warcraft 3 TFT + ROC, warcraft III,

Replaysowa strzałka Polskie Centrum Replayów - top
Replay Tygodnia / Best Replay
Nie ma żadnych replayów spełniających te wymogi.
Forum -> Kategoria: Inne -> Podkategoria: Hydepark
Temat:

Eurowybory 2009

[1-25] [26-50] [51-75] [76-85] -» Nawigacja po temacie.
WunderWaffel
poziom solo na BN: 0
poziom: 10

GG: 864053
[19:28:57, Wednesday 27. May 2009]
wAYD?

[19:47:37, Wednesday 27. May 2009]
Jak tam obejrzales juz nocna zmiane?

'A zapomnialbym dodac. Jak napiszesz ze zaoszczedza , to napisz tez jak. Zlikwiduja swiadczenia socjalne ? Calkowicie sprywatyzuja szpitale, szkoly ? '

Dokladnie. Tak jak napisalem kilka postow wyzej, z ktorych wylapales tylko skrot VAT.

// zedytowany przez wAYD? dnia 2009-05-27 20:40:58
WunderWaffel

GG: 864053
[19:56:21, Wednesday 27. May 2009]
coldfear
poziom: 11

GG: 2825996
[19:59:37, Wednesday 27. May 2009]
What's the point of being idiot? You must know the answer! You are one after all
wAYD?

[20:03:56, Wednesday 27. May 2009]
Nocna zmiane zostawie bo nie znajdziesz tam upr-owca w negatywnym swietle.

Legalna prywatyzacja odbywa sie zawsze z licytacji. Szpital jest tyle warty ile ktos moze za niego dac. A babcia miala by wiecej niz 300pln bo oczywiscie zostalyby jej zwrocone, skradzione uprzednio pieniadze, ktore wplacala na ZUS, a z ktorych ma marne ochlapy. ZUS ma oczywiscie obecnie same dlugi, dlatego naleznosci bylyby pokrywane z czesci prywatyzowanego majatku.

// zedytowany przez wAYD? dnia 2009-05-27 20:56:06
Tsunamin
poziom: 4

[20:42:40, Wednesday 27. May 2009]
wAYD ja nie wiem czy ty masz rzeczywiscie takie przekonania czy tylko tak dla zgrywy prowadzisz ta dyskusje. Chcesz obnizyc VAT, skladki na ZUS, a nie zauwazasz ze Polski w tym momencie na to nie stac. Takie cos w pewnym stopniu moze przejsc w wysoko-rozwinietych panstwach do ktorych (musze cie zasmucic) Polska sie nie zalicza. Gdyz w takich panstwach sa fundusze na liczne oslony socjalne itp. itd. a kazdy tam zarbia tyle ze bez problemu moze sobie oplacic szkole czy leczenie. A tu co , zabierzesz zasilki i co dalej ? Wielu osobom by sie to przydalo bo sa zwyczajnymi nierobami. Ale co z reszta, ma sie im odmowic podstawowych praw do leczenia i nauki ? To ja wole placic te wyzsze podatki niz zafundowac sobie za oknem krajobraz rodem z ChRL.
Przedstawiasz tu tylko swoje mgliste wizje ale ja ci polecam zaznajomic sie z pojeciem utopii i wyciagnac z tego wnioski.
wAYD?

[21:51:13, Wednesday 27. May 2009]
Znam pojecie utopii i nawet taki temat sobie wybralem na maturze. Od Panstwa Platona, przez drobne metafory u Woltera i Krasickiego do antyutopii Rok 1980, Nowy Wspanialy Swiat etc. I powiem ci tylko tyle, ze w kazdej z utopii, czy to wyspa Nipu czy Eldorado ludzie, zyli w spokoju i dobrobycie, ale wszyscy tak samo i pod przymusem oraz bez alternatywy.
Ty smiesz twierdzic, ze ja mowie o utopii? Ja mowie tylko i wylacznie o sprawiedliwym systemie wolnych ludzi. Czy ja ci mowie, ze wszystko bedzie dobrze? Czy mowie, ze po legalizacji narkotykow w pierwszym roku nie odpadnie kilka tysiecy ludzi? Czy ja mowie, ze po zniesieniu ubezpieczen spolecznych nie bedzie osoby, ktora niezaoszczedzi pieniedzy i na starosc bedzie pariasem? NIE MOWIE. I moja wizja nie ma dlatego nic wspolnego z utopia, bowiem opiera sie na zgola innych zasadach.

