|
|
[19:11:29, Thursday 06. October 2005]
nie no jasne weteran troche racji masz ale jak dla mnie takie gadanie co imba a co nie troche bez sensu to chyba zalezy co kto lubi btw spirt3 akurat podalem tych kolesi bo mi pierwsi na mysl przyszli ;] peace... |
|
|
[19:11:57, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[19:13:37, Thursday 06. October 2005]
LOST << inactive again >>
|
|
|
[19:14:00, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[19:14:26, Thursday 06. October 2005]
widze ze daveron mnie zrozumial;] |
|
|
[19:16:04, Thursday 06. October 2005]
Epic micro is the answer.
|
|
|
[19:20:19, Thursday 06. October 2005]
tt powiem tak ludzie niektorzy pisza ze ne no skilled rasa a teraz pytanie kto ma jabardziej zroznicowane taktyki vs dana rasa kto ma najslabsze unity t1 jedyne co jest b dobre u ne to herosi i jak ktos ich umie uzywac to gg ale naprawde trudno jest grac ne bo w t1 i t2 po prostu siedzisz i boisz sie zanim dla miskow nie zrobi sie train albo zy wogule sie wybuduje odpowiedni budynek oczywiscie mozna se mowic ze bears / dryads > all ale to takie latwe dopiero jak to tych (zazwyczaj) upragnionuych unitow dojdziesz tzn nie najda cie massersi lub jakis mily pan nie zrobi tr ;] |
|
|
[19:22:19, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[19:26:51, Thursday 06. October 2005]
ludzie to co napisalem to byla ironia....
przeciez ja sam gram UD
i nie przegralem zadnego mirrora z tribalem (nie wiem kto to)
tylko to bylo do humanow takie "przyznanie lamerom racji".... |
|
|
[19:35:23, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[19:40:31, Thursday 06. October 2005]
ironia bylo tez to co ja napisalem ;p pozdro & poćwicz
|
|
|
[19:41:51, Thursday 06. October 2005]
looz ale aqrat nie kryje tego ze muj worst mu to zdecydowanie mirror ale to nie ma nic do rzeczy |
|
|
[19:44:31, Thursday 06. October 2005]
United Forces
|
|
|
[19:46:41, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[19:48:33, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[19:49:33, Thursday 06. October 2005]
najtrodniej to sie gra z lagiem ;d ,a kazda rasa w pewym momencie gry wymaga sporo micro -_- :)
|
|
|
[19:51:03, Thursday 06. October 2005]
weteran wcale sie nie wygadalem... poprostu takie sa fakty ;p |
|
|
[19:57:40, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[19:59:30, Thursday 06. October 2005]
wedlug mnie najlatwiej sie gra elfem bo ja nim gram, bo elf jest imba:P |
|
|
[20:10:59, Thursday 06. October 2005]
http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.
|
|
|
[20:29:14, Thursday 06. October 2005]
Ja sadze ze to jaka rasa i jak sie nia gra zalezy od myslenia taktycznego, cech jakie dany gracz posiada (bez jaj~~)... naprzyklad wg mnie najlepsze jest ne, a gdy sam nim probuje grac to ledwo wygrywam z goscmi (aka: 47%~~) np jak ktos jest cierpliwy to moze biegac w kolko przez pol godiny kilkoma gargami, nazbierac kasy i w jednej chwili zrobic jakies duzo unitow i zaskoczyc wroga..to cechy ud...jak ktos jest agresywny orsty to gra orc i rushuje przez cala gre zwiekszym czy mniejszym efektem. Ne lubi to osoby, ktore sa o hustawce nastroju albo lubiacy wkurzac innych np: na paczatku biegaja herem i pieprza jacy to sa wspaniali bo przycisneli wroga...potem nic nie robia bo t1 elfa sux, wiec przechodza w stan "spokojnosci" pozniej znowu jak dojda do miskow znowu przyciskanie wroga. W humanie mozna rozroznic 2 rodzaje ludzi: dozacych do celu np: konsekwente klepanie normalnych strat vs ud, lub tzw ignorujacych spoleczensto oslow, tepakow mowiacych ze wszysko jest do dupy i ze nieda sie tego zmienic (w tym przydku ud imba, wiec klepmy tanki bo jestesmy pomyleni i nie mamy podstawowki) Ja np jestem cierpliwy ale czesto potrafie zaskoczyc ludzi i gram akurat ud, nie wkurzam wszystkich do okola no i nie gram ne, nie mam iq = 13 nie ucze sie na dopach i sadze ze poprostu da sie dokonac zmian, wiec nie gram mass towers/tanki etc., opanowy,konsekwenty jestem w polowie i czasem gram humanem. Tylko human i ud sprawia mi przyjemnosc, bo poprostu nie mam cech ktore nadaja sie do 2 pozostalych ras. Watpie zeby ktokolwkiek sie ze mna zgadzal ~~, tylko prosze mnie nie wyzywac -_- :] Plebiarnia z pol-1 do budy proszę.
|
|
|
[20:36:33, Thursday 06. October 2005]
Moim zdaniem najfajniejsza rasa jest elf, szkoda ze nie bardzo mi nim idzie na bn, chociarz troszke umie xD
Z przyzwyczajenia do uda powiem ze nie jest to trudna rasa,ale tez nie prosta.
Grajac orkiem momentami myslalem ze jest prosty jak budowa cepa, ale nie do konca.
Hum natomiast ma swoich casterow, wystarczy pare rifli i mass cas i jest gg.
Blizz wiec stworzyl gre dosc zbalansowana, ale wiekszosc i tak zalezy od skilla
Amen. pozdro & poćwicz
|
|
|
[20:39:46, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[20:42:59, Thursday 06. October 2005]
nie pamietam kto to napisal ale calkowicie sie zgadzam z tym ze 'najtrudniejsza jest rasa ktora sie gra' :)) a na powaznie to musze ze smutkiem przyznac ze human imo rzeczywiscie najtrudniejszy :/ |
|
|
[20:43:15, Thursday 06. October 2005]
OMG ludzie jakie wy tu glupoty gadacie ~~. Orki jedyny co ma racje ze najslabsze jest to czym sie gra ~~. Moim zdaniem dobrze by bylo jakby zamknac ten topic bo mnie smiesza takie teksty. Życie upływa w strugach gówna ...
|