warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

warcraft w lookr.tv goscinnie wystąpil abus

[1-25] [26-41] -» Nawigacja po temacie.
Elkh
poziom: 99

[23:08:41, Friday 04. September 2009]
Devlet-i Ebed-müddet
*Nicholas*
poziom: 99

[23:29:03, Friday 04. September 2009]
fajnie masz
zuuuuo
poziom solo na BN: 0
max poziom na BN: 13
poziom: 11

[00:02:24, Saturday 05. September 2009]
xd
love
poziom solo na BN: 5
max poziom na BN: 18
poziom: 5

GG: 4432498
[08:17:21, Saturday 05. September 2009]
Abus fighter xDDD chyba go nie znacie z reala ;<
.uoY_nwo_lliw_I

[08:59:38, Saturday 05. September 2009]
ej valer jak tu jeszcze jestes to napisz jakiego mamy wspolnego wroga ktory robi sobie acc w ktorym koduje napis IzkurCiota i wyzywa nas obu?

---- Poprawiono: 2009-09-05 08:59:54 ----

valgav, firem?
Mu_ler
poziom solo na BN: 6
poziom: 10

[09:10:32, Saturday 05. September 2009]
@Valer ty chyba sam w to nie wierzysz xD.
AbuS
poziom: 7

GG: 2460263
[12:17:29, Saturday 05. September 2009]
Jak zobaczylem ten wywiad i uslyszalem swoj glos to bylem w szoku, wyszedlem niesamowicie pedalsko, Valerowi tez sie znieksztalcil ten glos. Nie wiem czemu tak dziwnie wyszlismy, moze troche z niewielkiego stresu przed kamera itd, no i mikrofon tez znieksztalca. Nawet nie wlaczalem tego drugi raz nikomu bo az nie moge sie sam sluchac, tragedia ;p

A co do tych sztuk walk bo widze ze to Was bardziej interesuje niz w3. Trenuje od dziecka ale wcale nie uwazam sie za jakiegos fightera. Dla mnie fighter to osoba ktora w swoim zyciu poswieca sie sztukom walk, ma do tego odpowiednia psychike i umiejetnosci i cos w tej dziedzinie osiaga. Niektorym z kolei sie wydaje ze obejrza film w tv, zapuszcza sobie piosenke "klatka" zrobia 3 dni weidera i pare pompek i juz czuja sie fighterami, z takich ludzi chce mi sie smiac ;) Ja trenuje bo lubie a adrenalina i to co czujesz jak walczysz na ringu to jest cos czego nie mozna opisac, to trzeba odczuc. Jestem w grupie zawodniczej, na codzien trenuje i sparuje z ludzmi ktorzy zdobywali mistrza polski w muay thai, kick boxingu, mma czy w formule k1-rules. Mimo to ja nie startowalem nigdzie bo traktuje to jako hobby i swoja pasje, nie czuje sie zadnym fighterem wiec mozecie sobie darowac te rozwazania. A w koszuli lubie chodzic i to moja sprawa, tak samo to czy stawiam sobie irokeza czy nie. A Valer mowi to co mysli, jednym sie to podoba innym nie. Szkoda ze wycieli najciekawsze momenty i teksty, jak dostane caly material to moze wrzuce na net ;)
RandOM.

GG: 5765993
[12:48:55, Saturday 05. September 2009]
fajny wywiadzik choc Valerowi moze sie udal z jeden zart :) a tak serio to nie wiem dlaczego sie do nich czepiacie moze zazdrosc ze to wy nie jestescie zapraszani do takich wywiadow?? Valer "leszcz" to jest poprostu zalosne...zeby udowodnic mu ze jest leszczem niech przyjada te neo-kidy co sie wypowiadaja i spuszcza mu wpierdol to wtedy pogadamy czy jest leszczem czy nie...przez internet mozna duzo zdzialac i powiedziec ale czy aby napewno jest to uczciwe? watpie...wedlug mnie Valer swoimi odpowiedziami pokazuje ze jest odwazny i nie boi sie konsekfencji. Spoko wywiadzik tylko te glosy naprawde wydawaly sie pedalskie xXXDD
Mu_ler
poziom solo na BN: 6

[13:05:15, Saturday 05. September 2009]
@Abus no poza tym w Polsce jest z tym troche lipa. Czlowiek pracuje, uczy sie i trenuje za razem i mysli, ze cos potrafi, a taki typ z Holandii jedyne co robi to trenuje i rozwala wszystkich. Piszac fighter nie mialem na mysli goscia ktory rozpierdala all tylko to, ze masz posture jakby to powiedziec... fightera xD.
Liber
poziom solo na BN: 14

GG: 9947735
[13:51:49, Saturday 05. September 2009]
RandOM.

GG: 5765993
[16:59:34, Saturday 05. September 2009]
#up watpie zeby ktos kto uzyl mh na ladder typu valer i to kilka lat temu to znow uzyje go na jakims waznym turnieju -.- mozliwosc jedyna to ktos kto gral na mh na batku i nadal na nim gram z tym sie zgodze moze go kusic znowu uzycie ale w turniejach?? nikt mi nie powie ze ktos jest az takim glupkiem :< Jedyny Champ ktory oszukal w turnieju..ale nie przestal uzywac mh poprostu zaczal spodobalu mu sie i trenowal na batku na mh by uzyc go w turnieju i to jest chamstwo najwyzszego szczebla ;<
Koshaolin
poziom: 11

GG: 8883257
[18:41:46, Saturday 05. September 2009]
Abus nie przejmuj sie kazdy glos inaczej brzmi gdy jest nagrany a norma jest ze nikt nei mzoe zniesc swojego widoku. Naprawde nei bylo tak zle :)
Sram na twoje procenty!
Jagr

[20:38:00, Saturday 05. September 2009]
W co mam nie wierzyc? To ze gralem na mh jakbylem w 2 gim, jak nie mialem na swoim cpu internetu, i gralem w cafe na mh raz na tydzien, laddera(w3roc). Fakt oszukiwalem, ale raczej nikomu krzywda sie nie stala. Takze, wiem ze mnie nienawidzisz ale skoncz te glupoty o banach na amen bo te zasada pewnie uzna z 1%(% tych co czegos zazdroszcza, chociaz sam nie wiem czego. Troche to chore..)
.uoY_nwo_lliw_I

[23:20:37, Saturday 05. September 2009]
***** VALERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x<
never

GG: 5372904
[23:25:37, Saturday 05. September 2009]
bardzo dobre xd
Liber
poziom solo na BN: 14

GG: 9947735
[22:40:36, Sunday 06. September 2009]
#Random Ja tez w to watpie. Co wiecej ja nawet mysle ze on tego juz nie uzyje. Ale mowie tylko ze jak ktos juz raz oszukiwal to nie mozna mu juz nigdy na 100% zaufac.
[1-25] [26-41] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.010406017303467 sekund