warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Problemy techniczne
Temat:

Zwiecha Kompa

[1-25] [26-50] [51-56] -» Nawigacja po temacie.
grymek
poziom solo na BN: 0
poziom: 9

GG: 2205468
[23:22:18, Friday 16. February 2007]
-.-
karta : Grafika - GF FX 5600
najnowszze stery najlepiej chodza pod najnowsze karty . Teraz robie te same stery pod wszystkie karty ale je ulepsaja z biegiem czasu.
Ty masz juz dosyc stara karta bo ona byla dobra 2 lata temu wiec starsze stery beda do niej leszpe.
>-----------------------
nie wlanczaj wara pulpitu tylko z folderu glownego wara ...
Falconex
poziom solo na BN: 12
poziom: 3

GG: 7977631
[22:51:25, Saturday 17. February 2007]
no tak ale teraz powiedz mi skad ja mam sciagnac jakies inna wersje sterownika do karty graficznej i skad o to jest pytanie
BrooklynBoy
poziom solo na BN: 11
poziom: 11

GG: 7164766
[23:17:05, Saturday 17. February 2007]
Owner Of A Lonley Heart
Falconex
poziom solo na BN: 12
poziom: 3

GG: 7977631
[09:16:54, Sunday 18. February 2007]
ynk
poziom solo na BN: 0

GG: 3309816
[21:55:13, Saturday 27. October 2007]
No dobra mialem zalozyc topic o identycznej nazwie, ale problem troche innej natury, a tu mi wyskoczylo, ze taki sam temat istnieje i mi sie all skasowalo, swietnie.
No wiec zaczelo mi sie tak robic od dzisiaj. Ogladam sobie gre na wtv, a tu nagle jeb, zwiecha gry, nie moge ruszac myszka, jedynie muzyka leci w tle, patrze, czy to gra sie zwiesila czy caly komp. Okazuje sie, ze to tylko gra. No wiec ctrl alt del, usun proces, ok. Wlaczam gre ponownie i po paru minutach znow to samo... nosz ja pierdole. Wchodze w zakladke procesy i war3 pozera jakies 95-99% zasobow, nic dodatkowo nie obciaza kompa. No i tak nonstop. Dodam jeszcze, ze nie instalowalem ostatnio zadnych sterownikow, czy programow, a te zwiechy zaczely sie pojawiac dopiero dzisiaj, rowniez podczas gry czy ogladania replayow. WTF?
Grymek/Gnom

GG: 2205468
[22:35:49, Saturday 27. October 2007]
usun umsy z wara co ostatnio grales. Niektore sa zchackowane. Mi np zmienilo w profilu z Undead na Vampires i kolorki jeszcze tego wszystkiego ( np elf na zielono, ud czyli vamp na czerwono i hum na niebiesko ). Ostatnio zamiast kotg mialem wardenke ale tylko przez pewien czas -.-
[1-25] [26-50] [51-56] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.0078709125518799 sekund