|
|
[08:39:55, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[09:09:26, Saturday 22. May 2010]
Wiedzialem, ze trafi na kogos lepszego i 0 szans. Szkoda, ze sie tak skompromitowal bo nie pokazal doslownie nic.
Ale tak to jest jak kolesie z silowni mysla, ze sa duzi silni i moga wygrac z kazdym. A prawda jest taka, ze silownia pomaga tylko vs zwykly koles a na jakiegos zawodowca czy kogos co trenuje sztuki walki 0 szans.
Mimo, ze pudzian sie dlugo przygotowywal to do tego trzeba lat no i kondycje trzeba miec. |
|
|
[10:01:00, Saturday 22. May 2010]
najpierw osmieszyl najmana a teraz samego siebie... |
|
|
[10:10:08, Saturday 22. May 2010]
@avatar
a co daje silownia na 'zwyklego kolesia'? xdd silka to Ci moze dac ze dresy cioty nie podleca bo sa mocni w gebie i sie beda bali ale w walce z kazdym ktos kto nie cwiczy zadnych sztuk walki ani nic zostanie rozwalony jak pan P . :) |
|
|
[10:10:20, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[10:13:08, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[10:19:31, Saturday 22. May 2010]
lubię owoce, także kandyzowane.
|
|
|
[10:22:23, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[10:32:16, Saturday 22. May 2010]
care&whine :D
|
|
|
[10:33:02, Saturday 22. May 2010]
xd
|
|
|
[10:40:39, Saturday 22. May 2010]
on jest za slaby jeszcze na takie walki dali mu najmana i japonczyka i czego on mial sie nauczyc
ten tydzien on spedzil na bawieniu sie w celebryta ;P
niech pocwiczy nabierze wprawy doswiadczenia i niech walczy na slabych a nie od razu na mistrzach swojej dyscypliny wychodzi xD
tak obstawailem ze dostanie po dupie ale ze 2 runde dotrwal to niezle ;)
// zedytowany przez Sopel dnia 2010-05-22 10:41:00 Życie to nie bajka wiec drapie sie po jajkach.
|
|
|
[11:49:52, Saturday 22. May 2010]
#Mathew_zks To, ze gdy oboje nie posiadaja umiejetnosci walki i nei chodzi mi o machanie peisciami a bycie w czyms dobrym, to wtedy kluczowe znaczenie ma sila i masa gdyz pozostale atrybuty s apodobne. Oczywiscie beda super technikiem a wazac 60 kg tez raczej za wiele nie zrobisz na 100 kg silnego kolesia ale gdy tylko posiadasz odpowiednia sile i technike to zaden koks nie bedzie mogl wykorzystac swojej sily na tobie.
pudzian jest najsilniejszym czlowiekiem an swiecie a myslisz, ze moglby mi cokolwiek zrobic w zapasach? powalic mnie na ziemnie czy zorbic cokolwiek? osral by sie a po kilku minutach bym nie musia za wiele sily uzywac by go powalic.
Wiadomo, ze z jego sila cisoy sa bardzo niebezpieczne ale w czym innym juz jest nieszkodliwy.
Pudzian poprostu nie andaje sie do mma jest jak bob sab czy jak ma ten wielki murzyn co tez walczyw mma i wystarczy trafia na kogos konkretnego i dostaja jak dzieci.
pudzian nigdy nie bedzie w czolowce mma zeby mu coz kondycja poprawic to ztreba chyba lat bo on ma poprostu zla budowe i bieganie nie pomoze za wiele czy jakeis inne emtody poprawienia kondycji bo ma za duzo meisni.
Kazdy zawodowy judoka zapasnik czy inne sztuki walki co ma odpowiednia sile i mase poradzi sobie lepiej od tej masy miesni i niczego wiecej jak pudzian.
