|
|
[11:10:12, Sunday 19. August 2007]
driada oszt 160 golda ud exp polepszyc i narq guys iNaCtiVe~~
|
|
|
[11:10:22, Sunday 19. August 2007]
Wieczny peon...
|
|
|
[11:13:45, Sunday 19. August 2007]
to ja chce scroll speeda u goblinow i orba korupcji i towery xD
ludzie dajcie na serio spokoj po prostu juz pisalem to 10 razy exp ud polepszyc koszt driady + 15 gold kostur od t3 i koniec -,- iNaCtiVe~~
|
|
|
[11:14:00, Sunday 19. August 2007]
Omg czy wy ludzie nie rozumiecie ze elf nie ma co robic innego na huma albo ud ?
Co mam moze na huma mass dry zaghrac ? gdzie rifle je w 5 sekund pojada. A moze na uda mass dry ? gdzie ud zrobi mass abo i gargi i cata. NIE ALBO MAM POMYSL HUNTY I ARCHY ZJADA UD NA T3! ! ! pomyslcie zanim cos powiedzice i imbalansie |
|
|
[11:36:25, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[11:39:27, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[11:42:48, Sunday 19. August 2007]
a my chcemy zeby zamknieto temat bo narazie tylko wyniklo ze dzieki temu topcowi nabilem upa na rep.pl xD iNaCtiVe~~
|
|
|
[11:44:07, Sunday 19. August 2007]
C L O S E WSZYSTKIE TOPICI O IMBIE. Na cudze patrzycie a swego nie widzicie =,=
jeszcze jeden taki spampost i poleci % :(
// zedytowany przez LMRS^Pix dnia 2007-08-19 11:54:09 gieromaniak.pl
|
|
|
[11:44:54, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[11:52:11, Sunday 19. August 2007]
hyhyhy.... wyslalem juz kilka xD mam nadzieje ze podziala! nuke rlz ;)
|
|
|
[11:52:38, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[11:55:29, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[12:12:34, Sunday 19. August 2007]
xz milicja mi chodzilo ze 3-5 sec mniel dzialala. Nie ze dziala 3-5 sec tylko ze jest czas milicji zmiejszony. Niedlugo dokoncze bo musze wyjsc znowu :/ |
|
|
[12:14:02, Sunday 19. August 2007]
hah 313 nice kostur od t3 ciekawe jak elf ma ratowac bma ?? orc jak umie to pocisnie elfa 3 gruntami i bm powiedzcie co takiego imba jest w tym elfie ? kostur siatka kontruje kostur tylko nauczcie sie jej uzywac TT . znowu pisze w tym glupim temacie ^^ . kostur na ud albo ty szybciej nacisniesz coil albo elf uzyje kostura proste a jak ktos niema zbindowane numy to napewno szybciej zucisz coila . kostur na huma hmm tu mamy problem ale zawsze mk moze boltem dobic kostur na elfa niema kontry imba elf. misie imba hehe . zanim elf bedzie mial t3 to mozesz jezdzic te jego misie jak szmaty . niewiem co by tu jeszcze napisac a nauczcie sie grac w w3 a potem whinujcie ;F zaraz zobacze 100 postow pod moim lol/wyjdz na dwor (juz ide)/elfy imba/omg ale noob/saytomegozu(pozdro wilq)/ i leszcze 100 innych durnych wypowiedzi/niebierzcie tego do siebie i niebluzgajcie sam jestes duren/omg ^^ ;d zal (zaraz ktos napisze zal mi ciebie) niemacie wiekszych broblemow tylko te zwiazane z w3 ? |
|
|
[12:31:22, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[12:31:35, Sunday 19. August 2007]
ale z was ... ktore mysla " gargi jada dryady" haha chyba myslicie TYLKO o lost temple gdzie nie ma pandy - bo 90% elfow to zawsze PANDA na 2nd hero ( i szybciej maja ta pande niz ud t2) ja uwazam zeby drayde+15 golda i kostur trwal 1sek do teleportacji ( to by skilla wymagalo chcoaiaz a nie tak noobne od razu save do bazy - co za 0 skilla) i elfy niech sie nie wypowiadaja bo normalne ze beda bronic tej rasy
// zedytowany przez WIWERNA dnia 2007-08-19 12:36:15 |
|
|
[12:31:58, Sunday 19. August 2007]
gieromaniak.pl
|
|
|
[12:37:30, Sunday 19. August 2007]
no idz zaloz topic ze ud imba - powiedz ze nie umiesz kupic potiona i feedujesz ud level zeby mial mocne coil-nova ( chyba ze nieweisz gdzie mozna kupic potiona albo 7sek niesm.) |
|
|
[12:46:57, Sunday 19. August 2007]
gieromaniak.pl
|
|
|
[12:49:44, Sunday 19. August 2007]
|
|
|
[12:56:51, Sunday 19. August 2007]
niech usuna rase elfow bo im wogole nie wyszlai tylko psuje zabawe z rozgrywki >.< |
|
|
[12:58:40, Sunday 19. August 2007]
o to moje propozycje jak dobalansowac gre:
ELF:
Kostur 1sek by teleportowac unita,dryada+15 gold ,KOTG ulepszyc te drzewce (np. za 100 many)
HUM:
Tanki ustawic na 0 armora i bez ulepszenia w kuzni ( to zal a nie gral jak kampia z wierzami i wysylaja mass tankow tylko:/),poprawic kule ognia (zwiekszyc splash dmg (np. na 50%)
Orc:
BM ulepszyc iluzje ( 100% damage brala tylko kazdy lvl wiecej iluzji) , zwiekszyc koszt hexa ( np. na 85 many)
UD:
DL - najlepiej dac go agi hero , nietoperze mniej many , czaszka splugawienia bez cmentarza , wieksze koszty maszynki a tansze forma desrto,zwiekszyc koszt many leczenia i przywracania many dla maszynki( bo jej sie nigdy nie konczy),poprawic banshee - aby nie byla 2 razy slabsza przy przejmowaniu...
