|
|
[17:05:51, Tuesday 07. November 2006]
http://nvc.fm.interia.pl/8.gif <<--- ETO JA!!!
|
|
|
[21:51:15, Tuesday 07. November 2006]
ryjek:
nie we wszystkich srodowiskach maja miejsce takie zachowania i traz jest pytanie czy jest sens robic jakies tzw. szkoly specjalne i pleplepelpele dzielenie na lepszych i gorszych plplepele i ogolnie pleplepelpel |
|
|
[22:21:12, Tuesday 07. November 2006]
ja sie zgodze z ryjkiem ! ma duzo racji w tym co mowi. Mlodziezy powoli zaczyna odpierdalac w glowach... parenascie lat temu dali im przyslowiowy palec i teraz widac wyniki... coraz czescie slychac o pobicach nauczycieli przez ucznia (przyklad wiado(...)t=291769) co kiedy bylo nie do pomyslenia...
// zedytowany przez rokII dnia 2006-11-07 22:22:07 |
|
|
[22:23:24, Tuesday 07. November 2006]
Sup?
|
|
|
[22:32:46, Tuesday 07. November 2006]
|
|
|
[22:38:43, Tuesday 07. November 2006]
rokii
nie powiedzial mu tego w twarz :] tylko po prostu na lekcji. A dyrek sie naprawde zachowuje jakby mial jakis problem (chlopcy = dlugie spodnie dziewczynki = miniowki najlepiej) to juz o czyms swiadczy. Jak koles zlamal sobie noge podczas gry w noge na wfie, to dyrek zabronil gry w ten "niebezpieczny sport". Zamiast wprowadzic szafki na ciuchy to robi bramki i identyfikatory (bo w poprzedniej szkole tez byly). Zaznaczam, ze w tym lo do ktorego obecnie chodze, nie bylo jeszcze przypadku ze jakis narkoman, albo zul sie wbil, bo przy wejsciu zawsze stal ciec i lukal na ludzi, a nieznanym kazal sie wpisywac do ksiazki xd
Dyrek stosuje zasade "Chamstwo zwalczaj chamstwem". Zamiast dac nagane uczniowi, albo kazac mu go przeprosic na forum szkoly od razu "nara gosciu" primum non nocere
|
|
|
[23:01:19, Tuesday 07. November 2006]
|
|
|
[23:32:53, Tuesday 07. November 2006]
http://nvc.fm.interia.pl/8.gif <<--- ETO JA!!!
|
|
|
[23:36:54, Tuesday 07. November 2006]
"Chroni całą moją rodzinę i jest tak owocowy, jak żaden inny.." o_O
|
|
|
[07:36:14, Wednesday 08. November 2006]
Niedawno umarłem ale znóf żyje XD
|
|
|
[08:35:01, Wednesday 08. November 2006]
jeszcze facet w mundurku jakos wyglada .... ale dziweczyny to niehc lepiej odrazu do zakonu ida :() I pamietaj bracie mój
|
|
|
[09:30:34, Wednesday 08. November 2006]
ja i tak niedlugo koncze gimnazjum ;p ale nie wyobrazam sobie dziewczyn w mundurkach ... ić jórz z tont!
|
|
|
[10:09:49, Wednesday 08. November 2006]
"Dyrek stosuje zasade "Chamstwo zwalczaj chamstwem". Zamiast dac nagane uczniowi, albo kazac mu go przeprosic na forum szkoly od razu "nara gosciu"
No i dobrze. Trzeba trzymac rygor, pamietaj ze jednego debila, czy kilku, to juz cos... Tak bylo, za czasow przed transformacji. Pozatym widac, ze nadal jestes niewychowanym bachorem.