Smaic mi sie chcialo jak zobaczylem go po minucie gdzie juz wiedzial, ze nie wygra nagle z wielkiej bestii stal sie wielkim workiem ociezalym wolnym bezbronnym. |
|
|
[11:57:17, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[12:01:12, Saturday 22. May 2010]
sap sobie mogl tam czasami cos wygrac bo wkoncuz jego sila i ams ajak uda mu sie jakso trafic to koniec. Chodzi o czysty cios. ale nie moze sie rownac do czolowki. Widzialem jak pro cop czy jak sie to pisze skonczyl gow minute jednym kopnieciem xd a 2x mniejszy:D |
|
|
[12:25:01, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[12:52:05, Saturday 22. May 2010]
http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.
|
|
|
[13:02:36, Saturday 22. May 2010]
#Gicek
|
|
[13:08:17, Saturday 22. May 2010]
# sH.?!?!?!?XD Nie masz pojecia o niczym wiec po co sie wypowiadasz?
Tak jestem lepszyw zapasach niz jaksi japoniec w judo a przede wszystkim jestem lepszy w zapasach niz japoniec...
Myslisz skad buzian sie nauczyl tego rzutu? trenuje w wawie z zapasnikiem a dokladnie ze znajomym jeszce z czasow kadry. Koles wazy cos kolo 118 kg jest wsumie top-1/2 w zapasachw poslce na kategorie 120 kg i budziana dusi jak psa jezeli chodzi o walke w zwarciu bez uderzen. Ja z tym kolega jeszce jak trenowalem mialem wyrownane sparingi mimo, ze wazylem 100 kg a on wtedy cos kolo 115 kg i akuratw klamrze czyliz tego co budzian rzucil latal ze mna jak dziecko bow tym bylem dobry.
Nie wspomne, ze pudzian rzucil to na slabym poziomie i kazdy zapasnik by nawet nie dal mu tego ale tamten albo sie nei spodziewal tego od strongmana albo ejdnak nie taki dobry z niego judoka.
Zreszta judo opiera sie na chwytach za kimono i bez kimona juz sie troche gubiom.
Czlowieku czego ty sie spodziewasz? ze skoro bylem najlepszyw polsce w kat 96 kg (zawodnicy wtedy zbijaja z 105 kg nawet) i jestem zawodowcemw tym trenujac to 10 lt to taki budzian cos moze zrobic w zwarciu mi? kpisz? po pierwsze mam na tyle sily by zorbic cos nawet takiemu koksowi gdyz liczy sie technika po drugie on ta swoja sila moglby mnei conajwyzej obiac i sie przytulic jak na tych walkach...
Nawet jak trenowalem z jednym juz weteranem co wazyl 140 kg 195 cm wzriostu okolo wielki kloc zumiejetnosciami zapasniczymi to jednak roznica kals powodowala ze nie mial szans.
Dam ci jeszce taki przyklad. Wazac te 100 kg wygrywalem praktyczni z kazdym w kat 120 kg poza 2 najlepszymi dgzie walki byly wyrownane. I jak zapasnikom najwyzszej klasyz sila typowo zapasnicza anie strongmana wazacymi te 15 kg wiecej ode mnie duzo pzrewagi nei dawala to co moze meic taki nic nie umiejacy pudzian?
Ty tego nie pojmiesz ale ja widze w takiej walce pudziana tysiac spsoobow na powalenie takiego typa jak sie juz trzymali natomiast amatorzy jak on czy ty nie wiedza nawet jak do tego podejsc.
Pamietaj, ze nikt nigdy nie ebdzie mogl konkurowac z zawodowcem. Mas zporownanie np zawodowy silacz an reke wazacy 70 kg bez problemu ci jebnie takiego koksa co wazy 120 kg bo poprostu jak ktos cos robi zawodowo ejstw tym perfekcyjny a ktos co sie bierze za to od neidawna czy nawte rok dwa jest amatorem i nigdy nei dorowna poziomme do zawodowca.
A co do kondycji to nawet z supe rkondycja pudzian by pzregral gdzy tamten wiele lepiej boksowal nawet i by predzej czy pozniej obil bu twarz.
Pamietaj, ze zapasnik>>>>>judoka jak sa bez kimona natomiast z kimonem judoka juz bedzie grozny. |
|
|
[13:25:04, Saturday 22. May 2010]
xd
|
|
|
[13:28:44, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[13:43:29, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[13:44:10, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[13:54:55, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[13:59:37, Saturday 22. May 2010]
|
|
|
[14:05:32, Saturday 22. May 2010]
|