|
|
[17:49:57, Wednesday 04. March 2009]
Oto moja wizja BMa:
Ja uwazam ze crity powninny sie skladac tylko z pomnzonego agility + dmg z clawsow, a nie tak jak teraz jest ze caly dmg jest mnozony. Clawsy to item ktory daje najwiecej bmowi, z racji ze ten ma najwiekszy atack speedi niech mu bedzie, Ale z jakiej racji gdy wbija sie crit 3 lvlowy zamiast np + 18, dostajemy + 72? I nie chce tutaj uzywac slowa imba, raczej uznaje to z mala niesprawiedliwosc bo item ten bmowi daje zbyt duzo.
Wg tego co mowie najbardziej pozdanymi itemami beda te co daja agi, w tym juz powszechnie uzywany do feedzenia circret of nobility. So get away away away! Ten towers are up and there is no way. For you to win!
|
|
|
[17:53:15, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[17:54:50, Wednesday 04. March 2009]
KlimO nie chodzi o to zeby zobaczyc bm'a bo to kazdy umie
moje pytanie to jak go powstrzymac ( dla przykladu grasz ud / hum )
skoro piszesz ze nie zabraniasz whinowac dlaczego uwazasz to za zalosne skoro sam nie potrafisz udzielic odpowiedzi
narazie odpowiedziales na swoje pytanie aka jak zapobiec cc
teraz odpowiedz na pytanie jak powstrzymac bm'a ...
skoro to takie proste dla ciebie, i wszyscy co na to whinuja to lamusy ktorych ci zal to ja slucham twojej wersji
Shadow
teraz ja ci cos rozrysuje
bm przychodzi na conajmniej 2 lvl ( ma ww i crita )
ma buty ( dogoni cie zawsze )
ma bonusy do agi = wiekszy crit, wiekszy dmg, wiekszy armor, wiekszy attack speed
ty sobie creepujesz (!?)
a on na cel wzial twoja jednostke / hero
pytanie brzmi jak powstrzymac bma ?
gruntami jak sam napisales moze creepowac zielone kropki w miedzyczasie badz pomagac samemu bmowi ( zwykly blok gruntami jednostek ktore chce sie ubic, niemal 50% orkow juz to potrafi )
piszesz focus, i tak zwieje bo ma ww dzieki ktoremu nawet jak uzyjesz pylu nie dogonisz go, musi sie uleczyc KK
ma staffa i powrot na pole bitwy / do bazy to kwestia sekund
i co ? 90% graczy bn to lamuchy bo nie potrafia na to grac ?
// zedytowany przez koszyk dnia 2009-03-04 18:44:33 |
|
|
[18:02:22, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[18:08:55, Wednesday 04. March 2009]
#up3 hahahahaha swietnie Shadow opisales brawa i szacun dla Ciebie mi by sie nie chcialo mu tak doszczetnie tlumaczyc;]
Shadow Ci odpowiedzial jak go powstrzymac wiec na co ja mam pisac to samo co on? Dalej brniesz w slepy zauek odpowiedzi masz przed oczami tylko nie chcesz sie pogodzic z faktem ze bm nie jest niezniszczalny
a to ze whinowanie wg. jest zalosne albo raczej pozbawione sensu to nie jest zakazanie tego tylko moje zdanie odrozniasz moze te dwie formy? |
|
|
[18:12:25, Wednesday 04. March 2009]
wszystko fajnie tylko te repki co dales ( bez obrazy )
pierwszy to gra pro, wiec wzorowac sie mozna tylko w minimalnym stopniu bo wiadomo ze wszystkiego sie nie da powtorzyc
a dwa pozostale
no sry ale jak koles ma 75 apm, a druga na ggc ( czyt. 0 latency ) to troche nie oddaje sytuacji ( obaj duzo slabsi )
mimo wszystko jakis krok do przodu
podales chociarz jakas odpowiedz w przeciwienstwie do KlimO ktory sam nie umie zdania sformulowac i czeka az ktos go wyreczy |
|
|
[18:22:11, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[18:23:21, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[18:27:35, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[18:32:21, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[18:37:56, Wednesday 04. March 2009]
Co ma apm do rzeczy? Poprostu koles byl mega slaby |
|
|
[18:38:10, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[18:47:58, Wednesday 04. March 2009]
KlimO uzywaj mozgu czasem ( jesli go masz ofc, bo jesli nie to sry ;/ )
gowno podales nie odpowiedzi, tylko wszedzie wypisywales ze to napisales i wklejales odpowiedzi na swoje pytania
JEB*** TY SIE W LEB chlopie !
