warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Warcraft III -> Podkategoria: Zbalansowanie gry / Nowe patche
Temat:

GG WP ORCS - 1.23

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-129] -» Nawigacja po temacie.
Leonidas-I
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

[16:17:41, Wednesday 04. March 2009]
THIS IS SPARTA
Sabre
poziom: 11

[16:19:12, Wednesday 04. March 2009]
co do tego expa to jeszcze w jego koszt trzeba dodac koszt wispa ktory ginie wraz z robieniem drzewa czyli 70 golda ;O
jak prawie kazdy budynek elfa jest drozszy o 70 golda bo wisp ginie elo

---- Poprawiono: 2009-03-04 16:19:47 ----

expa w puszce nie nazwalbym chujowym;/
WilliaM

[16:20:20, Wednesday 04. March 2009]
KlimO ustawiasz ludzi na forum jakbys byl tu panem i wladca
z twoich " dobrych rad " ZADNEJ nie widzialem, za to mnostwo razy widze jak wyzywasz ludzi za to ze gadaja prawde a tobie sie to nie podoba

wez juz zamilcz lepiej bo zalosny jestes
Zazala

GG: 2972566
[16:20:45, Wednesday 04. March 2009]
@Goreh

po ci tower w expie skoro wispy i tak siedza bezpieczne w kopalni? :D exp elfa moze sobie stac bez zadnej obrony, bo zanim sie cokolwiek tam rozwali to przybiegnie armia/tepnie sie, porownaj to sobie do 5 akoli stojacych obok kopalni bez jakiejkolwiek oslony

a whine na kopalnie jest bezsensowny, bo to jest ogromna zaleta a nie wada :DDD nie no elfy whinujace na kopalnie to jest gruba przesada... naprawde... jestem ciekawy czy byloby ci fajnie jakby wispy staly sobie na zewnatrz bez zadnej obrony :D a ta ziemia regen to dowaliles teraz, fiend sie w godzine tam uleczy

// zedytowany przez Zazala dnia 2009-03-04 17:03:30

// zedytowany przez Zazala dnia 2009-03-04 17:04:54
KlimO
poziom: 12

GG: 9870525
[16:26:26, Wednesday 04. March 2009]
#koszyk nikogo nie ustawiam, chyba tylko Ty masz takie nieziemskie zdanie na moj temat, po prostu zalosne to jest takie whinowanie co tydz nowy temat, a co 5miechow wielka akcja whinowania na nowa rase -_- Moja glowna rada TRENUJCIE LADDERA I POPRAWIAJCIE SWOJE UMIEJETNOSCI MYSLAC PODCZAS GRY CO MOGLIBYSCIE POPRAWIC!! nie wyraznie widac moze podswietlic Ci jeszcze?

---- Poprawiono: 2009-03-04 16:29:47 ----

Chcesz wiecej rad? Wal smialo jestem do uslug -_-
Leonidas-I

[16:31:11, Wednesday 04. March 2009]
klimo moze ktos ma w dupe jakies chore treningi i naparzanie laddera5 godz/dziennie bo nie chce dazyc do bycia pro tylko gra dla zabawy a dyskusja jak zwykle zmierza do jednego ......
THIS IS SPARTA
WilliaM

[16:37:45, Wednesday 04. March 2009]
KlimO po to jest forum zeby byly prowadzone dyskusj
jak ci sie nie podoba to po ch** czytasz ?

brawo dales zajebista rade
grac laddera ...

prosta sytuacja piszesz zeby myslec podczas gry co poprawic
jak poprawisz fakt juz ktos tu pisal ze dostaniesz potrojny crit od bm'a i nie zdazysz nacisnac pota / tp ?
co mam kampic do detecta jakiegos ? w miedzy czasie ork screepuje cala mape
pewnie napiszesz zeby pyl kupic, ok zgoda
i co mam w ciemno go uzywac ? nawet jak bede widziec bm'a to na t1 i tak go nie zajebe a on wrecz przeciwnie, wytnie cala armie

chcesz to ci dam wiecej sytuacji zobaczymy co masz do powiedzenia

Szoker racja nie nikt nie bedzie przeciez no-lifeowac zeby nauczyc sie grac ale sluchaj sie rad KlimO to daleko zajedziesz -.- pewnie nawet tak daleko jak on !!!
KlimO

[16:37:49, Wednesday 04. March 2009]
#up-__- ale przeciez gdyby mi sie orc nie "podobal" to nie zmienialbym go tylko ze wzgledu na "TRENDY" gram czym lubie, a ze jednym wychodzi lepiej niz drugim, lepiej dla mnie, dla niektorych takie treningi sa chore dla innych to normalne jezeli do czegos darzysz tak samo jest w innych dziedzinach Pozdro
WilliaM