mysle ze takie zmiany by naprawde poprawily atmosfere gry |
|
|
[13:15:16, Sunday 19. August 2007]
imo UD nie powinien wcale nazekac na elfa , jak konczy sie t2 to ud ma przewage bo moze odrazu robic gargi a elf czeka az mu sie zrobia dry , i przewaznie ma okolo 5-6 arch dh i panda dorabia 4 dry
w tym czasie ud idzie z dk lichem 6 gargami i 5 ghuli ktore byly przy woodzie ,gargami ustawiasz shiftem zeby atakowaly pokoli dry a ghulami atakujesz arche , ^^ jezeli zrobi miski dodajesz destro albo frosty (wazne zeby miec je pod odzielnym hot keyem i atakowac misie :) ) jezeli panda ma wysoki lvl wystarczy kupic scrolle :) Co do strategi dr mass tech + expowanie to raczej szybko tech do wozow + abo + spiders zalatwi sprawe ;p
UD powinien raczej plakac na orcia *.* ;D szczegolnie vs strat fs tc mass wivs ^^ |
|
|
[13:40:23, Sunday 19. August 2007]
- Destro nie spada juz mana w trakcie "nie robienia niczego", zwiekszony koszt many orba.
- Destro +1 armoru
ahaha dzieki za taki ba;lans , oslabic all rasy , i dopoakwoac destor xDDDDDDD
Co do kostura ja moge sie go wyrzec , pierdole jebanego jkostura - ud narzeka na mikste antymagii , a tak sie sklada ze niedosyc ze destro moze wyssac ta antymagie , to na t3 ma zwoj leczenia i orb of imba hahaha.
Zabija mnie tez argument jakoby elf gram mass dry/bears na all.
Tak sie kurwa idioci sklada ze elf jest najabrdziej nieszablonowa rasa w tej grze , wykorzystuje tawerne , wykorzystuje nawet te jebane zeppeliny (jak moon do ratowania misiow) kombinuje z roszadami unitow (jebane mass range i jedyny sensowny melle aka misiu - ktory jak dla mnie jest spokojnie porownywalny sila do abo( z tym ze nowa ustawia odpowiednio misiow wwalce z abo i te wtapiaja) dostaja w dupe na dodatek od tanszych i szybciej budujacych sie sb - haha to jest kabaret tzw.
Co do innych ras i ich blyskotliwosci - hum w 95% usage am do tego zawsze gra rifle fotyy casty - ew towery i tanki lub tam mass air. Kreatywnosc. Zabojcza.
Ud- wiecznie dk - ewnetualnei dl/cl lecz dk i tak jako 2nd spidery destro kilka abo , kontra na all . ew na elfa ghule gargi aka taktyka stosowana od 400 lat.
Ork- grunty ,ridery i czesta rotacja herosow na rozne rasy + wiwy na uda
Podziwiam kreatywnosc .... Jesli chodzi o gre elfem widywanoa mirrory na mass aowy , w/w uzywanie herow z tawy , zeppelinow . Mixy dry/bears. W wielu taktykach praktycznie uzywane jest wieksozosc unitow . Np jest sie hum zatoweruje ja uzywam praktycznei wszystkiego (oprocz mg) nawet qrwa glewie i chimery - podczas gdy bystry human kontruje to - mass tanki badz mass air - zajebiscie.
ps dobra nei chce m isie wam tlumaczyc bo wasze nieudolne mozgi znowu powiedza bystry argument " grasz elfem to bronisz - a kurwa nie podwaza zadnej w/w wypowiedzi tylko daja argumenty z dupy xD ale ze mnie szmata tratatata
|
|
|
[13:42:30, Sunday 19. August 2007]
|