|
|
[20:03:19, Sunday 20. September 2009]
mialem to zrobic w formie newsa, ale wole tak tutaj na luzie napisac swoje wrazenia z trzeciego juz wcg, na ktorym bylem
wbitka do Blue City, kierunek = sama gora, jakis tam klub (tak GeteQ mowil, ze tam gdzie byla miejscowka WCG jest klub albo byl) i oczywiscie to co w kazdym roku - spoznienie ogranizatorow, od 10 mieli juz tam gracze byc przygotowani itp. a Jagr mowil, ze 5-10min przed godzina 10 ich dopiero wpuscili..
gdy juz wbilem do srodka przyznam, ze pomyslalem "o kur.. zajebi*****!" na srodku mega scena, po prawo loze i krzeselka, nad glowami monitory, telewizory, male ekrany gdzie mozna bylo obsowac gre. Na srodku sceny siedzial oczywiscie Phelot, ktory komentowal, czasem towarzyszyl mu Izi, ale tylko jako obslua myszki :D No nic zaczyna sie starcraft tak wiec szukamy miejsca gdzie jest nasz WC3! mowia, ze na gorze - ide.. i... D N O !!! nie dosc, ze nie bylo tam ZADNYCH LAWEK czy czegos do siedzenia, a gracze byli bardzooo daleko od barierki, ktora nas od nich odgradzala, to nawet organizatorzy nie zapewnili nam TELEBIMU. Wygladalo to tak - sedzia Izi, siedzial sobie przy tym lancuszku za ktorym stalo hmmm ze 20 osob? i ogladalismy gre na ekranie laptopa :DDDDD wymieklem jak to zobaczylem.. totalnie zero jakiegos ogarniecia.. wkurwio** czekaniem, az wc3 wbije na duza scene przejchadzalem sie i ogladalem inne miejscowki - PRESS ROOM - imba.. przystawki, napoje, wygodne fotele - jednym slowem raj dla redaktorow - tak tak akredytacja DAWALA SPORO, a w tamtym roku po prostu GOWNO (: czyli ? nie bylo telebimu dla obsow, ale za to dziennikarze mieli warunki krolewskie..
gdy juz wc3 wbil na scene bylem mega podjarany - sporo osob siedzialo, tez z SC, wiec i nasza grupa sie ulokowala w jednym z boksow :D klimat, bylo ok.. az do momentu puszczenia pierwszej gry.. k u r w ... nie dosc, ze ja tam nic nie widzialem na tych marnych malych monitorach to na poczatku dzialal jeden, potem dwa, a na koncu cztery.. ale po co? :D skoro patrzylem sie na jeden, czasem zerkalem na drugi (byl monitor co robi Almost, Terror, obs aka Phelot i jeszcze kamera na widok komentatora) ogolnie totalnie marny pomysl aka niewypal.. gowno co widzialem, rly :D a szczegolnie jak pan Terror wzial swoj jasnoniebieski kolor, a Almost niebieski - wszystko sie zlewalo.. geeez porazka po calej linii.. dla mnie to bylo najgorsze WCG dla obsow od 3 lat. BRAK TELEBIMOW GIER POCZATKAWEJ FAZY DRABINKI, BRAK SIEDZENIA, jednym slowem DNO! strasznie mi sie to nie podobalo.. bylem mega wkurw... >,< w sumie obejrzalem sobie hmm.. 8 gier? ale i tak nic nie widzialem :D co sie dzialo czy jakies akcje - ZERO. najlepiej mieli ci co w domu na wtv sobie lukali gry :D
podsumowujac - WCG NAJGORSZE OD 2007 ROKU, cholernie sie zawiodlem, szczegolnie, ze trwalo dwa dni :DDDDDD gdybym wiedzial, ze takie cos jest to chyba bym nie wbijal na caly weekend..
co jak co - organizacja marna dla obsow, raj dla dziennikarzy, gracze nie wiem - musieliby sami napisac cos (: cieszy mnie fakt, ze poznalem sporo osob, no i spotkalem sie ze znajomymi i bylo mega zajebi...! (:
pozdrowki dla wszystkich !
link do zdjec
hotfi(...)rar.html
LINK DO PODPISANYCH FOTEK
hotfi(...)rar.html
ps. uploaduje wideo-wywiad z Prezesem, link niebawem :D
ps. 2 gdybyscie chcieli wiedziec kto jest kto na zdjeciach to piszcie tutaj ! ;p
WYWIAD Z PREZESEM
www.youtu(...)vW5DNuSw
HOT ! ! !
