|
|
[21:42:56, Sunday 25. June 2006]
Nie wiem czy zauwazyliscie ile izi wklada pracy w te wszystkie newsy. Mianowicie kazdego repa trzeba wgrac,opisac,dodac wynik idt. jestem pelen podziwu dlatego tez chcialbym w imieniu WSZYSTKICH podziekowac za ten czas ktory poswiecasz dla nas i zeby ten topic Cie jeszcze bardziej zmotywowal do dalszej pracy...GW izi |
|
|
[21:45:52, Sunday 25. June 2006]
GW izi , jestes best newsmanem jakiego znam |
|
|
[21:46:20, Sunday 25. June 2006]
|
|
|
[21:46:45, Sunday 25. June 2006]
nom :) pozdro ;D .
|
|
|
[21:48:05, Sunday 25. June 2006]
Devlet-i Ebed-müddet
|
|
|
[21:49:13, Sunday 25. June 2006]
|
|
|
[21:50:40, Sunday 25. June 2006]
izi, yo rapuj siostro ;p ahoj!
|
|
|
[21:59:22, Sunday 25. June 2006]
yo iZi thx ziom =) |
|
|
[22:02:44, Sunday 25. June 2006]
I po makale
|
|
|
[22:07:28, Sunday 25. June 2006]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[22:07:33, Sunday 25. June 2006]
gj iZi! >.<
|
|
|
[22:13:41, Sunday 25. June 2006]
respect :) http://www.wilda.pl/
|
|
|
[22:15:40, Sunday 25. June 2006]
Respekcik -.^ i oby tak dalej - THX!!! fajnie masz
|
|
|
[22:18:28, Sunday 25. June 2006]
|
|
|
[22:18:29, Sunday 25. June 2006]
lol ale topic ciekawe ile postuw sie nabije :P
btw pozdro gj, gw i inne izi tak trzymac |
|
|
[22:19:57, Sunday 25. June 2006]
..no gz ...imba jestes;p |
|
|
[22:22:21, Sunday 25. June 2006]
Mes rozumiem ze bardzo lubisz iziego, ale czy nie moglbys przypadkiem napisac mu tego na gg, a nie zakladasz topic ktory sluzy tylko jednemu celowi: SPAMowi ?! Izi wklada tyle pracy ile wklada z wlasnej nieprzymuszonej woli... a dostaje za to calkiem sporo dobrych komentarzy. Szczerze mowiac jeszcze mu bardzo duzo brakuje do zostania najlepszym newsmanem, a zwlaszcza w kwestii gramatyki, interpunkcji i prawidlowej skladni. Imo izi leci na ilosc, a o jakosci zapomina i to jest chyba jego najwieksza wada. IZI wyjdz czasem na dwor :p rozumiem ze masz duzo wolnego czasu, ale moglbys wyskoczyc czasem z kumplami na gale, a nie siedzisz po nocach i grasz z bulikiem :]
@ wna)soul- gdybys nie zauwarzyl, to cie oswiece, ze mad dalej dziala na repl i pisze newsy :]
@mes
wgrywanie repow nie jest tak czasochlonne jak ci sie wydaje, a dodawanie wynikow, to tylko delikatny edit tabelki. Opis = translator + male zmiany.
to by bylo na tyle z mojej strony.
PS. posty w stylu tego nademna zostana jutro okraszone bardzo ladnym upomnieniem. ( to tylko tak dla przestrogi, dla dalszych replaysowych spamerow)
PPS. izi, ja cie i tak podziwiam, a zwlaszcza dlatego, ze ci sie chce ciagle przegladac wszystkie serwisy w poszukiwaniu tematu na newsa.
===================================================
no i przydaloby sie nie komentowac mojego posta...
// zedytowany przez Z4buZa dnia 2006-06-25 22:46:54 primum non nocere
|
|
|
[22:29:49, Sunday 25. June 2006]
haha ktos sie poczul urazony ze to nie on jest #1 newsmanem :D co do reszty....bezmozgie dupolizy... szkoda ze dopiero po wypowiedzi Mesa potrafiliscie docenic robote iZi-go, czy jak to tam sie odmienia :D |
|
|
[22:33:51, Sunday 25. June 2006]
|
|
|
[22:41:34, Sunday 25. June 2006]
gdybym poczul sie urazony, to nie pisalbym tego na forum. To nie jest tylko moja opinia na temat iziego, wiec stfu k ?
a po 2 nie mam zamiaru byc nr1 na zadnej stronie, bo ja robie to tylko dla satysfakcji a nie z potrzeby dowartosciowania sie.
