warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Forum -> Podkategoria: Kosz
Temat:

Niezwykle skomplikowany, a jakże niejasny, żmudny oraz męczący problem.

[1-11] -» Nawigacja po temacie.
Mórthag
poziom: 1

[22:17:15, Monday 18. May 2009]
mam dla was drodzy forumowicze bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo trodna zagadke do rozwiazania otusz nie moge jej rozwiozac jestem bardzo ciekaw co powiecie na to zagadke gdyz jest moim zdaniem bardzo trudn i bardzo ciekawa i hcialbym zeby scie rozwiozali jo tylko raz no prosze prosze mam wielki problem tehniczny otusz nie wiem jednej zeczy otusz takiej rzeczy jak to ze kora urodzila sie kiedys i co bylo pirsze czy to byla kora czy jakko?????????????????????????????? prosze pomuszcie to bardzo warzny problem mama mnie sie pytala i ja niewiem i musze to wiedziec bo mama muwla ze mosze i nic nie mogeu stym zrobic prosze pomurzcie moj ymajl to napszyklat tki jak jest ze:
adolfwladyslaw5_(at)_gmail.cpm i prosze wysylad odpowiedzi pytanie jeszcze raz powturze jest to pytanie takie jak trzy kora orodzila jajko czy to jakjo byo pirsze prosze pomurzcie jeszcze raz was prosze som 2 odp owiedzi takie jak tak i nie albo ianczej takie jak kora byla pirsza albo jajko bylo piersze i niewie co wybrac o jak zle wybiore to bezdie bardzo zle prosze prosze prosze przeczytajcie tego posta do komca !!!!! prosze!!!!!!! jeszcze raz prosze wysyuajcie to odpowiedzi na majijl.
KlimO
poziom solo na BN: 0
poziom: 12

GG: 9870525
[22:19:40, Monday 18. May 2009]
Idiota ale bawi ~_~ ;D
Mórthag

[22:20:56, Monday 18. May 2009]
ej jakiidiota klemenz prosze odp a ytanie bo mi si juz niehce myslec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam mznie zbije i wogule! klemenz wyslij mi mailija na mojego maijla i bedzie okej zamkn tem temat i wogule zmodernizuje go ale peosze wyslijcie!!!!!!!

---- Poprawiono: 2009-05-18 22:21:33 ----

ej prosze bo to nieciekawe pami mi w poodstawuwce wysle jedynke to dziennika i sie mam popuacze!@@@@@@@@@@@@@@@@@@

---- Poprawiono: 2009-05-18 22:22:57 ----

ejjjj i w o gule to mio bybylo jakby mi wyslac odpowiedz n to pytaqnie............ i w o gole to powiem wam rze chetnie pomoge naprzyklad przy pisaniu po angielski albo polsko albo niemiecko bo o,iem trohe i wpracowanie moge zapisac i bedzie 4 z szkole morze na szynach a morze nie i awet z plosem moze byc!!!!!!

---- Poprawiono: 2009-05-18 22:23:41 ----

iw ogule moge napisax z matematki tes to wyprawowanie i wogule to 5 bedzie bo robry bylem z matematyki ! ! !!
eL_KewLo
max poziom na BN: 3
poziom: 11

GG: 3746608
[22:27:53, Monday 18. May 2009]
Idiota, ale nie bawi...
You're about two seconds from wearing that smile around your ass...
Mórthag

[22:30:20, Monday 18. May 2009]
che he he ale sieus mialem !!!!! widzerz e niezly sciebie ofcipnis!! ale nie przejmoj sie ja terz tak mialem jak bylem niedojzaly dorosnierz zobaczys !! ! ! !!!!!!!! ! !! potusz teraz mma nowy problem jak robic mma albo co o to jest mma wogule bo niewiem wytlomaczcie pppppp
FranCesc
poziom: 10

GG: 8089384
[22:33:26, Monday 18. May 2009]
Az zal w dupie sciska jak sie widzi co taki debil wyprawia
So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
Zmień Nick
poziom: 12

GG: 7878400
[22:41:01, Monday 18. May 2009]
to ty turek ?
MaTi
poziom: 7

GG: 9283607
[22:47:25, Monday 18. May 2009]
Pure

[22:53:27, Monday 18. May 2009]
to izkur 100%
TheGodfather
poziom solo na BN: 3
max poziom na BN: 14
poziom: 11

GG: 7238026
[22:53:41, Monday 18. May 2009]
kurwa ? nie wiem co to jest kurwa... bardzo lubię to słowo
orochimaru
poziom solo na BN: 9
max poziom na BN: 10

[22:53:48, Monday 18. May 2009]
Aaa ttto nie byo tako rze too kokut byu pierfshy ?
[1-11] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Ten wątek jest już zamknięty. Nie możesz dodawać wiadomości.

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0093960762023926 sekund