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
// zedytowany przez VVilQ dnia 2009-09-20 21:12:32
// zedytowany przez VVilQ dnia 2009-09-20 22:05:56
// zedytowany przez VVilQ dnia 2009-09-20 22:50:36 http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
|
|
|
[20:15:26, Sunday 20. September 2009]
Would You fuck me? I'd fuck me. I'd fuck me hard.
|
|
|
[20:18:47, Sunday 20. September 2009]
ehe... to wcg to byl fail, bynajmniej z wc3... |
|
|
[20:20:56, Sunday 20. September 2009]
Dali dupy i tyle, wstd kurwa - jade z 2 konca polski zeby poogladac gry a tutaj ''barierka'' ;x
Pozatym jak robicie jakis harmonogram to sie go ludzie trzymajcie. Dzisiaj godzina 12:40 dostajemy z novikiem telefon ze zaczeli juz grac - porazka, 40 min szybciej???? wolelismy zostac w domu i obejrzec to przez WTV....
btw popodpisuj zdjecia, poobracaj i wrzuc jeszcze raz wilq, polowy nie kojarze ;x
// zedytowany przez BUZKi dnia 2009-09-20 21:25:46
// zedytowany przez BUZKi dnia 2009-09-20 21:28:23 |
|
|
[20:24:40, Sunday 20. September 2009]
Would You fuck me? I'd fuck me. I'd fuck me hard.
|
|
|
[20:34:36, Sunday 20. September 2009]
noooo podpiszcie a ten z wystajacymi niebieskimi majtkami w zielonej koszulce i kreconymi wlosami to chyba mr.lichu? |
|
|
[20:40:29, Sunday 20. September 2009]
wtv dzialal.ladnie wszystko u mnie ofc;p |
|
|
[20:41:55, Sunday 20. September 2009]
ten z afro na glowie to LoVe! ;p
ok podpisane foty - juz sie uploaduja, zaraz bedzie link (: http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
|
|
|
[20:44:59, Sunday 20. September 2009]
to LoVe |
|
|
[20:55:43, Sunday 20. September 2009]
podpisane zdjecia
hotfi(...)rar.html http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
|
|
|
[20:57:54, Sunday 20. September 2009]
to wcg bylo tak chujowe w odniesieniu do zeszlorocznego... , wczesniej przynajmniej kazdy mial gdzie siedziec, bo byly lawki i kazdy mogl sobie ogladac faze grupowa, totalna lipa |
|
|
[21:01:48, Sunday 20. September 2009]
fajnie masz
|
|
|
[21:04:17, Sunday 20. September 2009]
tak jak pisze Grzemp - ktos kurwa cisnie pol polski albo wiecej i nie ma nawet gdzie obsnac gier, a juz nie mowic o siedzeniu :D chyba, ze w MC :D totalnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klapa - az boli serce, ze tak chujowo zrobili turniej, na ktory przyjezdzaja masy, bo jest najlepszym lanem ze wszystkich, a kurwa okazuje sie, ze jest gorzej niz mozna sobie wyobrazic (: prawda taka - LANY U PISKALA > WCG 09 gg http://wilkiwarcraft.blogspot.com/ BLOG O W3 ZAPRASZAM! :)
|
|
|
[21:04:25, Sunday 20. September 2009]
Myla juz mi sie te wcg w BlueCity, nie wiem czy rok temu czy dwa, bylo WCG na bardzo duzej sali, tej obok lucid. To byl luksus w porownaniu z tym dzisiaj/wczoraj. |
|
|
[21:06:57, Sunday 20. September 2009]
mam podobne zdanie co wilq, czyli totalna pizda.
wiecie my mozemy sobie narzekac, ale np. fifa miala w ogole jakies pokazane gry na scenie w sobote (nie mowie o finale w niedziele) ? :D
a i btw. gier na konsole w ogole nie bylo ? Oo
#Up rok temu, dwa lata temu bylo w saturnie na 0 lub 1 chyba
// zedytowany przez the.DaX dnia 2009-09-20 22:12:05 |
|
|
[21:11:30, Sunday 20. September 2009]
hm, a tak btw wc3 bedzie mialo jeszcze jakiegos lana oprocz hlc(hlc kiedy ?) |
|
|
[21:12:11, Sunday 20. September 2009]
xd
|
|
|
[21:17:03, Sunday 20. September 2009]
to faworyzowanie sc jest zalosne. ale z tego wynika jeden wniosek: organizatorzy sc umieja o swoje zadbac. a ja jestem ciekaw kto odpowiada odgornie za "zalatwienie" wszystkiego z warcraftem na wcg, bo jesli tego nie umie zrobic to jest to jego wina a nie bezosobowego "chujowo bylo i tyle". zmienic frajerow organizatorow.=) fajnie masz
|
|
|
[21:18:47, Sunday 20. September 2009]
ale sc byly pierwsze gry a wc3 finaly. ja tam wole obejrzec finaly niz pierwsze rundy |
|
|
[21:21:33, Sunday 20. September 2009]
www.myspace.com/kefirkebabkepusta
|
|
|
[21:22:08, Sunday 20. September 2009]
wilQ agree. lany u piskala > all [*] |
|
|
[21:22:49, Sunday 20. September 2009]
Obiecuje ze Turka pokonam na reke na nastepnym WCG ;d haha
btw. lipne WCG pod wzgledem organizacji a reszta to zajebisc** xD Przeciw Kurestwu I Upadkowi Zasad !
|
|
|
[21:23:10, Sunday 20. September 2009]
a szkoda, zrobilbys koncert i byloby ciekawiej ;p |
|
|
[21:26:43, Sunday 20. September 2009]
Jak patrze na foty to widze z eatmosferka zajebista ;] A zdjecie z terrorem na 1ym planie podpisane pol-2 bezcenne :D:D:D Sram na twoje procenty!
|
|
|
[21:29:13, Sunday 20. September 2009]
|
|