Nie oskarza sie ludzi bezpodstawnie :/
@ bulik
hf ;) primum non nocere
|
|
|
[22:55:04, Sunday 25. June 2006]
Kolego Zabuza jak dotad to tylko Ci przeszkadza ten topic.
Fajnie, ze wypowiedziales swoje zdanie idt. mnie akurat bardziej satysfakconuje ILOSC niz jakosc. Ladnie napisane newsy mi lataja ... Napewno z gramatyka jest duzo lepiej niz kiedys co mozna zauwayc z dnia na dzien.
Powiadasz, ze to wcale nie zajmuje duzo czasu ? no moze i nie ale jakos nikt oprocz iziego nie wyraza checi zeby poswiecic chwile na NAJWAZNIEJSZE informacje ktore on wylapuje z 20 serwisow.
Same newsy o wc3l watpie aby pochlanialy malo czasu!! izi musial kazde gre obosowac na wtv lub szukac powtorek na innych serwisach (a tych gier nie bylo malo) nie bede sie klucil tutaj czy izi jest n1 czy nie (dla mnie jest) i to dzieki niemu chce mi sie zagladac na ta strone, bo bez niego nic by tu nie bylo i wszyscy by musieli odwiedzac rep.net badz inne strony zeby pobrac repy z lig,cw idt. a tu maja szanse chociaz wspolnie pokemntowac wyniki i powtorki dzieki iziemu.
// zedytowany przez MeS dnia 2006-06-25 22:59:43 |
|
|
[23:11:12, Sunday 25. June 2006]
Z4buza, nie rozumiem o co Ci chodzi... Tutaj przy co drugim topicu sie spmauje, jak jakis nowicjusz zadale odrobine glupie pytanie to sie od razu staje posmiewiskiem dla 3/4 forum, ktorzy w temacie calkowicie i bez przerwy spamuja, obrazaja, i kloca sie... Dla mnie to jest spam.
Ten temat, nie przecze, to tez raj zeby sobie ktos "nabil 1 posta wiecej" , ale w miare pozytywny, bo calkiem mozliwe, ze z grona tych kilkudziesieciu ludzi, jeden (Izi) bedzie przegladal ten temat z usmiechem.
W temacie "debilny NE" byly moze 3 posty, ktore mialy cos wspolnego z normalnymi postami z prawdziwego forum tematycznego, a nikt tego nie zamknal, tylko 120 osob w kolko pisalo to samo^^ Nie chce sie powolywac na wiecej przykladow, bo to nic nie da- w koncu i tak raczej widzisz wszedzie takowe...
Poza tym Twoja wypowiedz raczej bedzie komentowana, poniewaz jako admin/moderator (nie wiem dokladnie kto, a tym ladnym ikonkom nie wierze), masz pewna wladze, z ktorej masz calkowite prawo korzystac- i to robisz raczej. Nawet oswiadczas we wlasnej wypowiedzi, ze osoby, ktore jzu sie wypowiedzialy zostana w pewien sposob upomnione.
Akurat ten topic mam jako mila odmiane posrod innych, zakladanych przez gosownikow, co maja problemy z wymysleniem na cos kontry,albo ktorych dreczy odwieczny problem "dh czy bm" i musza wyplakac sie tutaj, aby podzielic sie swoimi rozterkami... Poza tym wprowadzanie wszelkich rank/ikonek itp... wrecz "nakreca" ludzi na spamowanie, przysparza cale mrowie konfliktow- mowie z wlasnego doswiadczenia, bo moderowalem calkiem duze forum o grach, na ktorym prowadzono wlasnie takowa dzialalnosc, co miala zachecac do pisania madrych postow... Rezultat byl oplakany.
P.S. Izi, oby tak dalej, i aby mniej problemow z interpunkcja, ortografia i skladnia bylo- o stylistyce nie wspominajac^^ |
|
|
[23:31:45, Sunday 25. June 2006]
Z4buZa po co wogole piszesz, czy Izi jest #1 czy nie jest? Co to ma do rzeczy, ze nie ma idealnej gramatyki? Poza tym nie jestes od tego zeby mu mowic jak ma spedzac wolny czas. Jezeli uwazasz ze przetlumaczenie czesci tekstu, napisanie czegos od siebie, delikatny edit tabelki, sciaganie, opisywanie i dodawanie repow z innych serwisow badz waagh nie jest czasochlonne to bardzo sie mylisz.