z reszta to juz nie wazne shadow cie czesciowo wyreczyl, a teraz piszesz ze bys tego nie napisal bo on to zrobil O_O
na ch** masz pisac skoro on juz napisal ? ( jeszcze obrazony na to ze nie bedzie tego pisac xD )
tylko dalem ci do zrozumienia ze cie wyreczyl bo sam nie umiales ubrac tego w zdanie nie musisz tego juz pisac, miales czas na danie mi odpowiedzi daj sie innym wypowiedziec
i kto tu jest niedorozwojem ?
wez sie juz lepiej nie odzywaj bo sprawa jest czesciowo zamknieta a twoje wypociny to oczywistosci ktore kazdy zna wiec STFU and CU
// zedytowany przez koszyk dnia 2009-03-04 19:30:17 |
|
|
[18:49:14, Wednesday 04. March 2009]
Do YouR DanCe
|
|
|
[18:57:44, Wednesday 04. March 2009]
po raz ostatni ostrzegam klima i koszyka |
|
|
[19:09:26, Wednesday 04. March 2009]
Boze koszyk Twoj tok myslenia mnie dalej powala, myslalem ze juz wszystko za mna, a tu prosze jaka niespodzianka
Uzywam widocznie dla Ciebie pracuje on na wysokich obrotach;]
Odpowiedzi podawalem na Twoje pytania, podaj mi najpierw takie zdania a nie tylko piszesz jakies dyrdymaly nie wiadomo skad "wklejales odpowiedzi na swoje pytania" co najwyzej tlumaczylem Ci moje zdanie po raz kolejny chlopcze, naprawde Twoja ciemnota mnie przytlacza[..] Ty sie nie spierasz o rase/balans Ty juz po prostu sie klucisz i brniesz w slepy zauek w kolko wiedzac ze juz doznales kleski takie sa fakty koles-_-
"wez sie juz lepiej nie odzywaj bo sprawa jest czesciowo zamknieta a twoje wypociny to oczywistosci ktore kazdy zna wiec STFU and CU"
no przeciez chciales odpowiedzi to ja jako z natury spokojny i uczynny czlowiek Ci ja podalem jak na talerzu, tylko w wiekszosci skrocona nie tak jak opisal to shadow powtarzajac wiele zdan po kilka razy zebys zrozumial, wiec troche sie zblazniles, prosze nie rozbawiaj mnie dalej=] |
|
|
[19:09:34, Wednesday 04. March 2009]
Cytat: wez sie juz lepiej nie odzywaj bo sprawa jest czesciowo zamknieta a twoje wypociny to agree eot plz zamknijcie to bagno o imbie. |
|
|
[19:10:40, Wednesday 04. March 2009]
Inactive
|
|
|
[19:12:44, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[19:15:40, Wednesday 04. March 2009]
Info staram sie jak moge (ale on mnie wyprowadza z rownowagi pierwszy obrazajac mnie wiec mu niekultularnie odpowiadam) Ciesze sie ze poprawiam;] |
|
|
[19:16:09, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[19:21:00, Wednesday 04. March 2009]
Inactive
|
|
|
[19:22:53, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[19:24:51, Wednesday 04. March 2009]
|
|
|
[19:32:29, Wednesday 04. March 2009]
Moj zasilacz jest na prawde wytrzymaly wiec sie o to nie boje, przeciez sam o tym pisales ze ww trwa tyle i tyle i mozna przejsc przez unity i zaimac item wiec ladnie Ci wytlumaczylem jak to skontrowac nadal czegos nie rozumiesz-_- do pytania "Jak powstrzymac bm'a"(samo pytanie jest tak ogolnikowe ze kazdy moze odpisac na nie w innej formie cc zarowno jak i podczas ogolnej "bitwy"waszych "armii" wiec moze najpierw bys precyzowal ale mniejsza o to) bo SHADOW Ci odpisal przede mna(jeszcze raz pisze jak bys nie wiedzial odpisywalem Ci wtedy na Twoje inne super inteligentne pytanie) wiec pytam po raz kolejny po co mam Ci tlumaczyc to samo i tak samo jak on nie rozumiesz tego co napisal? Ja moge Ci to napisac, ale bedzie to wygladalo mniej wiecej tak samo wiec po co do Chu*a pana brniesz w pytanie na ktora zostala juz wystosowana odpowiednia odpowiedz?-__0 (Przeciez Ci juz to tlumaczylem w postach(to co pisze teraz) a Ty dalej swoje)) Ide potrenowac jak wroce moge dalej polemizowac bo nie mam za bardzo co robic a lubie sobie podedukowac z takimi^^ |