 2009-05-19 22:05:27
So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
KlimO

GG: 9870525
[21:22:22, Tuesday 19. May 2009]
#wilq
Wiem o co chodzi z dieta i treningami, na stronie www.sfd.pl/ znalazlem swietna rozpiske treningu MMA razem z wytlumaczeniem poszczegolnych stref treningowych, oraz objasnieniem do czego ona sluzy, co do diety dalej szukam bo wiadomo ze dla kazdego jest inna, co do instruktora wlasnie dowiedzialem sie ze jest u nas jeden (moze wiecej) koles ktory podobno bardzo dobrze radzi sobie w MMA (turnieje itp.) byc moze jak razem z kolegami bardziej rozbudujemy swoja "baze" zaprosimy go zeby nam ladnie objasnil co i jak, itp.;)
Sprzet juz do nas leci wiec spoko :P
Wiele innych sprzetow na wytrzymalosc tez lezy w naszym zakresie wiec jezeli sie chce to wiem ze mozna ;] rad typu "Ucz sie uciekac nie bic" po prostu nie slucham jestem chlop 189/84 i co mam spierdalac przed jakims knypkiem? Sry nie wiem jak u was ale mnie to nie lezy w guscie ;d
TKW poki co odpada ; x
the.WilQ

GG: 6323564
[21:28:49, Tuesday 19. May 2009]
@born twierdzisz, ze na ulicy jebniesz kogos z buta i rozjebiesz mu czaszke ? : ) to taki jestes kurwa blade master z critical hitem !

kazda sztuka walki ma zalety i wady, a wada tkd jest to, ze na ulicy nie jestes rozciagniety i rozgrzany dobrze, do tego masz inne ubranie + inna powierchnia (zajeb kopa w zimie = przewrocisz sie) wiec takie bajerowanie to wiesz.. czysta teoria, a zero praktyki

mowisz timing, a jak dostaniesz bez orientu bombe i sie zlozysz ? (skoro rak uzywacie do obrony i glowny nacisk kladziecie na nogi, to wydaje mi sie, ze nie dostales sporo ciosow piescia na twarz? .. takze wiesz..)

dziedzina speeda i precyzji - prosze cie.. we wszystkim sa jednostki wyjatkowe i tkd nie jest jedyna dziedzina, uwierz..

ps. koles ktory trenuje muay thai w kliczu jak ci zajebie z kolana jest w stanie zlamac ci zebra i zatrzymac akcje serca - czy to oznacza, ze muay thai > tkd ? jego nogi + lokcie sa twardsze od twoich nog i co teraz?

Klimo wejdz w dzial dieta i oblicz diete dla ciebie (dzienne zapotrzebowanie kaloryczne etc) mase masz dobra do wzrostu wiec zrob zbilansowana diete i gg (na sfd znajdziesz mnostwo rad i przykladow) ale jesli chcesz to na chlopski rozum to : sniadanie/2gie sniadanie/obiad/posilek przed trenem/posilek po trenie/kolacja/na noc - rozkladasz kalorie na posilki i gites :p

// zedytowany przez VVilQ dnia 2009-05-19 22:19:16

// zedytowany przez VVilQ dnia 2009-05-19 22:22:00
http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
Pysłąw

[22:24:49, Tuesday 19. May 2009]
zuuuuo

[22:53:16, Tuesday 19. May 2009]
xd
Pysłąw

[07:16:57, Wednesday 20. May 2009]
kyewski wonsz

GG: 5594521
[08:40:57, Wednesday 20. May 2009]
o kravmadze bez przygotowania (inne sztuki walki) nie ma co myslec a i sama krav,aga jest zdecydowanie przereklamowana.
powiedz KlimO gdzie mieszkasz i znajdzie sie cos odpowiedniego.
MMA dla poczatkujacego (o treningu z kumplem zapomnij wogole) rownierz niczego cie nie na uczy bo na MMA trzeba miec przygotowanie.
Ludzie ktorzy zaczynaja trenowac MMA i sa w tym dobzi wczesniej trenowali inne sztuki bo bez tego to wiele ci to nie da. Przedewszystkim powinno sie wczesniej trenowac Muay Thai lub BJJ aby miec dobre nawyki w stujce oraz technike.
Nazstepnie Judo, wskazane Sambo dla parteru. Osoba z takim przygotoweaniem idzie na MMA bo to ma sens a inaczej nie.
Wiem co pisze bo siedze troche w tym (3 lata) wiec zastasnow sie bo samo MMA to strata czasu a nauka samemu to glupota
naza
poziom: 8

GG: 1311251
[11:12:19, Wednesday 20. May 2009]
Kato feat Jon - Turn The Lights Off (Dany Coast Remix)
Pysłąw

[13:11:26, Wednesday 20. May 2009]
Mu_ler
poziom solo na BN: 6

[14:40:24, Wednesday 20. May 2009]
Pysłąw

[14:59:13, Wednesday 20. May 2009]
KlimO

GG: 9870525
[15:15:25, Wednesday 20. May 2009]
Wiecie, wczoraj wlasnie zaczelismy, poki co jest nas 4, caly czas latwimy sprzet, myslimy nad nowymi rozwiazaniami, szukamy nowych planow treningowych, wymyslamy sami, dodajemy rowniez wlasne rozwiazania, oraz mam w planach stworzenia wlasnej mini-silowni+brania odpowiednich odzywek na rozbudowe ciala w zdrowy nieszkodliwy sposob, teraz planujemy sie przede wszystkim dobrze bawic, o profesjonalnym podejsciu bedziemy mogli myslec moze za rok, oczywiscie ktos moze odejsc ktos dojsc, wiadomo ze ciezko bedzie przetrzymac pierwszy okres, pojawia sie kryzysy ale mysle ze z takim podejsciem damy rady przetrwac =) Za dobre rady i slowa dziekuje, oczywiscie mile widziane jeszcze inne jezeli ktos ma cos do powiedznia prosze bardzo ja wszystko czytam, za te glupoty w stylu "lepiej ucz sie szybko biegac zeby uciekac" tez dziekuje Dawno sie tak nie usmialem :DD
Pzdr ;]
[1-25] [26-50] [51-58] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.01326584815979 sekund