'nie zauwazasz ze Polski w tym momencie na to nie stac'
Jak to nie stac? Jak mnie nie stac na nowy telewizor to go nie kupuje. Zeby miec troche pieniedzy sprzedaje stary. Panstwa nie bedzie stac na kontrole szkolnictwa, dlatego nie bedzie takiej kontroli.

'Takie cos w pewnym stopniu moze przejsc w wysoko-rozwinietych panstwach do ktorych (musze cie zasmucic) Polska sie nie zalicza.'
+ Ty wczesniej o PKB per capita
'To niech cie zainteresuje bo to jeden z podstawowych wskaznikow jesli chodzi o gospodarke.'

Jak dokladnie napisales panstwa wysoko rozwiniete, mozna okreslic na podstawie wskaznika pkb na 1 mieszkanca. Co oznacza, ze te panstwa sa obiektywnie bogate bo sa to panstwa bogatych OBYWATELI. I ja chce wlasnie silnego i bogatego panstwa. Tj. panstwa bogatych obywateli. Z historii wiem, ze ludzie bogaca sie zawsze szybciej kiedy sa wolni.

Wildstyle

[13:30:07, Thursday 28. May 2009]
Sto-lat
poziom solo na BN: 10

GG: 5496695
[20:15:45, Friday 29. May 2009]
United Forces
wAYD?

[21:18:55, Friday 29. May 2009]
[1-25] [26-50] [51-75] [76-85] -» Nawigacja po temacie.

Dodawanie posta
Nie jesteś zalogowany. Zarejestruj się, a później zaloguj aby dodać wiadomość!

Więcej?

Chcesz znaleźć informacje na konkretny temat? Przejrzyj hasła, których najczęściej dotyczą dodane ostatnio nowości! WC3L, TURNIEJ, WCG, NETWARS, LCW, WORLD CYBER GAMES, TERROR, DOTA, GRUBBY, MYM, PALADYN, WYWIAD, REPPACK, WARCRAFT, BLIZZARD, MOON, PORADNIK, POL-TEAM, BIOT, POLSKA, ESL, KONKURS, LIGA, WORLD ELITE, FUZJA, NGL-ONE, ENC, NGL, TOD, TDEL, SPQR, SLH, MOUZ, PGS, TOUR, GFO, WILQ, BRONZE, KODE5, WILDA, PATCH, TEAM FIGHTING, LADDER, REPREZENTACJA, SILVER, HEADSHOT, EXTREME MASTERS, HEYAH, FLY100%, VOODOO, LYN, KUJA, BIOHAZARD-TEAM, BVG, WICKED, ESWC, ALMOST, TH000, ACIS, KWAKI, CYKLOP, SHOW, KLIMO, REPLAYPACK, INCUP, CLAN BASE, HOORAI, SASE, ELIMINACJE, FINAłY, FNATIC, POLTEAM, SHOWMATCH, WCG 2006, IEST, SRS, FINAł, CYBERSPORT, WE.EU, PLD, SKY, PRAE, REMIND, JAGR, CASIN, LAN, REPLAYS.PL, CHALLENGE, ANIMATOR, 2007, BATTLENET, CARMAC, HAPPY, NATIONS, STARCRAFT, PEDAL, KONKURSIWO, W3ARENA

Copyright © Wszelkie prawa zastrzeżone,
kopiowanie tylko za zgodą właściciela.
2003/2007 by: CyklOP, Muzami, Julas [ Mapa Strony ]
Replayów w bazie: 19538 Kont użytkowników: 11444

Pomysł, oskryptowanie, administracja: CyklOP [jak kupić zagraniczne akcje] [Jak wypełnić W-8BEN] [Jak tanio wymienić walutę] [deutschtests]
Design: Muzami, art w topie strony nadesłał Z4buZa
Skrypt obsługujacy replaye: Juliusz 'Julas' Gonera [ Replay Parser ]
Wykonano w czasie 0.008051872253418 sekund