|
|
[22:16:11, Thursday 06. October 2005]
u ud-a trzeba lamic nuke ;]]
bleee pozdro & poćwicz
|
|
|
[22:16:43, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[23:02:51, Thursday 06. October 2005]
ud vs ne bear leczenie na pande co za wielka filozofia i driady panda nie do zabicia o jedzie samego udeka jeszcze tylko w nia mane i mass exp!!
ud vs hum przewaznie wyglada szybki exp huma jakis atak w tym czasie exp i 10000000 tr i lamienie i to caly hum
ork hero vivy lub grunty ridery kodo i po udeku
zdecydowanie ud najtrudniejsza rasa widac po apm to po 1 po drugie udeki zawsze odpadaja w jakis finalach czy turniejach a w szczegolnosci wcg
2 rasa bym postawil huma
3 ne
4 ork nim raczej trzeba wiecej kombinowac niz microwac |
|
|
[23:11:34, Thursday 06. October 2005]
http://www.gicolek.cba.pl/wordpress - mój blog o grach komputerowych i grafice.
|
|
|
[23:34:04, Thursday 06. October 2005]
|
|
|
[08:19:44, Friday 07. October 2005]
|
|
|
[08:54:11, Friday 07. October 2005]
taka prawda ze elfy maja najlepiej ze wszystkich ras. cyt. "najbardziej trickowa i jedna z bardziej zamotanych ras :D " tricki to beda lets see podczas hs wisp danceing? eee tyle? xD reszta to jest ze sobie robisz jakiegos dh (ktory moze sieknac mana burnem z 10 razy na lv1 biorac pod uwage regen jego many 18int) albo creepujesz pol gry albo na poczatku zdeczka poharasujesz i masz, elf nie musi robic zadnego multitasku (np hs gargami bazy, hs armi elfa death knightem na creepach, creepowanie ghoulami nie raz mi/dobrym udkom sie tak zdarza i taka gra jest DUZO bardziej wyczerpujaca nizeli latasz sobie pokoeli po roznych creepach z dh/panda i mega banda unitow)driady elfa to swietne unity na dodatek tanie z jako takim dispelem dajace expa jak footman lolo teraz niech sobie kazdy sprobuje porownac uzytecznosc footmana a driady XD rowniez elf ma najwiecej opcji wyboru strategi jako ze jego kompatybilnosc z herosami z tawerny jest ogromna thnx to moonwells i wszechstronnosci elfow, o expach to nie chce wspominac. i jestem pewien ze od poczatku tft jakbym gral elfem teraz mialbym w hoy i jeszcze latwiej though UD foreva! [piszac tego posta nie chcialem urazic uczuc zadnego elf playera ale jezeli pomyslec glebiej to taka prawda]
"Ninja n/c -- to jest tak , kazdy udek powie "NE IMBA NO SKILL etc." , hum powie "UD IMBA NO SKILL etc." ne powie "ORC IMBA NO SKILL etc. a orc powie "HUM IMBA NO SKILL etc." -- no i kto ma racje ?? Zaloze sie ze jestes ud playerem -.-, albo poprostu nie mozesz sobie poradzic na ta rase myslac ze ne >> all [ne mass units, muahahahhah, ty pomicruj sobie nieopancerzonymi unitami kk ??] "
spox nieraz gralem ne i wiem o co w nich biega ostatnio nawet pewien experyment robilem: zalozylem 2 fn na jednym 10 gier solo ud = 7:3 a na drugim 10 gier ne 8:2 lol jest w tym ze gram ne sporadycznie i ne nie mowi "orc imba no skill" bo jedzie orca ;p jedzie wszystkich ;p i z ne nie mam wiekszych problemow obecnie przy 18lv solo mam na elfy jakies 70-80% ale po grze z co lepszym elfem z regoly czuje sie spompowany jak po nocy pelnej wrazen z panienka. No i moze nie mass units? jak nie mass units to mass bears/driad i staff of imba. i co trudnego w microwaniu unarmored unitami to ze piercing je ownuje? ale jakie to unity zwroc uwage free mh casters? driady?bo malo kto uzywa teraz hunt -_-; jak chcesz cos mowic to miej na to jakies argumenty aby podyskutowac a nie konczysz posta udajac cwaniaczka jakby ci prad wyjebali za nieoplacone rachunki -_-;
// zedytowany przez Ninja dnia 2005-10-07 09:11:26 titititititi
|
|
|
[09:26:22, Friday 07. October 2005]
A mi sie wydaje ze Ne jest najtrudniejszy. A to pzez to ze na trier 1 nie maja nic tak dobrego co inni. Arch<foot,ghuls,grunts hunts<rifle,spiders
No i zalezy to jeszcze od skill'a. Do tego jeszcze tyle mozliwosci trick'ow.
