warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Offtopic
Temat:

ddo online

[1-6] -» Nawigacja po temacie.
mouz.HasuObs
poziom: 9

GG: 9226532
[04:19:48, Sunday 15. November 2009]
Gral ktos moze w dungeons & dragons online? ;) ja gdzies przeczytalem ze fajna darmowa gierka mmo, sciagnalem wersje high-resolution (4 giga;p) i dzis zalaczylem w ramach ciotowania xd nie no, nawet zaskoczenie, bo nigdy wczesniej o gierce nie slyszalem (caly czas tylko ten wow i podobne) a tu grafika no nie powiem bo nawet;p tworzenie charakteru wypas, brakuje jeszcze tylko boostera piersi i tylka dla mojej elfiej wojowniczki:) dobra wchodze do gry, spodziewalem sie takiego przejrzystego sterowania w stylu wow (na marginesie gralem kilka miesiecy w dziecko blizzarda ale beton jak dla mnie) a tu niekoniecznie mile zaskoczenie, sterowanie bardzo, powiedzialbym, zaawansowane, wszystko mozna ustawic itp trza sie polapac ;p grafika - w porownaniu do wowa wypas jak dla mnie :)

ale do rzeczy, nie pisze dla spamu tylko wlasnie chcialem spytac czy ktos juz ciotowal przy owym tytule i czy jest warta swieczki :) ? hmm ja tam sprobuje jeszcze pokombinowac bo wyglada niezle, cos odmiennego od wow ;p jesli ktos by byl zainteresowany zapraszam www.ddo.com/

jakie w ogole macie zdanie o mmo i w jakie graliscie, jakie moglibyscie polecic ;p ;] ja gralem w wowa kiedys, w sumie srednio mi sie spodobalo, chociaz calkiem negatywnie do gierki tez nie podchodze..
Sw.Edward
poziom solo na BN: 0
poziom: 11

GG: 5324636
[11:45:38, Sunday 15. November 2009]
www.myspace.com/kefirkebabkepusta
pyton
poziom: 12

[12:16:22, Sunday 15. November 2009]
mouz.HasuObs

[05:10:15, Monday 16. November 2009]
wlasnie sie bawilem we wspolne robienie questow i powiem wam ze ludzi jak mrowkow:D, ale interfejs jest nie do strawienia ;/ strasznie zjebali sprawe z takimi drobnostkami...

---- Poprawiono: 2009-11-16 05:21:12 ----

te przedmioty w ekwipunku na przyklad to takie prymitywne kwadraciki ze nie idzie odroznic miecza od mikstury zycia xd jak pierwszy raz sie zalogowalem to myslalem ze to jakies jaja sa xD zwale sobie zrobili z interfejsu.. i ogolnie przejrzystosci gry.. nie idzie nawet kupic jakiegos armoru oO

---- Poprawiono: 2009-11-16 06:57:07 ----

kupilbym prepaida do wowa...ale ostatnio bylem na trial na Argent Dawn i same 70 lvle ;/ nie idzie za ch** zebrac grupy na dungeon, a dungeony sa najfajniejsze etc. ;/
Sw.Edward
poziom: 11

GG: 5324636
[08:27:08, Monday 16. November 2009]
www.myspace.com/kefirkebabkepusta
mouz.HasuObs

[08:56:55, Monday 16. November 2009]
eee edek chyba masz kompa slabego bo ja z tym zadnych problemow nie mialem xD btw. nigdy nie twierdzilem ze gra jest extra jakby co ;p wrecz przeciwnie..
[1-6] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0076351165771484 sekund