Melkor dokladnie. Z4buZa jakos nie kwapil sie do dawania upomnien za spam w innych topicach(za topic "bm czy dh" ja dalem :D). Dlaczego akurat w tym? Moze wkurza Cie ze ludzie kogos doceniaja? Moze i nie robi nic nadzwyczajnego, kazdy kto troche zna angielski i html jest w stanie pisac takie newsy, ale jakos nikt tego nie robi... Ja moge obiecac ze jezli ktos dostanie upomnienie za pochwalenie w tym topicu pracy Iziego to ja postaram sie aby to upomnienie stracil.
Poza tym jak zauwazyl Mes, jestem pewien ze odkad na rep.pl zaczelo pojawiac sie duzo newsow ze sceny swiatowej by Izi, ludzie zaczeli czesciej odwiedzac rep.pl. Ja osobiscie duzo bardziej wole zobaczyc newsa o wc3l na polskim serwisie, skomentowac repa w ojczystym jezyku i podzielic sie swoja opinia pod newsem. Gdyby nie Izi nie mial bym takiej mozliwosci. A pochwalenie go na gg to nie to samo, jak widac jestes jedyna osoba ktorej to przeszkadza....
jeszcze raz GW Izi. http://www.wilda.pl/
|
|
|
[23:33:11, Sunday 25. June 2006]
ja sadze ze podziekowania naleza sie wszytkim adminom :D 'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
|
|
|
[23:36:02, Sunday 25. June 2006]
@ mes nie spieram sie z toba ze izi jest nr1 pod wzgledem szybkosci pojawiania sie newsow, ale pod wzgledem gramatycznym dalej nie jest zbyt dobrze. Zgadzam sie rowniez, ze zajmuje to sporo czasu, ale gdybym ja mial na tyle duzo czasu, zeby siedziec pol dnia i przegladac serwisy w poszukiwaniu newsow, to bym to najprawdopodobniej robil. Zreszta jak napisales "nikt oprocz iziego nie wyraza checi zeby poswiecic chwile na NAJWAZNIEJSZE informacje" i tu gwoli wyjasnienia: nie chodzi o to ze nikomu nie chce sie wyszukac takich informacji, ale np. mnie zajeloby troche wiecej czasu napisanie ladnego newsa (tym bardziej, ze ja z reguly robie dodatkowa grafike) poprawnego gramatycznie. Gdybys zajrzal na strone clanu BIOHAZARD zobaczylbys, ze tam pojawia sie duzo waznych newsow, napisanych w dobry i przystepny sposob, ale jednak z opoznieniem. Uwazam, ze izi robi bardzo duzo dla strony, ale bez sztabu szkoleniowego nie wytrwalby dlugo na stanowisku "nr1" :]
topic mi nie przeszkadza. Przeszkadzaja mi spamerskie posty w stylu tego napisanego przez Pikusia "gj iZi!". Zeby sie uchronic przed tego typu tekstami poprosilem cie, abys napisal do iziego na gg z podziekowaniami. To naprawde nie jest wspaniala zabawa udzielac upomnien.
izi wypelnil nisze po Madzie, ktory zajal sie nauka i chwali mu sie to.
@melkor
chcialbym miec na tyle duzo czasu, zeby moc przejrzec wszystkie topici jakie powstaja na tym forum i wytepic spamerow. Staram sie jak moge i usuwam co glupsze posty (dzis poszedl caly topic o niedzialajacym podgladzie creepow na minimapie), ale nie dam rady zrobic tego ze wszystkimi spamerskimi tematami. Jesli chcialbys mi troszke pomoc, to napisz do mnie na gadu i podaj linka do takiego tematu, a napewno przy chwili wolnego czasu zajme sie nim i rozdam porcje upomnien.
Nie mam zamiaru karac osob ktore napisaly spamerskie posty przed pojawieniem sie mojego ostrzezenia, tylko tych, ktorzy je oleja.
---- Poprawiono: 23:41:25, niedziela 25. czerwiec 2006 ----
geez... moglem nie pisac tego posta, to nie zrodzilaby sie taka nagonka na mnie.
@janek
widze, ze nalezysz do osob ktore cenia ilosc ponad jakosc i nie krytykuje cie, ale imo jakosc newsow iziego poprawia sie glownie dzieki takim wlasnie postom, jak moj. Krytyczne komentarze sa ( a przynajmniej powinny byc ) najlepsza forma motywacji.
---- Poprawiono: 23:42:23, niedziela 25. czerwiec 2006 ----
Naprawde nie chcialem nikogo obrazic... primum non nocere
|
|