Micro,duzo micro.
No i trzeba dozyc do trier 3, bo na 2 to zabardzo sie nie dojdzie zadaleko<chyba ze mass>
Potem jest hume,ud i ork.
A ork najlatwiejszy bo zazwyczaj orc-payerzy do chodza do trier 2 i to im w zuplenosci starcza. Jak sie nauczy tej ich "podstawowaj" takty to sie powinno naluzie z kazdym wygrac. grunts+riders+ 2 hero .Orkiem jest jeszcza latwo microwac. Ich unity maja duzo Hp<powinni to zmienic :P> "powiedzcie mi tylko jedno, co to qrwa znaczy hajduk?"
|
|
|
[10:18:43, Friday 07. October 2005]
Od najprostrzego
1. Undead
2. Orc
3. Human
4. Ne
Undead jest najprostrzy bo jest !mba straszna, a NE najtrudnijszy bo ciezko sie gra Archkami i Huntkami :/ ( pancerze ) dlatego do NE potrzebne jest dobre micro , i wg. mnie nie jak nie gra NE gra jest lipna, bo nie ma na co patrzec :D POZDR :*
// zedytowany przez D3)M(0n dnia 2005-10-07 10:25:24 |
|
|
[10:37:59, Friday 07. October 2005]
|
|
|
[11:42:12, Friday 07. October 2005]
"Undead jest najprostrzy bo jest !mba straszna"
Normalnie walnales taki argument ze mozna zjechac :| IdontLikeU
|
|
|
[12:19:20, Friday 07. October 2005]
ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[12:54:23, Friday 07. October 2005]
demon usmialem sie z Ciebie az milo ne ma najladniejsze units a micro trzeba miec tu i tam lol114 pozdro & poćwicz
|
|
|
[13:14:08, Friday 07. October 2005]
ahoj!
|
|
|
[13:30:58, Friday 07. October 2005]
hum najlatwiesza rasa!!! wystarczy tak grac na kazdego -replays.pl/replay/12545 |
|
|
[13:45:48, Friday 07. October 2005]
UD>HUM ORK=HUM NE>HUM Bez expa taka jest prawda chyba ze pojedziesz ne szybciej i nie dasz mu dojsc do t3 ;< ORC=UD ORC<NE ;< NE>UD to chyba wszystko ;P |
|
|
[14:37:25, Friday 07. October 2005]
mysle ze orkeim jalatwiej chociaz na huma [ sorc ] to wcale nie jest takie latwe . humem trza miec ekstra mikro np przy expie zeby nic nie stracic . ale skill wszystko przewyzszy xD |
|
|
[15:22:41, Friday 07. October 2005]
|
|
|
[15:25:53, Friday 07. October 2005]
|
|
|
[16:01:15, Friday 07. October 2005]
LOL Remik to ja moge Ci wiecej powiedziec na temat slabosci huma niz Ne, wez juz nic nie mow-.- skoro ne takie slabe i narzekasz na imbe huma to graj Humem! a i tak w ogole mowcie ze hunty sa slabe, jak hunty sa cholernie szybkie...
// zedytowany przez Me.MumiN dnia 2005-10-07 16:02:59 ^^
|
|
|
[16:14:02, Friday 07. October 2005]
Szybkosc to0 nie wszystko. Po co ci hunt ktory ciagle ucieka i nawet nie walnie. Ma shitowy armor i to wystarczy. "powiedzcie mi tylko jedno, co to qrwa znaczy hajduk?"
|
|
|
[16:24:28, Friday 07. October 2005]
lol... ok elf jest w ogole cienki.. dobra a co hum ma robic na grunty z t1? tt glupie gadanie.. ^^
|
|
|
[17:07:24, Friday 07. October 2005]
rofl remik :D |
|
|
[17:18:11, Friday 07. October 2005]
@mumin ... footy , a co XD !! Footy > grunty jak posiadasz micro :) |
|
|
[18:08:45, Friday 07. October 2005]