[16:40:47, Wednesday 04. March 2009]
ty mi odpowiedz na pytanie a nie zaslaniaj sie

smieszny jestes
nie podoba ci sie ze ktos whinuje a jak przychodzi co do czego to nie mozesz przyznac racji ze whinujacy maja racje

zal mi cie
KlimO

[16:42:05, Wednesday 04. March 2009]
No 2 finaly pod rzad, jak dla mnie to daleko na 3miechy trenowania inni cale zycie do tego nie moga dojsc^^
Nie rozumiesz pacanie ze podczas gier wyrabiasz pewien sposob myslenia jezeli np.bm podkosil Ci super item+exp za cc, nastepnym razem pomyslisz zeby kupic pyl(jaki to kosz 75gold? a ile dalbys za taki podkoszony np.Claws+9? jakies 150/200?) sam pomysl co bardziej sie oplaca WLASNIE GRANIE LADDERA+ogladanie repow do macro WYRABIA MYSLENIE PODCZAS GRY a nie piszesz pierdoly bo taka jest prawda, wystarczy ze ktos na wiekszym poziomie od Ciebie na to spojrzy i od razu zlapie sie za glowe z pytaniem ''Co on pie*doli?" Czy ja wam zakazuje takich dyskusji? Po prostu wnosze tu swoje racje ; o

---- Poprawiono: 2009-03-04 16:43:06 ----

a Ty w kolko "zal mi Cie" niezle masz nasrane, bo nie widze powodu do tego zeby bylo by Ci mnie zal, raczej to ja powinienem Ci wspolczuc ze nie dajesz rady na bm'a^_^
WilliaM

[16:51:24, Wednesday 04. March 2009]
KlimO ja spytalem o dana sytuacje a ty mi cos o macro pierdo**** farmazony
co ci da macro jak BM zgarnie ten item + exp i wytnie ci armie ? to jest myslenie podczas gry ?

sam czasem uzywaj mozgu
twoja rada to kupic pyl = posralo cie ? przeciez pisze ze to nic nie da, nie wiesz ze bm moze przechodzic przez jednostki podczas ww ? co ty chciales go surroundowac ?
jak bm chce cos zrobic to zwykle to robi i zaden pylek nie pomoze

wnosisz swoja racje czyli co ? grajcie laddera lamusy bo bm was jedzie dowod :
( to ja powinienem Ci wspolczuc ze nie dajesz rady na bm'a )

prawda nie daje rady na bm'a
i co ? praktycznie kazdy kogo spotykam na bn nie daje na niego rady i co nie moge sobie powhinowac ? tylko mam isc nakur*** jak ty po 10/h na dobe zeby wiedziec jak uciec przed nim ? bo rozwalic nie da rady ?
aaaa zapomnialem przeciez grasz orkiem i nie masz takich problemow
no to w takim razie mozesz walic nam rady
ucz nas miszczu !
Kay
poziom: 9

[16:52:38, Wednesday 04. March 2009]
WilliaM

[17:01:59, Wednesday 04. March 2009]
KlimO

[17:08:24, Wednesday 04. March 2009]
Hahah dobre napisane shadow tak trzymac koszyk, nie wiesz ze mozesz uzyc pylu wczesniej podczas cc niz na red hp glownego "potworka" z ktorego wyjdzie item? i wiesz ze to pomoze przynajmniej innych ktorych znam pomaga, ja sam tez sie wycofuje bo nie wbiegam jak glupi na pyle po 1item kiedy koles dajmy na to ma dk3lvl+lich2lvl COIL+NOVA i moge miec problem, ne moze uzyc korzeni kotga i tez daleko nie zajde, wiec narazie pierdolisz od rzeczy ;]
Granie uczy, widocznie jestes taki "nerd wc3" ze Tobie juz nic nie daje, dzis gralem na ud trafily mu sie itemy immortalu na 15sec+full hp poiton ja jak glupi go walilem zamiast tluc fiendy efekt? Nie zabity a na biesy za pozno sie rzucilem bo co mi po tym ze odeslalem unity na red hp pod fontanne kiedy on sobie robil rzeznie u mnie w bazie, nastepnym razem bede wiedziec zeby nie atakowac dk na takich itemach
Zatkalo czy dalej bedziesz pisal takie "madrosci"?
RandOM.