Dzisiejsza mlodziez oczekuje czegos wiecej, niz powinni dostawac... |
|
|
[10:11:10, Wednesday 08. November 2006]
Cries for anger, lies for power
Fighting for nothing is what you were born for... |
|
|
[10:12:16, Wednesday 08. November 2006]
no 1 be like me
|
|
|
[12:17:56, Wednesday 08. November 2006]
hehehe
"Pozatym widac, ze nadal jestes niewychowanym bachorem"
rozbroil mnie ten tekst ;)
To nie chodzi o to, ze ja go bronie, ale sadze, ze dyrek po prostu delikatnie przesadzil. Tez uwazam, ze to byl debil. Raczej przy dyrektorze bym nie przeklinal, a co dopiero "dyrek to pedofil" ;)
Imho mialo to na celu bardziej zastraszenie innych uczniow zeby sie bardziej pilnowali niz jako kara dla tego idioty.
btw. uwazasz, ze to, ze zabronil nam grac w noge po tym jak jeden koles zlamal sobie noge na wuefie bylo dobrym rozwiazaniem ? primum non nocere
|
|
|
[14:08:10, Wednesday 08. November 2006]
ja mundurkom jestem przeciwny poniewaz uwazam ze po ubiorze czlowieka mozna wywnioskowac czym sie zajmuje , co go interesuje itp. szkole potrzebne sa reformy ale mundurki niczego nie rozwiaza 'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
|
|
|
[14:12:45, Wednesday 08. November 2006]
Powiem wam jeddno uczen ma prawo sie uczyc i to powinno byc teraz takze jedyne jeg prawo, a nie tak jak teraz nawet z buta wala nauczycielom. Co do mudurkow zgodze sie, poniewaz nie bedzie : ja mam leprzy stroj a Ty gorszy Ty masz leprza komore itp.. Moim zdainem Giertcyh dobrze robi. Popieram 1 raz |
|
|
[14:15:38, Wednesday 08. November 2006]
nie wiem czy ja chodizlem do jakichs dziwnych szkol, ale jakos u mnie w szkole nigdy nie bylo takiej sytuacji jak przedstawil hegotgame. Owszem czasem ludzie sie wozili, ale to zwykle jeden dzien, zeby sie pochwalic ze maja cos nowego :P primum non nocere
|
|
|
[14:17:10, Wednesday 08. November 2006]
Zabuza mi opowiadal keidys dziadek, ze obowiazkiem ucznia bylo uczenie sie i nikt nawet nie pomyslal zeby cos zlego powiedziec bo by ryzga dostal. Wszyscy chodzili jednakowo ubrani i bylo git, a tewraqz co sie dzieje? Nawet zabijaja. Ludzie pomyslcie.. |
|
|
[14:26:27, Wednesday 08. November 2006]
hegotgame - moze w twoim wieku normalne jest takie pozerstwo (wnioskuje po ortografi np. "leprza" omg) ale u mnie w szkole wszyscy sie szanuja i nie ma tak ze metale nienawidza hh i techno. Co do pozerstwa to zalosne jest szpanowanie na przykladzie "ze ja mam a ty nie i jestes gorszy(...)" bo to co teraz mamy zawdzieczamy nie sobie a swoim starszym. Wracajac do mundurkow , chyba tylko ktos niepowazny jak nasz minister edukacji , moze sadzic ze mundurek rozwiaze jakis problem ... 'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
|
|
|
[14:49:13, Wednesday 08. November 2006]
imho mundurek tylko zaostrzy takie wlasnie "pozerstwo" w gimnazjach. Bo skoro juz nie bedzie mozna sie pochwalic ciuchem to bedzie chwalenie sie sprzetem, ktory dlugo nie wytrzyma w takiej szkole, bo zaraz jakis zul ukradnie :] primum non nocere
|
|
|
[14:59:19, Wednesday 08. November 2006]
Życie upływa w strugach gówna ...
|
|
|
[14:59:31, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|
[14:59:58, Wednesday 08. November 2006]
Wchodza mundurki = rzucam edukacje ; p .
Nie no ale moim zdaniem to lekka przesada . Wystarczy zupelnie ten "odpowiedni ubior " . Nikt nic nie zmieni tym ze beda jednakowe stroje [ nawet i pogorszyc sie moze ] jesli ktos bedzie chcial nawiazac do bojki lub "zniewagi" i tak to zrobi . FraneK !
|