|
|
[15:10:54, Wednesday 08. November 2006]
Mundurki to jakis poroniony pomysl i zakaz komorek tak to jest sens sprawy tu lezy zlo to przez komorki i zly ubior ta dziewczyna z Gdanska zostala tak potraktowana zal... |
|
|
[15:14:47, Wednesday 08. November 2006]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[15:39:00, Wednesday 08. November 2006]
tT...
|
|
|
[15:53:30, Wednesday 08. November 2006]
Ja mam mundurki w szkole juz od tego roku... 'Imagination is more important than knowledge.' Albert Einstein
|
|
|
[15:56:39, Wednesday 08. November 2006]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[15:59:38, Wednesday 08. November 2006]
"Chroni całą moją rodzinę i jest tak owocowy, jak żaden inny.." o_O
|
|
|
[16:19:38, Wednesday 08. November 2006]
@Ryjek bo jest taka moda na wyzywanie ludzi.. raz tego a raz tamtego.. a 3/4 nie wie co Giertych chce wprowadzic.. oO |
|
|
[16:32:38, Wednesday 08. November 2006]
ja widze co juz wprowadzil :P
to mi zwykle wystarcza zeby osadzac ludzi. A imo duzy roman ma problem, bo nie wie co tak naprawde trzeba zmienic w szkole, zeby bylo lepiej. Wprowadza zmiany ktore tak naprawed g*wno dadza. Co prawda w obecnej sytuacji i tak sie nei da wiele zmienic, chyba ze zmieni cala (wieksza czesc chociaz) forme (reforme) szkolnictwa.
Wprowadzenie gimnazjum tez nie bylo do konca dobrym pomyslem. Imo wiekszosc dzieci ktore wyjda z podstawowki czuja sie od razu lepsze i bardziej dorosle, bo sa w szkole "poziom wyzszej". To raczej przeszkadza, bo "skoro juz jestem w innej szkole to znaczy ze mi wiecej wolno, a ze nie doroslem jeszcze do "madrych" decyzji to czasem mi palma odbija." Dodatkowo stresujace sa te pseudo egzaminy, ktore tez zamiast pomagac dzieciakom rozladowac pozniej stres na maturze poteguja go w najmlodszych latach, co sie pozniej zle kojarzy. primum non nocere
|
|
|
[16:32:56, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|
[16:58:38, Wednesday 08. November 2006]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[17:13:00, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|
[17:29:25, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|
[17:36:09, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|
[17:39:21, Wednesday 08. November 2006]
I pamietaj bracie mój
|
|
|
[17:39:36, Wednesday 08. November 2006]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[18:04:49, Wednesday 08. November 2006]
ryjek - kup sobie mocherowy beret i wlacz radio m , to co teraz robie Giertych nazywa sie "kampania populistyczna" bo temat szkoly jest "goracy" to jego kampania jest odniesiona glownie do szkoly , z tym ze on nie wie co moze zmienic realia polskiej szkoly i slepo twierdzi ze bak komorek oraz mundurek cos zmieni ... zadam ci pytanie , czy ktos bez telefonu w jednakowym ubraniu co inni moze sie zmienic bez niczego ? odpowiedz brzmi nie i populisci tacy jak Kaczynski , Lepper i Giertych o tym wiedza ale nie wiedza co zrobic dla dobra szkoly , najwiekszy populista z tej trojki , Kaczynski , a wlasciwie PiS co chwile mowi jak jest pieknie od kiedy rzadza , pamietacie jak bylo "100 dni rzadu Marcinkiewicza" , "100 dni rzadu Kaczynskiego" i wychwalanie co zrobili a tak naprawde gowno zrobili! niektorym radze wylaczyc tv jak beda oglosznia przedwyborcze bo jak to co wyzej napisalem na niektorych dzialalo to sobie wyobrazam co bedzie wkrotce ...
btw. up* pisze sie Mlodziez - nie przez "rz" ja wyznaje filozfie "jaki ojciec taki syn" a tak sie sklada ze Ojciez Giertycha podwaza "teorie o ewolucji" co jest kretynizmem ... nie wiem czemu tak popierasz Giertycha - co on takiego zrobil dla Polski , dla szkoly od kiedy jest w rzadzie - nic! tak jak jego koalicjanci a ze niektorzy sie nabieraja na teksty "zrobilismy to i tamto , gospodarka sie nakreca" - gopspodarka sie nakreca od kiedy jestesmy w unii , a jak pamietamy do unii wlasnie nie chcialy: LPR , PiS i Samoobrona a teraz sobie zawlaszczaja sukces ktory jest sukcesem poprzedniego rzadu , ktory to nas do unii wprowadzil
// zedytowany przez BobKe dnia 2006-11-08 18:14:39 'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
|
|
|
[18:15:42, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|
[18:19:35, Wednesday 08. November 2006]
@ ryjek
ja sie tylko zastanawiam do jakiej ty szkoly chodziles, ze masz takie "zle" doswiadczenia. primum non nocere
|
|
|
[18:23:47, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|
[18:28:41, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|
[18:29:15, Wednesday 08. November 2006]
Ryjek - naprawde ufasz czlowiekowi takiemu jakim jest Giertych , ktorego wypowiedzi budza smiech na mej twarzy a jego stosunek do szkoly z "wychowaniem ppatriotycznym" i "obowiazkowa religia" jest absurdalny bo zalozmy ze nie wszyscy w polsce sa katolikami to co , maja chodzic na religie ktory uczy katolicyzmu? a pewna forma wychowania patriotycznego jest rzad bo od tego jak sie zmieniaja warunki zycia w polsce zalezy opinia mlodych o swojej ojczyznie , wiec nie potrzbna jest lekcja na ktorej bedziemy sie napawac tym co bylo kiedys a nastepnie plakac tym co mamy teraz bo juz w podstawowce nabywa sie widze na temat naszego kraju i to w zupelnosci wystarcza ... od kiedy mama taka koalicje to zwiekszyla sie emigracja zarobkowa na zachod i gdy dorosne i bedziemy mieli nieudolny rzad to takze wyjade i to nie bedzie mialo zadnego zwiazkuz patriotyzmem , tylko z checia prowadzenia godnego zycia ... moim zdaniem Giertych gdyby byl patriota to by zrezygnowal z polityki a nie na sile probowal odcisnac na niej swe pietno i to sie tyczy nie tylko jego a takze Kaczynskiego ktory aby zachowac wladze byl gotow zrobic wszystko ... 'Nazywała się "Sesja" i kazdy chcial ją zaliczyć.
|
|
|
[18:29:19, Wednesday 08. November 2006]
Owner Of A Lonley Heart
|
|
|
[18:30:31, Wednesday 08. November 2006]
|
|
|