GG: 5765993
[17:09:23, Wednesday 04. March 2009]
To jest rozmowa o patchu czy bitw Koszyk vs Klimo ? :< Zal panowie :< ;p
Kay

[17:09:58, Wednesday 04. March 2009]
WilliaM

[17:11:45, Wednesday 04. March 2009]
Kay

[17:15:03, Wednesday 04. March 2009]
energetic.vex

GG: 4510222
[17:21:52, Wednesday 04. March 2009]
KlimO

[17:22:00, Wednesday 04. March 2009]
KOSZYK jestes slepy czy nie uwazny?? Odpisalem Ci na wszystko wystarczy spojrzecz GRATZ ROZUMOWANIA hahahah co za ciu..:DD

// zedytowany przez KlimO dnia 2009-03-04 18:04:10
WilliaM

[17:24:41, Wednesday 04. March 2009]
Shadow
ehhh
pisalem ze skopiowalem czesc, to jest zdanie wyrwane z kontekstu, jak sie wtracasz do rozmowy to moze przeczytaj czasem pare postow wstecz chociarz ?

skopiuje calosc specjalnie dla ciebie :
" prosta sytuacja piszesz zeby myslec podczas gry co poprawic
jak poprawisz fakt juz ktos tu pisal ze dostaniesz potrojny crit od bm'a i nie zdazysz nacisnac pota / tp ?
co mam kampic do detecta jakiegos ? w miedzy czasie ork screepuje cala mape
pewnie napiszesz zeby pyl kupic, ok zgoda
i co mam w ciemno go uzywac ? nawet jak bede widziec bm'a to na t1 i tak go nie zajebe a on wrecz przeciwnie, wytnie cala armie "

jak juz ktos tam napisal, prezentujemy slaby poziom gry i nie mozemy whinowac ( bo to moga tylko pro - w ogole skad taki wniosek O_O ), ale wlasnie przez takie duperele jakie opisalem powstaja whinerzy
I teraz pytanie do was uzytkownikow BM'a
czemu nie mozecie przyznac racji ? ze caly ten trik z feedowanie bm'a to lekka przesada ?
Dochodzicie do wnioskow ze BM'a da sie powstrzymac i nie mamy prawa whinowac dlatego podalem prosty przyklad z zycia wziety i do tej pory odpowiedzi nie dostalem
A KlimO ktory mial mi udzielic rady gdzies za przeproszeniem spierdo***
pozdro

KlimO
widocznie przoczylem wklej mi ten fragment ...

// zedytowany przez koszyk dnia 2009-03-04 18:06:39
KlimO

[17:32:53, Wednesday 04. March 2009]
Koszyk to Ty caly czas siedzisz w bazie? wiesz ze jest mozliwosc creepowania i powiekszenia umiejetnosci bo z tego co napisales "w miedzy czasie ork screepuje cala mape" na to wynika, wiec prosze nie pisz mi o zrozumieniu;)
Na wszystko Ci odpisalem najwyrazniej masz cos nie tak ze wzrokliem ;]
I jeszcze jedno "jak juz ktos tam napisal, prezentujemy slaby poziom gry i nie mozemy whinowac ( bo to moga tylko pro - w ogole skad taki wniosek O_O ), ale wlasnie przez takie duperele jakie opisalem powstaja whinerzy"
Ja osobiscie czytalem tylko o jednym pro(ze swiatowej elity) ktory whinowal wiec wybacz ale cos Ci sie pomylilo xP
WilliaM

[17:41:41, Wednesday 04. March 2009]
Nie moge z tym gosciem XD
proste pytanie dalem i caly czas nie mam odpowiedzi

caly czas siedze w bazie
ten tekst napisalem jako przyklad co mozna zrobic zeby sie uchronic przed bm'em
tylko ze problem w tym ze wrog ma armie i bardzo lubi sobie creepowac z tc podczas gdy bm szuka okazji jak to sobie roboczo nazywam

Nawet poprosilem grzecznie zebys mi wkleil fragment w ktorym opisales jak sobie radzic z ta sytuacja ktora opisalem i za przeproszeniem gowno nie ma
i teraz mi wyskakujesz ze wzrok mam slaby
badania mialem niedawno okularow nie nosze gwiazdy widze
ale twojej odpowiedzi nadal nie ...

ja rozumiem ze nie mozna wkleic czegos czego nie ma ...

a jesli chodzi o to zdanie z pro
to po pierwsze nie ja je napisalem
po drugie nie zrozumiales go zupelnie

dla uproszczenia bo widze zes ulomny
chodzi w nim o to ze tylko pro moga sobie pozwolic na whining, ja napisalem ze sie z tym nie zgadzam, a ty walisz jakies zdanie z kosmosu ze znasz jednego pro ktory whinowal ( co tylko potwierdza fakt ze mam racje i cale to zdanie nie ma sensu, bo skoro tylko pro moga sobie pozwolic na whinowanie a tego nie robia to kto to robi ? )
KlimO

[17:46:39, Wednesday 04. March 2009]
coldfear

GG: 2825996
[17:47:28, Wednesday 04. March 2009]
What's the point of being idiot? You must know the answer! You are one after all
[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-125] [126-129] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.011413097381592 sekund